Bizim 1 buçuk sene olduBizdedir şuan bir sıkıntı Yok bir senedir olmuyor
Evet doktora gidiyorum dostinex kullanıyorum artık olmassa doktor yumurta takibi yapacagını söyledi eğer o da olmassa rahim filmi dedi vajinal ultrason da biraz zorlanıyorum siz rahat bir şekilde yaptırabiliyor musunuzBizim 1 buçuk sene oldusabret elbet olur sabretmekten başka care yok ..doktora gittiniz mi hiç
canım ben rahim filmi çektirmedim hiç ama 3 4 farklı yerde test yqptırdım hersey yolunda denildi . Rahim filmi için baya bir sene geçmesi lazımmış ve uyutularak çekiliyormuş çok hissetmiyormuşsun diye biliyom . Yumurta takibi yaptır bide çatlatma iğnesi kullan eğer bir sıkıntın yoksaEvet doktora gidiyorum dostinex kullanıyorum artık olmassa doktor yumurta takibi yapacagını söyledi eğer o da olmassa rahim filmi dedi vajinal ultrason da biraz zorlanıyorum siz rahat bir şekilde yaptırabiliyor musunuz
Evet zaten doktor hamilelik düşüneli bir seneyi geçtiği için yumurta takibi yapacağımı ilişki günlerini bu şekilde belirleneceğini söyledi eger olmassa rahim filmi dedicanım ben rahim filmi çektirmedim hiç ama 3 4 farklı yerde test yqptırdım hersey yolunda denildi . Rahim filmi için baya bir sene geçmesi lazımmış ve uyutularak çekiliyormuş çok hissetmiyormuşsun diye biliyom . Yumurta takibi yaptır bide çatlatma iğnesi kullan eğer bir sıkıntın yoksa
Ben hiç öyle ultrason çektirmedim doktor da önermedi bnde gerek duymuyorumVajinal ultrason da zorlanıyor musunuz yoksa cok rahat mı oluyor
İnşallahh hayırlısıyla olur cnmEvet zaten doktor hamilelik düşüneli bir seneyi geçtiği için yumurta takibi yapacağımı ilişki günlerini bu şekilde belirleneceğini söyledi eger olmassa rahim filmi dedi
ama rahim duvarı yumurtalıkların kontrolü için yapılıyor buBen hiç öyle ultrason çektirmedim doktor da önermedi bnde gerek duymuyorum
Sadece alttan muayene ediyor üstten göremesse o kadarama rahim duvarı yumurtalıkların kontrolü için yapılıyor bu
Evet dediği m o zaten bir aletle bakılıyor jel sürülüp size göre zor bir işlem mi bana zor geliyorSadece alttan muayene ediyor üstten göremesse o kadar
Yok kız neden zor geliyo ki sana sadece jel döküp aletle bakıyo cnm kendini kasma bnceEvet dediği m o zaten bir aletle bakılıyor jel sürülüp size göre zor bir işlem mi bana zor geliyor
Ben 5 ay olmayınca gidip çektirdim rahim filmini bir seneyi geçti olmadı dedim çeksinler diyecanım ben rahim filmi çektirmedim hiç ama 3 4 farklı yerde test yqptırdım hersey yolunda denildi . Rahim filmi için baya bir sene geçmesi lazımmış ve uyutularak çekiliyormuş çok hissetmiyormuşsun diye biliyom . Yumurta takibi yaptır bide çatlatma iğnesi kullan eğer bir sıkıntın yoksa
Kız allah seniBen 5 ay olmayınca gidip çektirdim rahim filmini bir seneyi geçti olmadı dedim çeksinler diyeuyutma falanda yok çok ağrılı bi işlem değil bence en kısa zamanda yaptır bende sorun yoktu hala da hamile kalamadım ama en azından kafam rahat oldu o konuda
Çok geçmiş olsun canım doğal yolları denesene birde ovulasyon testi yle takip et yumurtlama günü inşallah olur yaben de aynı durumdayım 1 yıl oldu pko var bende insülin direnci
tüp bebek dışında her şeyi denedik. olmuyor...
Aşılama için en az 18 mm olması lazım cnm eşine keci boynuzu kaynatıp içir bide pekmezini yedir bncehayırlü günler arkadaşlar bende hem pko luyum hem esimin sperm hareket yavaslıgı var.
bugun asılama ıcın doktora gittim 8 mm. daha . bilgisi olan varmı daha büyüyebilirmiş belki
Aşılama için en az 18 mm olması lazım cnm eşine keci boynuzu kaynatıp içir bide pekmezini yedir bnce
Şubat ayında doktora göründü çocuğa engel değil dedi ama. Yine de ameliyat olsan daha iyi dedi bakalım bi kaç güne izne gidicezolucak ameliyat daha önce bir düşüğüm oldu 2.5haftalıktı demek ki oluyo cnm nasip inşalllh hepimizenasip olur tez zaman datatlım tüm mesajları okuyamadım ama dediğin damar genişlemesi bir akrabamın da başından geçti.Doktoru %10 ihtimal bu şekilde hamile kalması eşinin demiş. Aralık 2018 de ameliyat oldu 6 ay sonra denemeye başlayabilirsiniz % 10 dan % 90 a çıktı ihtimal demişti dr. Bakalım , haber bekliyoruz bizde onlardan. Ama bu ameliyat durumunu eşin doktota danışsın. Zaten cok basit bir operasyon.