Yine hatalıyım yine saçma sapan sorunlar

bi hata yapmışsın çook önceden, özrünü de dilemişsin. bence daha fazla uzatma. olmuş bitmiş. sevgilinin de konuyu başka yerlere getirmesi sanki biraz kızmaya bahane gibi geldi bana.

Çok sık tartıstıgımız ıcın artık tartısırken bırbırımızı dınleyemıyoruz bıle. Birde konu mesajda olunca hıc cıkamıyoruz ısın ıcınden.

Bunu anlatamıyorum işte. Her konuda onun haklı olmasından sıkıldım. Sürekli suçlu konumdayım. Bağırsamda, kavga etsemde.. Anlatamıyorum adama sonrada cok konusup dır dır yapıyo oluyorum.
Anlamak istemiyorsa anlatmak için uğraşma.Bu kadar yüz verme.Kendi değerini bil.Karı koca gibi yaşamayın ilişkileri.Mesafe olsun.Senin fikirlerine isteklerine saygısı olsun.ARAMA ZIRT PIRT.pOHPOHLAMA.

O hiç kurcalamaz. Ne geçmişim, ne telefonum, ne bilgisayarım. Bakmaz. Yanında mesajlaşırım gülerim falan ama kafasını uzatıpta noluyo demez. Güven sorunu sadece bende mi anlamadım. Aslında bana yanlıs birşey yapmıcanı bılıyorum. Yapsa bile direk kulagıma gelir cevrelerimiz bir sayılır. Etrafındaki herkesi tanıyıp muhabbet ettiğim için.

Anlamak istemiyorsa anlatmak için uğraşma.Bu kadar yüz verme.Kendi değerini bil.Karı koca gibi yaşamayın ilişkileri.Mesafe olsun.Senin fikirlerine isteklerine saygısı olsun.ARAMA ZIRT PIRT.pOHPOHLAMA.

Haklısın canım. Bunu uygulamam lazım.

canım yorum yapamadan geçemedim ya nasıl saçma bir ilişkiniz var
artık nasılda ben hatalı olsamda o özür diliyor diye düşünüyor hep üste çıkıyor
sen nasıl izin verdin bilmem buna kesinlikle uzatma
ver yolu gitsin kesin dönecek hemde pişman olup
ama küçük düşürme kendini ta ben ayar oldum ya
ayrıca sen haksız değil haklısın

Sen fazla yuzgoz olmussun fazla enseye tokat seklinde ilerleyen iliskiler normal degil canim
Evet guven sorunu anlattiklarina bakilirsa sadece sende var boyle davranma cunku unutma ki sadece kendi acigi olan insanlar baskalarina guvenmez
Sevgiline guven veya guvendigin insanla sevgili ol
Allah izin verirde evlenirsen dusunsene adamin burnuna halka takip yaninda mi gezdireceksin?adim atsa sana haber mi vermesini bekleyeceksin?omur boyu adamin dibinde muhafiz mi olacaksin?cok yorucu olmaz mi sence?

Bitirmeyi ben de o da çok düşündük. Bir huyu var, benim yaptıklarımı bana yapıyor. Ben bitti dediğimde arkadas kalmayı düşündü beyfendi. Eskisi gibi olmak istiyorum o yakın arkadaslıga donmek ıstıyorum demıstı ve ben arkadas kalamıcamı soylemıstım bır sekılde barısmıstık. Şu an bıterse tamamen bıter dıye dusunuyorum.

3 yıllık yakın arkadaslıgın vermıs oldugu rahatlık sanırım bu. Şu anda bile yorucu.

3 yıllık yakın arkadaslıgın vermıs oldugu rahatlık sanırım bu. Şu anda bile yorucu.

