Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yine kan testi yaptirsam deli derler mi?
- Konu Sahibi 1nbahar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kan testi beta hcg erken gebelik gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adete kaç gün kala yaptırdın testini. Ben 2 gün kala gittim negatifti. Adetin geçmesini bekle oyle yaptır5 gün önce saglik ocağında kan testi yaptırdım. Yarın gidip tekrar yaptırsam bana deli derler mi
10 gün kala yaptırmıştım negatif çıktı . Yarın 4 gün kalmış oluyorAdete kaç gün kala yaptırdın testini. Ben 2 gün kala gittim negatifti. Adetin geçmesini bekle oyle yaptır
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
10 gün kala zaten çok erken negatif çıkar gebelik olsa bile. Daha döllenme aşamasında belki de geç döllenme adet gününü bekle hatta 1-2 gün geçmesini bekle kesin sonucu öyle alırsın.10 gün kala yaptırmıştım negatif çıktı . Yarın 4 gün kalmış oluyor
Tabi doğru olan o ama insan sabirsizlaniyor iste..10 gün kala zaten çok erken negatif çıkar gebelik olsa bile. Daha döllenme aşamasında belki de geç döllenme adet gününü bekle hatta 1-2 gün geçmesini bekle kesin sonucu öyle alırsın.
10 gün kala mı bu ne sabırsızlık canım sakin ol lütfen10 gün kala yaptırmıştım negatif çıktı . Yarın 4 gün kalmış oluyor
Deliriyorum galbaa10 gün kala mı bu ne sabırsızlık canım sakin ol lütfen
- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Canım adete 10 gün kala neden yaptırdın ki çok erkeeen10 gün kala yaptırmıştım negatif çıktı . Yarın 4 gün kalmış oluyor
Artik nasil bir delirmeyse işte cok sabırsızimCanım adete 10 gün kala neden yaptırdın ki çok erkeeen
Benimde adet geceli dortgun oldu bugün biterse kan verdim 0 19 çıktı adet söktürücü verdi kullanmak istemiorum acaba geç döllenme olurmuki yükselir mi bu değerCanım adete 10 gün kala neden yaptırdın ki çok erkeeen
İnsallah allah gönlüne gore versinBenimde adet geceli dortgun oldu bugün biterse kan verdim 0 19 çıktı adet söktürücü verdi kullanmak istemiorum acaba geç döllenme olurmuki yükselir mi bu değer
Kaç dakika sonra oldu canm çok hafif var gibi geldi banaHerkese merhaba sizce varmı lütfen bakar mısınız ?
Sanki gölge var gibi adetine ne kadar var veya geçtimi cnmHerkese merhaba sizce varmı lütfen bakar mısınız ?
Gördüm hemen resim çektim kardeşime atmak için üzüldüm yok yine dedim çöpe attım ama herkes olabilir sanki silik var diyor kafam karıştıKaç dakika sonra oldu canm çok hafif var gibi geldi bana
Adetim düzensiz polikistik var bende ve progestan kullanıyorum üç gün sonra bırakıcam biticek doktor on gün kullan dedi geçen ay 13ünde adet oldumSanki gölge var gibi adetine ne kadar var veya geçtimi cnm
Adetine ne kadar varGördüm hemen resim çektim kardeşime atmak için üzüldüm yok yine dedim çöpe attım ama herkes olabilir sanki silik var diyor kafam karıştı
Adetim düzensiz polikistik var bende ve progestan kullanıyorum üç gün sonra bırakıcam biticek doktor on gün kullan dedi geçen ay 13ünde adet oldumAdetine ne kadar var
Var gibi gorunuo cnm hakkında hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz bnde dortgun geciktim kan verdim 0 19 çıktı geç döllenme olurmuki diye bekliorim bı umutAdetim düzensiz polikistik var bende ve progestan kullanıyorum üç gün sonra bırakıcam biticek doktor on gün kullan dedi geçen ay 13ünde adet oldum
İnşallah sanada nasip olur canım isteyen herkese nasip olsunVar gibi gorunuo cnm hakkında hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz bnde dortgun geciktim kan verdim 0 19 çıktı geç döllenme olurmuki diye bekliorim bı umut