Ben test yaptım nega
Adetin gecikince yap canım bide vardır inşallah bebişBen test yaptım negatif çıktı adete 2 gun var
İnşallah canım sağol dua et bizleredeyasadigim bir durum oldugu icin yazmak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin...
ilk iki gebeligim korunmayi biraktigim ay oldu ama ikisini de kaybettim. kan pihtilasma sorunum ortaya cikti. korunmayi birakinca 2.ci ayda ogluma gebe kaldim ve igne ilacla sukur dunyaya getirdim... aradan zaman gecince ikinci bir cocuk istedik. alismisim hemen olmasina ya, yine olur saniyrouz ama olmadi. 1 sene olmadi. yas da 35 olmak uzere diye dr.a gittik. hemen klomen ve catlatma ignesi verdiler işe yaramadi. yapilan testler tahliller sonucu erkek kisirliginin olustugunu, asilamanin bile işe yaramayacagini, bosa kurek cekecegimizi, tup bebeksiz olmayacagini soylediler. tabi esim yikildi. ben de cok uzuldum. cunku cocugunuz da olsa, cocuk isteyen birisine aci gelen bir durum. mart 2018 di bu sonucu aldigimizda. tamam dedik olmuyorsa olmasin ne yapalim. ama aklimdan hicccccc cikmadi. her ay test yapmaya devam ettim, hepsinde de yikildim. aralik ayina geldigimizde regl e 1 hafta vardi. bi test yapayim dedim ki sadece 2 iliski vardi oylesine zamanlarda... test pozitif verdi... simdi kismetse doguma 9 gunum kaldi kizimi bekliyorum
ekstra hic birsey yapmadik. sadece esimle saglikli beslemek icin diyetisyene gitmistik 1 ay. her ay kafama da taktim hic rahat degildi beynim. iliski gunlerine de dikkat etmedik..kismetimiz o guneymis demek ki dedikDilerim hepiniz evlatlariniza saglikla kavusursunuz..
Aynen 1 sene gecmesi gerekiyo .. 1 seneyi doldurun yine nasip olmassa eşinde üroloji bölümüne gözüksün sperm testi yapsın .. Hayırlısıolur inşallahjGittim erken olduğu için smirle ultrason alındı temiz çıkınca onlar bir sene deneyin denildi olmazsa bir daha gidecez eşimle
İnşallah canım sağol bizlerde bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle inşallahAynen 1 sene gecmesi gerekiyo .. 1 seneyi doldurun yine nasip olmassa eşinde üroloji bölümüne gözüksün sperm testi yapsın .. Hayırlısıolur inşallahj
Msşallahh canım sabrın ve şükrün resmen kanıtı gibi bir sey olmus .. doktorların cocugunuz olmaz dediği cogu kişini yine bebeği oluyo maşallahh cok sevindim adınıza sağlıkla kucagınıza alın inşallahh darısı da biz anne adayı olmak isteyenlere tez zaman da ❣yasadigim bir durum oldugu icin yazmak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin...
ilk iki gebeligim korunmayi biraktigim ay oldu ama ikisini de kaybettim. kan pihtilasma sorunum ortaya cikti. korunmayi birakinca 2.ci ayda ogluma gebe kaldim ve igne ilacla sukur dunyaya getirdim... aradan zaman gecince ikinci bir cocuk istedik. alismisim hemen olmasina ya, yine olur saniyrouz ama olmadi. 1 sene olmadi. yas da 35 olmak uzere diye dr.a gittik. hemen klomen ve catlatma ignesi verdiler işe yaramadi. yapilan testler tahliller sonucu erkek kisirliginin olustugunu, asilamanin bile işe yaramayacagini, bosa kurek cekecegimizi, tup bebeksiz olmayacagini soylediler. tabi esim yikildi. ben de cok uzuldum. cunku cocugunuz da olsa, cocuk isteyen birisine aci gelen bir durum. mart 2018 di bu sonucu aldigimizda. tamam dedik olmuyorsa olmasin ne yapalim. ama aklimdan hicccccc cikmadi. her ay test yapmaya devam ettim, hepsinde de yikildim. aralik ayina geldigimizde regl e 1 hafta vardi. bi test yapayim dedim ki sadece 2 iliski vardi oylesine zamanlarda... test pozitif verdi... simdi kismetse doguma 9 gunum kaldi kizimi bekliyorum
ekstra hic birsey yapmadik. sadece esimle saglikli beslemek icin diyetisyene gitmistik 1 ay. her ay kafama da taktim hic rahat degildi beynim. iliski gunlerine de dikkat etmedik..kismetimiz o guneymis demek ki dedikDilerim hepiniz evlatlariniza saglikla kavusursunuz..
