- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Son adet tarihin kaç cnm seninle aynıyız sanırım6+2yim daha teyzesiBu güzel duygular en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah
Canım benimki geç döllenme yalnız. Son adet tarihi 31 mayısSon adet tarihin kaç cnm seninle aynıyız sanırım
Hımm anladım cnm bnm üç HaziranCanım benimki geç döllenme yalnız. Son adet tarihi 31 mayıs
Yine de fazla yok aramızda:)Hımm anladım cnm bnm üç Haziran
Kalp atışını duydun muYine de fazla yok aramızda:)
Henüz duymadım senn?Kalp atışını duydun mu
Ben Salı günü gittim çok net duymadım ama cihazın sinyalinden kalbinin attığını gösterdi doktorHenüz duymadım senn?
Oy maşallah darısı bana yaBen Salı günü gittim çok net duymadım ama cihazın sinyalinden kalbinin attığını gösterdi doktor
İnşallah cnm var mı belirtin falanOy maşallah darısı bana ya
:) merak ettim adı ne acaba
Kaçıncı gününde oldun canım iğneden sonraEvet hasta oldum bu ayda gene hüsran doktor yolu göründü bana
Pardon canım diğer forumdan yazdın sandım benBen iğne kullanmadım canım ovilasyon testi kullanıyordum
Bizimki eylülde bir sene olcak daha olmadı geçen ay ilk kez doktora gittim ilç verdi herşey güzel düzgün dedi ama yine adet oldum kısmet1 sene 3 aydır korunmuyoruz .. doktora da gittim bir kere çatlatma iğnesi de oldum neden bebek olmuyo . Eşim de damar genişlemesi varmıs ama sprem testleri olumlu .. ikimizde de sıkıntı yok diyo doktorlar .. peki neden olmuyoarkadasım hamile görümcem hamile ( ikisi de bnden sonra evlenmiş olmasına rağmen ) suan yine adet sancım var bugün yarın girerim sanırım .. bu ay da olmadı .. napmamız lazım anlamıyorum .. bide hep bitki çayları içerim adetim hep düzenlidir ama sorun ne o zaman .. benim gibi olan var mı ?? aşagıda ki karısımı burda bir sayfada görmüştüm kullanan herkes hamile kalıyomus adet bitiminde uygılancak sabah aksam 1 tatlı kaşığı. İsteyen uygulasın
Olur elbet sabır etmek lazım aman ne takmaz kafayaBende 1.5 senelik evliyim hiç korunmadik hâlâ bebişim olmuyor
Aynen kısmet cnm bizde de bi sıkıntı yok ama olmuyo ne hikmetse .. bekleyelim bakalımBizimki eylülde bir sene olcak daha olmadı geçen ay ilk kez doktora gittim ilç verdi herşey güzel düzgün dedi ama yine adet oldum kısmet