Yorucuysa kendine yazik etme derim
Ben yeni evliyim ve evlilik bile yeterince yorucuyken bir de bu tarz zirvaliklarla ugrasacak asla vaktin olmaz canim
Kafani rahat ettirecek senin tarzina uygun birine bakin derim
Abla tavsiyesi

yani bitsende hayırlısı tamam çiftler özgür olabilir
ama bu kadarda geniş olamaz
o senin onu bırakmıycağını biliyor ondan böyle yapıyor
bence arama sorma burnu sürtsün paşamın
adamdaki rahatlığa bak arkadaşım eski sevgiliden dost olmaz
sende takıl bakalım rahatına bak nasıl oluyomuş kıskanmak görsün

Bunu yapmayı kafama koyuyorum ama aynı şirkette calıstıgımız ıcın ıllaki bozuluyor bu durum. İçim rahat etmiyor uzaklıgı kaldıramıyorum. Ama boylede dediğin gibi tepeme cıkıyor.
Şunları okumasını o kadar isterdimki. Kendini haklı gormekten vazgecerdı belkı

Yorucuysa kendine yazik etme derim
Ben yeni evliyim ve evlilik bile yeterince yorucuyken bir de bu tarz zirvaliklarla ugrasacak asla vaktin olmaz canim
Kafani rahat ettirecek senin tarzina uygun birine bakin derim
Abla tavsiyesi

O da sürekli huzur huzur dıyor. Kafam rahat olsun dıyor ama ne yapayım yani. Benimde rahat degıl.
Bu konularda cok beceriksizim hep terkedilmeyi beklerim ben bırakamam. Allahım neden boyleyımki ben ya.

bak bu daha iyi aynı yerde çalışıyosun adam sana pas vermiyodur sende verme
ve arkadaşlarına şen şakrak ol
ağlıycaksanda evde ağla bunu biraz böyle dene
olmuyosada en azından sen çabalamışın
bu erkeklerin bi taraflarını kaldırmayalım yaa

Tek gecelik ilişki mi?Faceden kız sildi diye kızmak mı?? ya milletin midesi geniş hazmediyor,yada ben yaşlandım artık yeni çağa ayak uyduramıyorum.Hanım kızımız bu konuya açıklık getirmek isterdim ama beynim error verdi..

Canım yanımda çok ilgili. Bunu denedim. Ofisimiz küçük zaten, yani kafamı cevirsem görüyorum. Ve kalabalık değil hatta bazen tek takılırım. Ama patron yemege gitdiğinde mesela gelir yanıma sarılır, öper.
Takıntılı huylarından kurtul,bak o zaman ben nasılım ama biraz düzel dedi bana. Bende sevgini belli et dediğimde sen bi bana karşı düzelde ben sevgimi göstermezsem yüzüme tükür artık dedi.
O yüzden sorun bende mı dıye düşünüyorum sürekli.

Son düzenleme:

Evet birlikte olup sonra yüzüne bakmadığı bir kızı gizlice ve sevgili değilken sildim diye bu yaygara.
En önemliside 1 yıl sonra söylemem. Salaklık bende vicdanıma yenik düşüp söyledim.

Yorumları okumadım, detayları bilmiyorum ama

Bu ne genişlik arkadaşım ya.

Bence sizinki, hadi sevgiliniz sizi pek önemsemiyor gibi gözüküyor ki böyle iğrenç bir konuda size kızabiliyor. Ama siz hala benim suçumdu şöyleydi böyleydi diyerek ilişkiye baya baya geniş bir kavram getirdiniz. Kusura bakmayında gerçekten mide bulandırıcı bir durum, saçma bir ilişki. Sevgilim gelipte bana oyle bi kızı sildim diye tartışma çıkarsaydı direkt hadi canım güle güle derdim. Bu arada yaşlarınız kaç? Tayfa falan dediğinize yada sevgilinizin arkadaşları yavrumlu konuştuğuna göre küçük olmalısınız?

O da sürekli huzur huzur dıyor. Kafam rahat olsun dıyor ama ne yapayım yani. Benimde rahat degıl.
Bu konularda cok beceriksizim hep terkedilmeyi beklerim ben bırakamam. Allahım neden boyleyımki ben ya.

Yasinin kucuklugu de olabilir tatlim
Adami saplanti haline getirmissin kendi kendine uzulup duruyorsun o da keyfine bakiyor
Salla gitsin bu adami bosver ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…