Yine hatalıyım yine saçma sapan sorunlar

Bence hazir bu duruma gelmisken siz iliskinizi bi gözden gecirin!!
Sizden baska herkes önemli masallah sevgiliniz icin!!
Birakin böyle denyolarin pesinden kosmayi, kendilerini bisey saniyorlar sizide cantada keklik!!!
Cekin resti bakin nasil pasaliktan kuzuluga terfi ediyor, aaa etmedimi cikartin hayatinizdan allah askina niye kendinizi bukadar yipratiyorsunuz, sonra onlar cekip gidiyor vallah...

Sevgili değilken ondan habersiz facesini kurcalayıp silsemde mi?

ağzına sağlık arkadaşım benim üstü kapalı yazdığımı sen açık açık yazmışsın

E yani, açık açık yazayım ki soğuk duş etkisi yapsın dedim.
Bir de benden önceydi diyor.
Yahu ne farkeder herifin karakter ortada. Neyse sineye çekip sevgili olmuşsun, ama herif hala listeden çıkarmamış bodysini.
Sen çıkarınca yeri göğü inletiyorsa bas tekmeyi, gitsin bodysine. Allah Allah ne bulunmaz hint kumaşı herifmiş he!

Canım sex body falan deme kimse yok hayatında Benden önceydi ve ben arkadaşlık dönemimizde gizli gizli sildim bu kızı.
Benle ilişkisi başladığı andan itibaren herkesi sildi attı. Geçmiş denen bişey kalmadı.

Sevgili değilken ondan habersiz facesini kurcalayıp silsemde mi?

Face şifresini biliyosun sevgili değilsiniz? saçmalık. Madem size değer verip şifre vermiş konuşup sevmişsiniz birbrnızı kendısının silmesi gerekıyordu. Bir de normal arkadaşım da olablirdi demiş adam. Çok müsemma göstrmişsiniz.

O kız benden önceydi. Ben olan olmuş bosver demesini bekledim ama o benden habersiz nasıl yaparsın bunu dedi.
Sevgili değilken sildim kızı. Şu an zaten geçmişi yok kendisi bitirdi herseyi.

bence biraz daha yalvar, ne de olsa adamın totosu kalkarak kulağı seviyesine gelmiş.. ne gidip milletten özür diliyorsun yahu, sal ipini gitsin kime gidiyorsa.. bir de geçmişini sildi diyorsun, bak buraya yazıyorum bu adam seni siler geçmişini silmez..

Sizi seviyormuş ama tek gecelik ilişkisi varmış ? Bana saçma geliyor kusura bakmayın da aynı şeyi siz yapsanız tepkı çok büyük olur hatta sizin yüzünüze bile bakmaz eminim ah bu erkekler......

yok canım ne şifresi. Aynı ofisteyiz gittim gizliden sildim.

İnan geçmiş denen bir şey kalmasaydı sen bu konuyu buraya açmazdın.
Yani birini sildin diye yeri göğü inletmezdi
Ben biriyle mutluysam, geçmişte listemden zillinin birini silmesi beni hiç rahatsız etmezdi.
Sevgilim kıskanç biraz diye düşünür, gülümserdim bile

Canım kırmızıyla işaretledim. Sevgili değilken sildim ben.
benle ilişkisi başladığı andan itibaren kendisi herkesi sildi zaten.

face.den sil , hareket dökümüne bak , telefonunu kurcala , konuştuğu kızları uyar sevgilime yanaşmayın vs... tarzında bütün bunları yaptıktan sonra nerede kaldı bu ilişkide güven , sadakat ? bunları yapınca mutlu olan var mı aranızda , o adam ilişkinin sorumluluğunu bilip ona göre davranmıyorsa siz çocuk terbiyecisi misiniz sürekli takip edip onunla konuşma bunu face.den sil diyeceksiniz , bu ilişkiden nasıl mutluluk duyacaksınız.

Son düzenleme:
büyütülecek bi konu değil bence..
sevgilin abartıyo..
sen üstüne çok düştüğün içinde don lastiği gibi uzattıkça uzatıyo işte...
kendi haline bırak biraz..
zaten sen gerekli özürü dilemişsin, hata yaptığının farkındasın...
artık top onda...

Canım kırmızıyla işaretledim. Sevgili değilken sildim ben.
benle ilişkisi başladığı andan itibaren kendisi herkesi sildi zaten.

Bir üstteki mesajıma bakar mısın?
Geçmiş geçmişte kalsaydı, bu kadarcık şey için kalbini kırmazdı.
Ben sevgilimin bir keresinde, listesini boşaltmıştım. Tamam yaptığım yanlıştı ama kendi kaşınmıştı, nedenlerim vardı.
Adam gülmüştü bana, haftalarca espiri malzemesi olmuştu bu konu aramızda

Biraz sorun çıksın diye aranmışsınız sanki. Hadi sildiniz ne demeye itiraf edicem diye aradan gecen onca zamandan sonra yanıp tutuştunuz. Söylediniz oda yetmedi, cevap versin diye zorlamalar. Sanki bir arıza çıksın diye söylemişsiniz ve çıkana kadarda rahat edememişsiniz gibi geldi....

Canım sen niye kendini bu kadar çok suçluyorsun?

Tamam izinsiz yaptığın bir şey var ve yapmaman gerekiyordu.

Ama sevgilinin de tek gecelik sevgilisini facebook hesabında tutmaması gerekiyordu.

İlla senin "sil sil" diye baskı yapman gerekmiyor yada gizli gizli facebookdan silmen de gerekmiyor. Kendisinin düşünüp bunu yapması lazımdı.

Ortada bir hata varsa karşılıklı bence tek taraflı değil.

Peşinde koşup da çok fazla poposunu kaldırma derim. Kendi haline bırak.

Eğer seni hiç umursamazsa demek ki zaten ayrılmak için bahane arıyormuş.

adam cebinde görüyor konusahibini istediğini yapıyor nasılsa elinin altında bitane daha var hiç uğraşmamalı bana kalırsa bassın tekmeyi hint kumaşının değeri eskidendi şimdi on para etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…