- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.699
Ben daha önce klomen kullandım yumurtam 18 mm olmustu biri de 19 ama düşük galiba 8 9peki 9, günde 8mm normalmi acaba 100 klomen içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce klomen kullandım yumurtam 18 mm olmustu biri de 19 ama düşük galiba 8 9peki 9, günde 8mm normalmi acaba 100 klomen içiyorum
Valla napam kız çok istiyorum kafam rahat olsun diye yaptırdımKız allah seni la 5 ay için gidilir mi ablamın eltisi 6 sene bekledi olmadı öyle gitmişti ananın karnında nasıl durdun
Insallah canimOlur elbet sabır etmek lazım aman ne takmaz kafaya ☺ Olacak olacak
Çok tez canlısın biran önce bebeğin olur inşallahh cnmValla napam kız çok istiyorum kafam rahat olsun diye yaptırdım
İnşallahhInsallah canim
İnşallah hepimizin olur canım ben yine adet oldum bu ay 7 ay bitti hiç hamile kalamadımÇok tez canlısın biran önce bebeğin olur inşallahh cnm ☺☺
yani aslında sizde kafaya taktığınız ay hamile kaldınız değil mi :) bu takmadığın an hamile kalıyorsun diyenler dışında taktığım ay hamile kaldım diyenlere ihtiyacımız var :) ki bize de umut olsunCinnetNur Dertlendi....
İyi akşamlar cağnım arkadaşlarım dostlarım.. Hayatımdaki manevi bazı sıkıntıları yoluna koyarken bazıları da böyle ukte kalıyor içimde. Ehhh beee bayağıdır bu durumla ilgili konu açmıyorum yazmışsın ama 10 konunda 5i gebelik diyebilirsiniz. Hergün durmadan düşündüğüm bu gebelik mevzusunu...www.kadinlarkulubu.com
Bak bu konumu oku. Bende neler neler çektim o çevre yüzünden. Bu konuyu yazdığım ay hamile kalmışım ben.
Kafaya taktıgım ama umutsuz olduğum ay diyelim. :)yani aslında sizde kafaya taktığınız ay hamile kaldınız değil mi :) bu takmadığın an hamile kalıyorsun diyenler dışında taktığım ay hamile kaldım diyenlere ihtiyacımız var :) ki bize de umut olsun
ve evet işte uğraşarak kafaya takarak ta hamile kalınabiliyormuş Rabbim verdikten sona :)Vallahh bende aynı duyguları cok yasadım ve ugrasarakta hamile oldum yani suan test silik ve iki gündür adetim gecti .. inan ovulasyon la takip ettim hep .. bi kere de catlatma iğnesi oldum ama o ay tutmadı .. bu ay klomen kullandım iğne olucaktım gene ama evde değildim diye iğne yapamadık .. uğras canım pes etme
sizde her günü değrlendirdiniz mi ?Kafaya taktıgım ama umutsuz olduğum ay diyelim. :)
Bana özelden yazsana merak ettiklerini. Konuyu meşgul etmeyelim.sizde her günü değrlendirdiniz mi ?
Vallh tam da yeni düşünüyordum cnm neden olmuyo diye sabır kalmadı bnde ya olumlu düşünmeye calısıyom ama bilmiyom ya . Akşam üst komşum kahveye geldi 1 aylık evli ve bebek düşünüyoz dedi bana . Acelen ne bacım bnse 1 yılı geçti ve olmuyo diyemedimİnşallah hepimizin olur canım ben yine adet oldum bu ay 7 ay bitti hiç hamile kalamadım
Taktığım ay hamile kaldım vallah takmıyom diye birsey yok nasıl düşünmicen kiyani aslında sizde kafaya taktığınız ay hamile kaldınız değil mi :) bu takmadığın an hamile kalıyorsun diyenler dışında taktığım ay hamile kaldım diyenlere ihtiyacımız var :) ki bize de umut olsun
Tabi cnm yeter ki nasibin de olsun sadece birliktelikten sonra yatakta beklemedim ben direkt lavaboya gidiyodum. Hep bekliyodum olmuyodu dedim hele bu ay da beklemiyim bide sabahları birlikte olduk ve oldu 3 günlük bi hamilelikve evet işte uğraşarak kafaya takarak ta hamile kalınabiliyormuş Rabbim verdikten sona :)
Üç günlük derken kuzumTabi cnm yeter ki nasibin de olsun sadece birliktelikten sonra yatakta beklemedim ben direkt lavaboya gidiyodum. Hep bekliyodum olmuyodu dedim hele bu ay da beklemiyim bide sabahları birlikte olduk ve oldu 3 günlük bi hamilelik
3 gün içinde hamile olduğumu öğrendim ve düşük olduÜç günlük derken kuzum
Geçmiş olsun. Ama umutların tazelenmiştir. Olmuyor değilmiş demekki3 gün içinde hamile olduğumu öğrendim ve düşük oldu
çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah tez zamanda tekrar versin inşallah..3 gün içinde hamile olduğumu öğrendim ve düşük oldu
İnşallahh olacaktır cnm . Olup düşmesindense geç olsun İnan kimyasal yada düşük yapmak daha zor yaEvet bizim de tam 13 ay doldu 14 e girdik hala gelen giden yok