Yok canım doktor klomen verdi çatlatma iğnesi yapıcaktı oda evde değildim diye gidemedim sadece ovulasyon testi ile birlikte olduk .. ve simdi de silik cıktıAsilama mi olmustun
Yaaaaa asila oldun sandim . Iste kurban oldugum rabbim goruyor musun nelere kadirYok canım doktor klomen verdi çatlatma iğnesi yapıcaktı oda evde değildim diye gidemedim sadece ovulasyon testi ile birlikte olduk .. ve simdi de silik cıktı
Vallahh bende aynı duyguları cok yasadım ve ugrasarakta hamile oldum yani suan test silik ve iki gündür adetim gecti .. inan ovulasyon la takip ettim hep .. bi kere de catlatma iğnesi oldum ama o ay tutmadı .. bu ay klomen kullandım iğne olucaktım gene ama evde değildim diye iğne yapamadık .. uğras canım pes etmeBirbirimizi cok iyi anliyoruz .. yasayan bilir bu durumu .. bi de yapanlar da ay biz istemeden oldu demezler mial kafalarini duvara sürt ne uyuz oluyorum o tiplere kuzenim de benden sonra evlendi ben asla cocuk yapmiycam ugrasamam diyordu ilk geceden tuttu dedim yaww he heeee
aynen öyle sadece yaşayan bilir üstelik bir de senin yüzünden çocuk olmuyorsa insan hem eşine hem kndine karşı kendini suçlu hissesiyor . istemeden çocuk nasıl oluyormusBirbirimizi cok iyi anliyoruz .. yasayan bilir bu durumu .. bi de yapanlar da ay biz istemeden oldu demezler mial kafalarini duvara sürt ne uyuz oluyorum o tiplere kuzenim de benden sonra evlendi ben asla cocuk yapmiycam ugrasamam diyordu ilk geceden tuttu dedim yaww he heeee
Aminn kuzum benim inşallahh vallah bnde cok okuyodum burdan ve yumurtlama gününü takip et internetten al ovulasyon testi inşallahh isteyen herkse ve sana da nasip olucak cnmYaaaaa asila oldun sandim . Iste kurban oldugum rabbim goruyor musun nelere kadirmasallah tedavilere gerek kalmadan oldun cok sukur . Hadi hayirlisi olsun . Darisi bana ve tum gonulden anneligi hakedenlerin basina insallahhh
Ugrascam insallahhhh yarin bi doktora gidip asilma icin konusucam bakalim . Bi yerden uyarilmali vucudum artik baslangic yapmaliVallahh bende aynı duyguları cok yasadım ve ugrasarakta hamile oldum yani suan test silik ve iki gündür adetim gecti .. inan ovulasyon la takip ettim hep .. bi kere de catlatma iğnesi oldum ama o ay tutmadı .. bu ay klomen kullandım iğne olucaktım gene ama evde değildim diye iğne yapamadık .. uğras canım pes etme
bana iğne flan yapılmadı doktor kilo vermemi söyledi bir de polikistik over varmış kilo veremiyorum iradem çok zayıf bogazim yüzünden en cok istediğim sey olmuyor bu yüzden kendime cok kızıyorumVallahh bende aynı duyguları cok yasadım ve ugrasarakta hamile oldum yani suan test silik ve iki gündür adetim gecti .. inan ovulasyon la takip ettim hep .. bi kere de catlatma iğnesi oldum ama o ay tutmadı .. bu ay klomen kullandım iğne olucaktım gene ama evde değildim diye iğne yapamadık .. uğras canım pes etme
Allahtan benim yuzumden degilaynen öyle sadece yaşayan bilir üstelik bir de senin yüzünden çocuk olmuyorsa insan hem eşine hem kndine karşı kendini suçlu hissesiyor . istemeden çocuk nasıl oluyormus
Hadi sayende önümüzü acarsın insallah :) konunun ilk gebesi oldunAminn kuzum benim inşallahh vallah bnde cok okuyodum burdan ve yumurtlama gününü takip et internetten al ovulasyon testi inşallahh isteyen herkse ve sana da nasip olucak cnm
Yap canım başla biran önce her gün bizden gidiyo anamUgrascam insallahhhh yarin bi doktora gidip asilma icin konusucam bakalim . Bi yerden uyarilmali vucudum artik baslangic yapmali
aslinda benim de eşimde sıkıntı vardı varikosel varmis ameliyat oldu sonrasinda testler yapıldı doktor sorunnyok dedi ama yine olmuyor bu yüzden kilom fazla.oldugu icin doktor kilodan olmuyorndediAllahtan benim yuzumden degilesimin sikintisi vardi o da gecti :) yoksa daha kudururdum cocuk cocuk diye su an sadece icime atiyorum
Ciddi misin oysa hasta olcam diye konu acmıstım bende ama nasip işte allahh size en kısa zamanda versin inşallahhhHadi sayende önümüzü acarsın insallah :) konunun ilk gebesi oldun
Ayni bende de oyle :) bana da dedi kilo ver ben de 63 kiloyum hicte kilolu degilim sacmalik kilo ile alakasi yok :) kilolu olanlar da hamile kalabiliyor :) cevremde cok var oyle kalanaslinda benim de eşimde sıkıntı vardı varikosel varmis ameliyat oldu sonrasinda testler yapıldı doktor sorunnyok dedi ama yine olmuyor bu yüzden kilom fazla.oldugu icin doktor kilodan olmuyorndedi
Canım benim de eşimde o var ve daha ameliyatta olmadı kilo önleyebilir .. biraz zayıfla cnm inşallahh olacaktıraslinda benim de eşimde sıkıntı vardı varikosel varmis ameliyat oldu sonrasinda testler yapıldı doktor sorunnyok dedi ama yine olmuyor bu yüzden kilom fazla.oldugu icin doktor kilodan olmuyorndedi
Konunun hem sahibisim hemde hamilesinCiddi misin oysa hasta olcam diye konu acmıstım bende ama nasip işte allahh size en kısa zamanda versin inşallahhh
Heyecandan canim heyecandanGerci kendi açığım konunun içindeyim suanbnde baska bir sayfa sandım
Yeni fark ettim kendi konum oldugunuKonunun hem sahibisim hemde hamilesin
ya 63 kilo olsaydim kesinlikle buna inanmazdim ama 124 kiloyum bu yüzden ben de kilodan olmadigini dusunuyorum artik ve bu böyle nereye kadar gidecek anne olmak istiyorum ondan daha da onemlsii 26 yasinda hayatin baharindayum kilolarim hayatimi mahvettiAyni bende de oyle :) bana da dedi kilo ver ben de 63 kiloyum hicte kilolu degilim sacmalik kilo ile alakasi yok :) kilolu olanlar da hamile kalabiliyor :) cevremde cok var oyle kalan
Kız iki üç gündür bir sürü sayfaya yorum yazdım devreler karıstıHeyecandan canim heyecandan