Biran önce doktora gidin bence canım inşalalhh hamilesindir bnde bgun adet bekliyom bakalımm .. eşinde ürolojiye gözüksün bir umarım bir sıkıntı yokturBizim de bu ay tam 1 sene dolduBiz doktora gitmedik adetlerim hep duzenlidir bekleyelim dedik önümüzde ki ay itibarı ile gidicez doktora artık senesi doldu. Bugün benim hastalanmam gerekiyor normalde ama içimde hiç bir umut yok açıkçası her an kirmizilar gelebilir kafasını yaşıyorum negatife alıştım sanırım. Sanki hiç olmayacakmis gibi geliyor. :/
Vallahh büyük basarı canım hamile kalmıssın sonucta ... darısı bize inşallahhBenim kadar kafayı yiyen var mıydı acaba şu forumda. 10 konumdan 8i hamilelikle ilgiliydi
Hergün sızlanıyordum. Neden olmuyor diye ahhh ahhh.
Sizi en iyi ben anlarım kızlar
Inşallah cnm benim umudum yok ta senin haberini alırız insallah :) Önümüzde ki ay gidicez sorun çıkmaz umarımBiran önce doktora gidin bence canım inşalalhh hamilesindir bnde bgun adet bekliyom bakalımm .. eşinde ürolojiye gözüksün bir umarım bir sıkıntı yoktur
Benim sancılar ara ara geliyo bnde de ümit yok bakalım canımInşallah cnm benim umudum yok ta senin haberini alırız insallah :) Önümüzde ki ay gidicez sorun çıkmaz umarım
Cok gecmiş olsun düşük yapmak daha kötü bir psikoloji gerçekten.. umarım en kısa zamanda hamile olucaksın cnm hayırlısıyla ..Beni de alın araniza ocak ayında bir düşük yaptım kanamam fazlaydı sonra gittim doktor rahim temiz dedi bu ayla 3uncu olucak denememiz regle 3 gün var belirtin yok hic çok kafama takıyorum sanirsam yemim ediyorum takıntı yaptım gbi
Çok teşekkür ediyorum amin inşallah hepimiz olalimCok gecmiş olsun düşük yapmak daha kötü bir psikoloji gerçekten.. umarım en kısa zamanda hamile olucaksın cnm hayırlısıyla ..
Aminn inşallah cnmÇok teşekkür ediyorum amin inşallah hepimiz olalim
Adet mi oldun .. benim de bugün bakalım olacak mıyım ..Benim yine olumsuz malesef
Yok canım test yaptım negatifAdet mi oldun .. benim de bugün bakalım olacak mıyım ..
Canım adet gecmeden test yapma derim gec döllenme olur yada idrara gecmez daha kac gün var adetine ?Yok canım test yaptım negatif
Normalde 30 unda olmam gerekiyo ama iğne den sonra 14. Gün bugün yani bugün yarın adet olurum benCanım adet gecmeden test yapma derim gec döllenme olur yada idrara gecmez daha kac gün var adetine ?
Hayırlısı olsunn inşallahh cnm umarım hamilesindirNormalde 30 unda olmam gerekiyo ama iğne den sonra 14. Gün bugün yani bugün yarın adet olurum ben
İnşallahh tez zamanda olur cnm . Burda o kadar bebek isteyen var ki hepsine nasip olur inşallahh .. doktora gittin mi hiç ?Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama her ay hüsran Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Gittim erken olduğu için smirle ultrason alındı temiz çıkınca onlar bir sene deneyin denildi olmazsa bir daha gidecez eşimleİnşallahh tez zamanda olur cnm . Burda o kadar bebek isteyen var ki hepsine nasip olur inşallahh .. doktora gittin mi hiç ?