- Konu Sahibi SiyahKolik
-
İster sevgili ol,ister arkadaş,bir erkeğin tek gecelik ilişkisini hem de kiminle yaşadığına kadar senin bilmen gerekir mi? Bunu bir erkek hangi maksatla anlatır.Hangi tek gece.Kızla face te arkadaş olacak kadar görüşüyorlar.Ne halt yiyiorsa yesin ister tek gece ister çok gece,bunu sana yansıtmasının manası ne.Ya insanlar arasında bir ölçü olması gerekiyor.Her özel şey anlatılır mı?İster arkadaş,ister sevgili,ister karı koca olsun bi sınır olması lazım.San atek gecelik diyor.Kız belki o şakeilde adlandırmıyor.Elin bilmem nesi dahi olsa,kızı da soktuğu duruma bak.
Sen face ten silince nolcak,aa face te yok dur ben bunla yatmayayım mı diyecek.Veya sen gidip diğer kızı uyarnca herkes hizaya mı gelecek.Bence szin mselesniz faceten silme olayı değil.Adam da birikimler olmuş.Saçma sapan davranmışsın.Bir kere ne denli samimi olursa olsun yavrum demek ne demek.Buna müsade etmeyecek biri varsa,o da erkek arkadaşın.Sen ne diye gidip kızla konuşup kendini küçük düşürüyorsun.Erkekleri o kadar yüceltiyor o kadar yüceltiyorsunuz ki,şimdi de paşamızın gönlünü nasıl alsam,nasıl affetirsem diye düşünüyorsun.Kçaan kovalanır unutma.
Çok sinir bozucu sana bu şekilde davranması. Biraz kendini çek çok şımarmış. Sana bu şekilde davranmaya hakkı yok ki canım.Canımmm.. Niye böyleyim ben de anlamıyorum kii..
O zamanlarda herseyi yaşıyordu işte. Ciddi bir ilişkisi yoktu amacı belli şeylerdi hep. Sevgilisi olmadığım halde girip silmem sinirlendirdi. Şimdi olsa gıkını cıkaramaz.
Yavrum meselesinde neler çektim bir bilsen. Kendimi ifade edemedim. Yok neymiş o kız iyi biriymiş farklı bi amaçla demiyormuş, ben çok kıskançmışım falan filan..
Yani ben 17 yaşındaydım bunu yaptıgım da gerçi çok büyümedim ama neyseO ilşki bitene kadar benımdır ötesi yabancı. Tabi hoş değil yalvarmak hele ki haklıysan....
Ben de aynısını yazdım canım. Nedenleriyle belirttim.
İlişkinin selameti için az anlayış gösterebilirdi. Tam tersi adam büyüttükçe büyütmüş.
O zaman esaslı bir tekmeyi hakediyor.
Bazen huzur için, ufak tefek şeyler abartılmadan aşılabilir yani.
Yani "Sevgilim, yaptığın çok yanlış,keşke yapmasaydın. Ama olan olmuş, üzerinden de zaman geçmiş. Ama lütfen bir daha tekrarlama." dese ölür müydü?
bende evliyim 3 yıllık eşimle tanıştım p.c si bendeydi eşim göreve gitmişti bir baktım eski kız arkadaşyla boy boy resimler bilgsayarda hatta mahrem bile vardı madem benmle başlamıştı neden resmlerini silmemişti unutamamışmıydı sorular sorular.. Allahım ölüyorum sandım ya hepsini hemen sildim ama yediremiyorum tabi kendimede msj attım sakın arama bitti diye arıyo msj atıyo arkadaşlarmdan ulaşmaya çalışıyo bilmem ne ev arkadaşım açtı telfnı böyle böyle dedi oysa 15 gündür falan çıkıyoduk daha sonra eşim baktı suyu çıkacak hemen ailesi gönderdi yüzük takıldı biz yıldırım nikahıyla evlendik 1,5 ayda tanışıp evlenen ilk insan olarak tarihe geçmişimdir zannımca
ama çook seviyorum kocacımı yaaama hiç niye sildin bilmem ne demedi diyemezde atam üç buçuk attı elimden kaçırırım diye
Adam hakli tatlim
Senden once naapiyorsa yapiyor neden uzerine gidip de kendini rezil ediyorsun ki ne gerek var
Herkesle olan konusmalarina da takilma bence senin yerin ayri olmali
Sunu da unutma her kiz da senin sevgilini kollarini acmis beklemiyor biraz rahat ol kimse sevgilisinin esinin tapusunu almiyor neticede biraz guven biraz sakinlik lazim ikili iliskilerde
Bu adam senden uzun zaman önce vazgecmiş zaten eski konularını da okudum. Bence kendini bir karaktersize ezdiriyorsun. Ortda ilşki falan yok . Senin zorunla oluyorsa oluyor. Hala arkasından koşup hayaller uyduruyorsun . Hep araryıp soran biyerlere gidelimdiyen sensin. Hevesini almış adam . E sende kısknçlık krizinle adamı doyurmuşsun artık. bU ilşkiden bi cacık olmaz bacım iyiliğin için söylüyorum
Şunu demesini o kadar çok bekledimki. Demedi ama..
Bazen huzur için, ufak tefek şeyler abartılmadan aşılabilir yani.
Yani "Sevgilim, yaptığın çok yanlış,keşke yapmasaydın. Ama olan olmuş, üzerinden de zaman geçmiş. Ama lütfen bir daha tekrarlama." dese ölür müydü?
kusura bakmayın ama 1.sayfayı okuydum 3.ye sabrım kalmadı..aklım takıldı ( orhan gencebay )
neyse...sen kızı listesinden siliyorsun ve bu adam fark etmiyor he mi ?????sen söylecemi anlıyor....kafam karştı ( orhan gencebay )
Amaç bir şeyleri yıkmaksa 'tamam' demek insanlara zor geliyor bazen...
O kadar güzel yazmışsınki. Herseyini bilirdim kimle napıyor bilirdim yani. Bunların birikimi bendeki de sanırım bilemiyorum.
Evet ilişkimiz boyunca sacmalıklarım oldu, kıskanclıklarım oldu ve buda patladı sanırım.
Yavrum olayında kendimi anlatamadım ona. Çünkü ona göre benim arkadaşımda bana diyebilir. Sevgilimi tanıştırdıysam eger o cocuk bana yavrum diye konusabilirmiş.
Bak tatlım kimse kimsenin herşeyini bilemez.Bilse dahi,ben niye erkek arkadaşımın tek gecelik ilişkilerini bileyim ki.Bunu bana anlatabilme cesaretini kendime yakıştıramam.Sizin noırmal arkadaşlık döneminde cinsel hayatını,tek gece kiminle yattığını sana anlatması ne kadar normal geliyorsa,bir kızın ona yavrum diye hitap etmesi de o kadar normal gelir.
İster yavrum kelimesinde birşey olsun veya olmasın sen istemiyor musun,rahatsız mısın bu kelimeden olay bitmiştir.
Hehehe komik bir hikaye, aynı zamanda sevimli de. Tanrı mutluluğunuzu bozmasın.
Ama yani çok ama çok sevse, bence de bu derece abartmazdı. Yani bazen fedakarlık gerekebilir ilişkide.
Kaybetme korkusu yok adamın, ben bunu anlatmaya çalışıyordum işte sabahtan beri
Bu kadar problem edip beni kırması hoş değildi ama canım. Afedersin dememe ragmen birşey dememesi sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?