Aminn inşallahhh cnmİnşallah canım sağol bizlerde bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle inşallah
İnşallah canım sağol dua et bizlerede
zaten doguma girince direk "tum isteyen kk ailesine nasip et Allahim diyorum"Msşallahh canım sabrın ve şükrün resmen kanıtı gibi bir sey olmus .. doktorların cocugunuz olmaz dediği cogu kişini yine bebeği oluyo maşallahh cok sevindim adınıza sağlıkla kucagınıza alın inşallahh darısı da biz anne adayı olmak isteyenlere tez zaman da ❣
Allahh razı olsunn cnm hayırlısıyla doğur inşallahh sendezaten doguma girince direk "tum isteyen kk ailesine nasip et Allahim diyorum")...
Allah razı olsun tatlım sende sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahzaten doguma girince direk "tum isteyen kk ailesine nasip et Allahim diyorum")...
Ben de 14 aylik evliyim ama bende de yok . Haseki hastanesinden randevu aldim oraya gidicem asilama niyeti ile bakalim . Benim esimde sroun vardi ameliyat oldu duzeldi ama hala kismet olmadi cok üzülüyoruzMerhaba kızlar bende 10 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama her ay hüsran Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Üzülmeyin yaa nasip olur elbett . Eşiniz de ne sorun vardı acaba ?Ben de 14 aylik evliyim ama bende de yok . Haseki hastanesinden randevu aldim oraya gidicem asilama niyeti ile bakalim . Benim esimde sroun vardi ameliyat oldu duzeldi ama hala kismet olmadi cok üzülüyoruz
Insallah nasip olur . Biz de başından beri deli gibi cocuk istiyoruz hic korunmadik . Baktik yolunda gitmeyen biseyler var . Esimle beraber doktora gittik . Esimde varikosel cikti ameliyat oldu . O ara da ben de gereken butun testleri falan rahim filmini cektirdim ben de sorun cikmadi .Üzülmeyin yaa nasip olur elbett . Eşiniz de ne sorun vardı acaba ?
Vallahh takmıyom geziyom tozuyom eşim asker ve cok iyi biri aksam bil2 dedi git antalya ya kuzenlerin orda bi tatil yap kendine .. o derece yani. İlk basta sorun yok am adet e yaklasınca oldu mu ? Olacak mı ? Neden olmadı ? Soruları kafama giriyo ..bakalımm nasip sonucta ama cok zor bir durum yaakarışımı bitki çayını mayını bosver madem ikinizde sagliklisiniz bebek olacakmı olmayacakmı acaba diye düşünmeden hayatına devam et göreceksin düşünmeyi bıraktığın anda gelecek kuzun.stres en büyük faktör hamile kalma olayında.
Canım varikosel dediğin kasıkta damar genişlemesi mi ? Yada kanal genişlemesi .. yaa benim de 3şim de var bundan ama cocuga engel değil 2 ay sonra ameliyat olucak oda doktor dedi keyfine bağlıInsallah nasip olur . Biz de başından beri deli gibi cocuk istiyoruz hic korunmadik . Baktik yolunda gitmeyen biseyler var . Esimle beraber doktora gittik . Esimde varikosel cikti ameliyat oldu . O ara da ben de gereken butun testleri falan rahim filmini cektirdim ben de sorun cikmadi .
Sende de sıkıntı yok inşallahh tez zamanda nasip olur cnmInsallah nasip olur . Biz de başından beri deli gibi cocuk istiyoruz hic korunmadik . Baktik yolunda gitmeyen biseyler var . Esimle beraber doktora gittik . Esimde varikosel cikti ameliyat oldu . O ara da ben de gereken butun testleri falan rahim filmini cektirdim ben de sorun cikmadi .
Canimm varikosel damat genislemesi kan akisi saglanmiyor spermlerin kalitesini ve sayisini dusuruyor . Sperm sicak ortami sevmez kan akisi saglanmadigi icin sicaklik artiyor spermleri öldürüyor. . Ilerlemesi durumunda kisirlik ortaya cikiyor .Canım varikosel dediğin kasıkta damar genişlemesi mi ? Yada kanal genişlemesi .. yaa benim de 3şim de var bundan ama cocuga engel değil 2 ay sonra ameliyat olucak oda doktor dedi keyfine bağlı