Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biran önce doktora gidin bence canım inşalalhh hamilesindir bnde bgun adet bekliyom bakalımm .. eşinde ürolojiye gözüksün bir umarım bir sıkıntı yoktur

Biran önce doktora gidin bence canım inşalalhh hamilesindir bnde bgun adet bekliyom bakalımm .. eşinde ürolojiye gözüksün bir umarım bir sıkıntı yoktur
Inşallah cnm benim umudum yok ta senin haberini alırız insallah :) Önümüzde ki ay gidicez sorun çıkmaz umarım

Beni de alın araniza ocak ayında bir düşük yaptım kanamam fazlaydı sonra gittim doktor rahim temiz dedi bu ayla 3uncu olucak denememiz regle 3 gün var belirtin yok hic çok kafama takıyorum sanirsam yemim ediyorum takıntı yaptım gbi

Cok gecmiş olsun düşük yapmak daha kötü bir psikoloji gerçekten.. umarım en kısa zamanda hamile olucaksın cnm hayırlısıyla ..

Arkadaslar bunu iki gün önce burda bir sayfada gördüm kullanan herkes hamile kalıyomus ama ne zamam baslanmalı onu unuttum .. bilgisi olan yada kullanmak isteyen varsa buyrun ben denicem sanırım adet bittiği gibi baslanıyodu çünkü basın temiz olmalıymış eşine de yedircen bide

Eklentiler

• Screenshot_20190723-155254_Samsung Internet.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama her ay hüsran Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama her ay hüsran Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
İnşallahh tez zamanda olur cnm . Burda o kadar bebek isteyen var ki hepsine nasip olur inşallahh .. doktora gittin mi hiç ?

İnşallahh tez zamanda olur cnm . Burda o kadar bebek isteyen var ki hepsine nasip olur inşallahh .. doktora gittin mi hiç ?
Gittim erken olduğu için smirle ultrason alındı temiz çıkınca onlar bir sene deneyin denildi olmazsa bir daha gidecez eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…