- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Gitti iki farklı yere sperm sonucları iyi ama kesin onda sıkıntı var kendi mi temize cıkarıyomKız Allah iyiliğini versin eşin gitmedi mi hiç hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti iki farklı yere sperm sonucları iyi ama kesin onda sıkıntı var kendi mi temize cıkarıyomKız Allah iyiliğini versin eşin gitmedi mi hiç hastaneye
Tabi bu da bi çeşit kafaya takmama yöntemi olabilirGitti iki farklı yere sperm sonucları iyi ama kesin onda sıkıntı var kendi mi temize cıkarıyom
Vallah bnde ilk günler düşünmüyom ama sona doğru resmen hergün test yapasım geliyo .. kafayı yedik bu işle ..Valla o ay dedim ki nasıl olsa olmayacak. Düşünsem ne olur düşünmesem ne olur dedim.
Yani tabiki yine kafamda takıyordum ama hep kendime nasıl olsa olmaz istediğin kadar tak kafana diyordum. Yani her şeyi bıraktığım aydı aslında..
Vallah benim yine olmaassa bal çöret otu tarcın kürünü yapcam bu seferBu ay olmazsa bi daha ki ay tatilde olucam belki o zaman bu kadar takmam da olur
Ben hep düşünüyorum reglken bile galiba benim psikoloğa gitme zamanım gelmişVallah bnde ilk günler düşünmüyom ama sona doğru resmen hergün test yapasım geliyo .. kafayı yedik bu işle ..
Evett canım hatayı karsıda aramakta rahatlatıyo insanıTabi bu da bi çeşit kafaya takmama yöntemi olabilir
Düzensiz de olsa yaptım ben onu bi kereVallah benim yine olmaassa bal çöret otu tarcın kürünü yapcam bu sefer
Cnm hiç bi sıkıntınız Yoksa bence koca karılara görün derim çünkü bazen göbek kayması rahim dönmesi falan oluyo ve bunlarda gebeliği engel malesef .bunları da doktorlar bilmiyor Tabiki1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyo arkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ??
Zaten klomen ilacı kist olusturuyo muhtemelen doktor bir ay ara verek dicekBu ay olmazsa bi daha ki ay tatilde olucam belki o zaman bu kadar takmam da olur
Hmm peki etkisi oldumu sence .. gerci olsa hamile olursun demi ..Düzensiz de olsa yaptım ben onu bi kere
O herkeste olmuyomuş ama hamile olmazsam zaten gidicem yine bakar söyler onu daZaten klomen ilacı kist olusturuyo muhtemelen doktor bir ay ara verek dicek
Maşallahh cnm sağlıkla gelsin inşallahh. Amin bize de nasip olsun artık cok merak ediyom nasıl bir duygu6+2yim daha teyzesi Bu güzel duygular en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah
Yani canım malesef işe yaramadı ama sende yaramayacak diye bişey yok senin şifan ondadır belkiHmm peki etkisi oldumu sence .. gerci olsa hamile olursun demi ..
Evett bakıp soyluyo bnde coo küçük bir kist olmuştu adetle söküldü sanırımO herkeste olmuyomuş ama hamile olmazsam zaten gidicem yine bakar söyler onu da
Bakalımm cnm bi ara kuru incir kürüde yaptım ama aynen yine olmadı bakalımm zaman ne gösteriyo bizeYani canım malesef işe yaramadı ama sende yaramayacak diye bişey yok senin şifan ondadır belki
Inşallah canım benim. Cani gönülden dua ediyorum hepinize.Bu ay olmazsa bi daha ki ay tatilde olucam belki o zaman bu kadar takmam da olur
Benim kadar kafayı yiyen var mıydı acaba şu forumda. 10 konumdan 8i hamilelikle ilgiliydiVallah bnde ilk günler düşünmüyom ama sona doğru resmen hergün test yapasım geliyo .. kafayı yedik bu işle ..
Allah razı olsun canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunuInşallah canım benim. Cani gönülden dua ediyorum hepinize.
Umut oluyo bu konuşmalar işte zamanında olmayıp bizler gibi umutsuz olup şimdi hamile olanları görünce umudum canlanıyorBenim kadar kafayı yiyen var mıydı acaba şu forumda. 10 konumdan 8i hamilelikle ilgiliydi
Hergün sızlanıyordum. Neden olmuyor diye ahhh ahhh.
Sizi en iyi ben anlarım kızlar