Yine hatalıyım yine saçma sapan sorunlar

Keşke ama çenemi tutamıyorumki.

Kendinizi suçlamaya alışmışsınız. Siz suçlarsanız erkek arkadşınızda suçlar. Adam sabah cevap vermemiş işte uzatmamak için siz hala cevap ver diyince sınırlenmış olablir. Biraz üstüne gitmeyin derim ben. Bu arada yaşınız kaç ?

O dönem sevgili değildik tatlım ve ben bilgisayarından gizlice sildim. Onunda kızdığı sey bu sanırım. Anlam veremedim hala algılamaya calısıyorum. Madem önemsiz biri ne zaman silersem sileyim senden kıymetlimi gecmiş bişey zaten demesini beklerdim.

Gördüm canım. evet bende boşver demesini bekledim ama beyfendi nasıl boyle bişey yapabilirsin benden habersiz nasıl kurcalarsın diye patladı.

adam haklı.
sen onun kişisel hesabıına girip ondan habersiz arkasından iş çevirmişsin. hemde sevgili değilken.
bir insanın özeline tacizdir bu.
senin bunu ondan istemen ayrı, faceine girip ondan habersiz kişiyi silmen ayrı. hoş değil.

Son düzenleme:

Şimdi düzeldik gibi.
23 canım. O 27

Yapma! Şu adamın bu kadar üzerine düşme. Evet gizli gizli silmen ayıp ama adamın yaptığı daha büyük ayıp. Tek gecelik ilişki nedir ya? Adı bile çok itici. "Yavrum" demiş sevgiline. O kız da nasıl bir insan ki sevgilisi olan erkeğe yavrum diyebiliyor onu anlamadım. Sevgilin de onu savunuyor orasını hiç anlamadım. Sen üzerine düştükçe kendini haklı görüyor. Haklı olan sensin. Adam resmen ayrılalım demiş. Daha fazla mesaj atmanın ne gereği var canım?

Evet bu konuda haklı. Bende özür diledim zaten ama sevdiğim için tahammül edemediğim için yaptım desemde sinirlendi bi kere..

Gördüm canım. evet bende boşver demesini bekledim ama beyfendi nasıl boyle bişey yapabilirsin benden habersiz nasıl kurcalarsın diye patladı.

Onun canı seni ezmek istemiş. Fırsatını buldu patladı.
Ne yalvarıyorsun, çek resti ya!
Azıcık kendinizi sevin bayanlar, ne bu erkek egemenliği.
Sen vicdanen rahat edememişsin, hatalı olduğunu anlamışsın. İnsan gibi itiraf etmişsin, biraz da anlayış beklemişsin.
Gösterse ölür müydü? Yoo, ilişkinizin selameti için bu kadarını yapabilirdi.
Yapmadığına göre çok da devamını istemiyor gibi.

Bende rehberını tamamen sildim silerim tabi o adam benım hiç de birşey diyemez hatta bilerek ( ona söylediğim yanlışlıkla) görümceciğimide silmiştim hahaha

bence hata boylu boyunca karşı tarafta nasıl kendinizde görebiliyorsunuz

ve onun suçlamalarına karşı en hatalıyım diyebiliyorsunuz anlamadım

öyle bir şey zamanında yapmış olsa bile ne işi var halen facende

işi düşecek olsa yine kolayca ulaşacak yani

o yavrum diyen bayan içinde tekrar geri adım atıp özür dilemek de ne demek

kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz kimse bnm sevdiğim adama yavrum canım cicim gibi laubali konuşamaz

herkes sınırını haddini bilecek

Canımmm.. Niye böyleyim ben de anlamıyorum kii..
O zamanlarda herseyi yaşıyordu işte. Ciddi bir ilişkisi yoktu amacı belli şeylerdi hep. Sevgilisi olmadığım halde girip silmem sinirlendirdi. Şimdi olsa gıkını cıkaramaz.
Yavrum meselesinde neler çektim bir bilsen. Kendimi ifade edemedim. Yok neymiş o kız iyi biriymiş farklı bi amaçla demiyormuş, ben çok kıskançmışım falan filan..

adam cebinde görüyor konusahibini istediğini yapıyor nasılsa elinin altında bitane daha var hiç uğraşmamalı bana kalırsa bassın tekmeyi hint kumaşının değeri eskidendi şimdi on para etmiyor

Ben de aynısını yazdım canım. Nedenleriyle belirttim.
İlişkinin selameti için az anlayış gösterebilirdi. Tam tersi adam büyüttükçe büyütmüş.
O zaman esaslı bir tekmeyi hakediyor.

