Gebeliğe Hazırlık Yine hasta olmak .. neden bebiş olmuyo 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o ay dedim ki nasıl olsa olmayacak. Düşünsem ne olur düşünmesem ne olur dedim.
Yani tabiki yine kafamda takıyordum ama hep kendime nasıl olsa olmaz istediğin kadar tak kafana diyordum. Yani her şeyi bıraktığım aydı aslında..
Vallah bnde ilk günler düşünmüyom ama sona doğru resmen hergün test yapasım geliyo .. kafayı yedik bu işle ..

1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyo 😖 arkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ??
Cnm hiç bi sıkıntınız Yoksa bence koca karılara görün derim çünkü bazen göbek kayması rahim dönmesi falan oluyo ve bunlarda gebeliği engel malesef .bunları da doktorlar bilmiyor Tabiki

Bizim de bu ay tam 1 sene doldu :KK43: Biz doktora gitmedik adetlerim hep duzenlidir bekleyelim dedik önümüzde ki ay itibarı ile gidicez doktora artık senesi doldu. Bugün benim hastalanmam gerekiyor normalde ama içimde hiç bir umut yok açıkçası her an kirmizilar gelebilir kafasını yaşıyorum negatife alıştım sanırım. Sanki hiç olmayacakmis gibi geliyor. :/

Vallah bnde ilk günler düşünmüyom ama sona doğru resmen hergün test yapasım geliyo .. kafayı yedik bu işle ..
Benim kadar kafayı yiyen var mıydı acaba şu forumda. 10 konumdan 8i hamilelikle ilgiliydi
Hergün sızlanıyordum. Neden olmuyor diye ahhh ahhh.
Sizi en iyi ben anlarım kızlar

Benim kadar kafayı yiyen var mıydı acaba şu forumda. 10 konumdan 8i hamilelikle ilgiliydi
Hergün sızlanıyordum. Neden olmuyor diye ahhh ahhh.
Sizi en iyi ben anlarım kızlar
Umut oluyo bu konuşmalar işte zamanında olmayıp bizler gibi umutsuz olup şimdi hamile olanları görünce umudum canlanıyor 🥳

X