Bu ay mi oldun catlatma ignesi daha adet olmadm mi1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyoarkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ??
İki ay önce olmustum sonra bir ay ara verelim dedi doktor bu ay da evimde değildim diye kaldı .. simdi adet olursam tekrar olucam iğne . Adetim ya bugün yada yarınBu ay mi oldun catlatma ignesi daha adet olmadm mi
Gercekten cok kötü bir his demi .. ilk evlendik ablam dedi korunma ama eşim korundu ilaç bile kullanmadık hemde 3 4 ay sadece .. ve eşim asker olduğu için sürekli iki hafta evde iki hafta karakolda kalıyo .. cogu zaman denk gelemedik dogru zaman da .. bide bu ay ovilasyon testi yle zamanı yakaladık ama sanırım yine boşCanım senin gibi olan binlerce insan var biri de benim 6 aydır deniyoruz hiç bir problem olmadığı halde olmuyo bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi adet gününü bekliyorum ama yine içimde o his yok yani galiba bu ay da olmadı
Bende senin gibi ilk vurduğum da ümitle olur diye bekledim inşallahj sende tutar canım boşa gitmez zahmetin inşallahhCanım senin gibi olan binlerce insan var biri de benim 6 aydır deniyoruz hiç bir problem olmadığı halde olmuyo bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi adet gününü bekliyorum ama yine içimde o his yok yani galiba bu ay da olmadı
Dur bakalım canım Allah büyüktür belki olmazsın hamileler de belirti olarak regl ağrıları yaşıyo inşallah tutmuşturGercekten cok kötü bir his demi .. ilk evlendik ablam dedi korunma ama eşim korundu ilaç bile kullanmadık hemde 3 4 ay sadece .. ve eşim asker olduğu için sürekli iki hafta evde iki hafta karakolda kalıyo .. cogu zaman denk gelemedik dogru zaman da .. bide bu ay ovilasyon testi yle zamanı yakaladık ama sanırım yine boş
İnşallah canım valla her ay bi umut bekliyorum ama bu ay da hiç bir belirti hissetmiyorum iğneyi yaptıralı 13 gün olduBende senin gibi ilk vurduğum da ümitle olur diye bekledim inşallahj sende tutar canım boşa gitmez zahmetin inşallahh
1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyoarkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ??
Amin hepimiz için inşallahh .. psikolojik olarak yıpranıyo insanDur bakalım canım Allah büyüktür belki olmazsın hamileler de belirti olarak regl ağrıları yaşıyo inşallah tutmuştur
14 gün test yapabilirsin 12 . Günden sonra iğnenin etkisi geciyo doktor bana oyle dedi. Ama adetini bekle cnm test insanı daha üzüyo olmadığı zamanİnşallah canım valla her ay bi umut bekliyorum ama bu ay da hiç bir belirti hissetmiyorum iğneyi yaptıralı 13 gün oldu
Evet çevredeki hamileleri çocuklu insanları gördükçe onlar nasıl becermişte hamile kalabilmişler diye hayretle bakıyorumAmin hepimiz için inşallahh .. psikolojik olarak yıpranıyo insan
Cok düşünmüyorum eşimde baskı yapan biri değil ama cevremde herkes hamile olunca beni etkiledi galiba .. allah bağıslasın sevindim adına .. bize de nasip olur inşallahjİkinizde de fiziksel hiçbir sorun yoksa tamamen psikolojik ve belki klişe olacak ama tek sebebi de stres ve takıntı yapmak.
Benim 9 ay sebepsiz olmadı.
Tamamen umutlarımı yitirdiğim ay hamile kaldım.
Yarın yapıcam galiba dayanamıyorum yoksa da adeti bekliycem yine elden bişey gelmiyo zaten üzülmekten helak oldum14 gün test yapabilirsin 12 . Günden sonra iğnenin etkisi geciyo doktor bana oyle dedi. Ama adetini bekle cnm test insanı daha üzüyo olmadığı zaman
Ben o umudu hiç yitiremiyorum ki nasıl çıkardınız aklınızdan ben bir an düşünmeden edemiyorumİkinizde de fiziksel hiçbir sorun yoksa tamamen psikolojik ve belki klişe olacak ama tek sebebi de stres ve takıntı yapmak.
Benim 9 ay sebepsiz olmadı.
Tamamen umutlarımı yitirdiğim ay hamile kaldım.
Cok geçmiş olsunn öyle valahi herseyde bir hayr var elbet inşallah 3n kısa zamnda hepimize nasip olur .. cok istememe rağmen olmayınca üzüldüm biraz n3 bilim allahh hepimiz için hayırlı evlat nasip etwin inşallahjCanim sana tavsiyem sakin isyan etme. Zor birdurum insan yoruluyor yipraniyor ama inanki rabbim bizim icin hayirlisini biliyor. Bende gecen agustostan beri hergun hastanelerdeydim rahim filmi cekildim tüp tüp kanalindi esime testler yapildi 2asilama 6klomen ve 6 catlama ignesi oldum. Ama ben hep Allah im benim icin hayirlisini ver diye dua ettim. Nisan ayinda zor bir rahatsizlik gecirip 3 operasyon gecirdim doktorlar iyikide hamile kalmamissin dediler. Allah im okadar büyükki ona sığın. Insallah hayirli zamanda saglikla sihatle bebisini alirsin kucagina.
Cok düşünmüyorum eşimde baskı yapan biri değil ama cevremde herkes hamile olunca beni etkiledi galiba .. allah bağıslasın sevindim adına .. bize de nasip olur inşallahj
Demi .. ya bide görümcem düzensiz adet oluyodu troit bezinde de yükselme vardı ona rağmen olduu .. hayırlsıı bakalımmEvet çevredeki hamileleri çocuklu insanları gördükçe onlar nasıl becermişte hamile kalabilmişler diye hayretle bakıyorum
İnşallahh güzel bir sonuc alıcan canım kırmızılar gelmeden ümidini yetirmeYarın yapıcam galiba dayanamıyorum yoksa da adeti bekliycem yine elden bişey gelmiyo zaten üzülmekten helak oldum