Aklima geldi anlatayim... Bekarken hoslandigim biri vardi oda bana ilgili gibiydi, bigün bana bi arkadasimi sordu sevgilisi varmi diye, tamda gicik oldugum bi kiz ve sevgilisi yoktu ama ben o an oglana " aaa evet ya onun sevgilisi var cokta seviyorlar birbirlerini" dedim
neyse konu kapandi unutuldu biz cikmaga basladik, bigün aklima geldi sordum, hani bastan beri benimle ilgileniyordzn yalanci bana hani su gün neden x i sordun sevgilisi varmi diye sonra tüh ya güzel kizmis dedin dedim, o nabiz ölcmek icindi senin hislerinden emin olamiyordum ne tepki vericen diye merak ettim dedi, eee dedim tepkim yardimci oldumu sana, yok orta sekerdin yine cözememistim dedi, iyi olmus dedim aaaa bu arada kizin sevgilisi falan yoktu attim ben dedim, basti kahkayi vay vay vay yalanci seni dedi eee elimdekinu kaptircak göz varmi bende dedim, güldük eglendik ve o davranisim hosuna bile gitmisti...
Yani diyecegim erkek arkadasiniz mutlz olmasi lazim siz onu kiskandiginiz icin baskasiyla olmasini istemediginiz icin bi takim seyler yapmissiniz, yanlis dogru, bunu düzgün sekilde aciklar size, ama böyle tepki vermesi hic normal degil...