Sevgili olmadığımız dönemde sildim.
Sevgili olduğumuz zaman kendisi zaten engelledi ulaşamasınlar huzurumuz kaçmasın diye. Hattını falan değiştirdi.

Aklima geldi anlatayim... Bekarken hoslandigim biri vardi oda bana ilgili gibiydi, bigün bana bi arkadasimi sordu sevgilisi varmi diye, tamda gicik oldugum bi kiz ve sevgilisi yoktu ama ben o an oglana " aaa evet ya onun sevgilisi var cokta seviyorlar birbirlerini" dedim neyse konu kapandi unutuldu biz cikmaga basladik, bigün aklima geldi sordum, hani bastan beri benimle ilgileniyordzn yalanci bana hani su gün neden x i sordun sevgilisi varmi diye sonra tüh ya güzel kizmis dedin dedim, o nabiz ölcmek icindi senin hislerinden emin olamiyordum ne tepki vericen diye merak ettim dedi, eee dedim tepkim yardimci oldumu sana, yok orta sekerdin yine cözememistim dedi, iyi olmus dedim aaaa bu arada kizin sevgilisi falan yoktu attim ben dedim, basti kahkayi vay vay vay yalanci seni dedi eee elimdekinu kaptircak göz varmi bende dedim, güldük eglendik ve o davranisim hosuna bile gitmisti...
Yani diyecegim erkek arkadasiniz mutlz olmasi lazim siz onu kiskandiginiz icin baskasiyla olmasini istemediginiz icin bi takim seyler yapmissiniz, yanlis dogru, bunu düzgün sekilde aciklar size, ama böyle tepki vermesi hic normal degil...

Bende rehberını tamamen sildim silerim tabi o adam benım hiç de birşey diyemez hatta bilerek ( ona söylediğim yanlışlıkla) görümceciğimide silmiştim hahaha

Yok ona karşıyım canım. Kimse kimsenin değildir. Ben o zaman ergendim, yaptım bir hata. Şimdi olsa yapmam.
Ama yapılan ufak ir hatayı büyütüp, yalvartmak yanlış geldi bana.

İster sevgili ol,ister arkadaş,bir erkeğin tek gecelik ilişkisini hem de kiminle yaşadığına kadar senin bilmen gerekir mi? Bunu bir erkek hangi maksatla anlatır.Hangi tek gece.Kızla face te arkadaş olacak kadar görüşüyorlar.Ne halt yiyiorsa yesin ister tek gece ister çok gece,bunu sana yansıtmasının manası ne.Ya insanlar arasında bir ölçü olması gerekiyor.Her özel şey anlatılır mı?İster arkadaş,ister sevgili,ister karı koca olsun bi sınır olması lazım.San atek gecelik diyor.Kız belki o şakeilde adlandırmıyor.Elin bilmem nesi dahi olsa,kızı da soktuğu duruma bak.

Sen face ten silince nolcak,aa face te yok dur ben bunla yatmayayım mı diyecek.Veya sen gidip diğer kızı uyarnca herkes hizaya mı gelecek.Bence szin mselesniz faceten silme olayı değil.Adam da birikimler olmuş.Saçma sapan davranmışsın.Bir kere ne denli samimi olursa olsun yavrum demek ne demek.Buna müsade etmeyecek biri varsa,o da erkek arkadaşın.Sen ne diye gidip kızla konuşup kendini küçük düşürüyorsun.Erkekleri o kadar yüceltiyor o kadar yüceltiyorsunuz ki,şimdi de paşamızın gönlünü nasıl alsam,nasıl affetirsem diye düşünüyorsun.Kçaan kovalanır unutma.

Mesajla olması sanırım en büyük hata. Yüzyüze olsakta yıne aynı tepkiyi verir miydi bilmiyorum aslında.
Bu dediklerini o da bana çok yapardı hatta bende ona olmaz falan derdim.

Yok ona karşıyım canım. Kimse kimsenin değildir. Ben o zaman ergendim, yaptım bir hata. Şimdi olsa yapmam.
Ama yapılan ufak ir hatayı büyütüp, yalvartmak yanlış geldi bana.

Yani ben 17 yaşındaydım bunu yaptıgım da gerçi çok büyümedim ama neyse O ilşki bitene kadar benımdır ötesi yabancı. Tabi hoş değil yalvarmak hele ki haklıysan....

Adam hakli tatlim
Senden once naapiyorsa yapiyor neden uzerine gidip de kendini rezil ediyorsun ki ne gerek var
Herkesle olan konusmalarina da takilma bence senin yerin ayri olmali
Sunu da unutma her kiz da senin sevgilini kollarini acmis beklemiyor biraz rahat ol kimse sevgilisinin esinin tapusunu almiyor neticede biraz guven biraz sakinlik lazim ikili iliskilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…