Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o umudu hiç yitiremiyorum ki nasıl çıkardınız aklınızdan ben bir an düşünmeden edemiyorum

Bu konumu oku. Bunu yazdığımda tüm umutlarımı yitirmiştim aslında.
O ay gebe kaldım işte..

Allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallahh önce cefa sonra sefa oluyo sanırım

İki ay önce olmustum sonra bir ay ara verelim dedi doktor bu ay da evimde değildim diye kaldı .. simdi adet olursam tekrar olucam iğne . Adetim ya bugün yada yarın
Bende bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum ondam soruorum boyle olmayanlari duyunca daha cok umutsuz oluorum zaten hic belirti yok

Demi .. ya bide görümcem düzensiz adet oluyodu troit bezinde de yükselme vardı ona rağmen olduu .. hayırlsıı bakalımm
İnşallahh güzel bir sonuc alıcan canım kırmızılar gelmeden ümidini yetirme

Ya neler neler yaşayışta hamile kalanlar var bir sürü kisti olan doktor asla senin çocuğun olmaz diyen herkes hamile kalmış Allah bize de nasip eder elbet ya sabır ! İnşallah canım yarın sonucu yazarım buraya umudum yok ama yine de yazarım

Kız allah seni napmaya nefesini bosa tüketme teyze ilerde almak istersin alamazsın' kısmına kahkaha attım resmen n3 kadar güzel yazmıssın cok mutlı oldum adına .. ama sende bizden cok takmıssın haa 3n azından sonuc güzel olmus maşallahh

Okudum canım ama mesela düşünmeyip ne yaptın eşinle birlikte olurken aklına gelmedi mi hiç üstelik ben çalışıyorum da evde de değilim ama ne iş yaparsam yapayım kafam orda

Valla öyle canım. Her şey vaktini bekliyor
Güneş bile vaktinden önce doğmuyor. O yüzden çocuğum olmayacak diye evhamlanma. Senin de olacak inşallah
Oyle canım sabır etmek lazım ama sabır etmek cok zor geliyo artık evliliğim de 2. Yıla gidiyom ama sonuc bos

Bak ben çok taktım ama mesela bunu yazarken artık umutlarımı yitirmiştim. O aydan hiçbir beklentim yoktu.
Tam bittim derken Rabbim yettim dedi çok şükür. Darısı sana ve isteyen herkese olsun canım

İnşallahh sonuc iyidir cnm dualarım seninle .. evett imkansız diye birsey yok elbet olacak .sadece sabır lazım oda yok

İnşallahh sonuc iyidir cnm dualarım seninle .. evett imkansız diye birsey yok elbet olacak .sadece sabır lazım oda yok
Allah razı olsun canım hepimiz sevinelim inşallah hepimiz o cennet kokularını çekelim içimize

Okudum canım ama mesela düşünmeyip ne yaptın eşinle birlikte olurken aklına gelmedi mi hiç üstelik ben çalışıyorum da evde de değilim ama ne iş yaparsam yapayım kafam orda
Valla o ay dedim ki nasıl olsa olmayacak. Düşünsem ne olur düşünmesem ne olur dedim.
Yani tabiki yine kafamda takıyordum ama hep kendime nasıl olsa olmaz istediğin kadar tak kafana diyordum. Yani her şeyi bıraktığım aydı aslında..

Bak ben çok taktım ama mesela bunu yazarken artık umutlarımı yitirmiştim. O aydan hiçbir beklentim yoktu.
Tam bittim derken Rabbim yettim dedi çok şükür. Darısı sana ve isteyen herkese olsun canım
Amin canım cok sağol kac aylık hamilesin peki

Bu ay olmazsa bi daha ki ay tatilde olucam belki o zaman bu kadar takmam da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…