- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 37
Orası öyle :))Umut her zaman var ☺
Tam ismi miTatlım hamile kalicaksin korkma aynı sekilde benimde esiminde hiçbir sorunumuz yoktu ama cocugumuzda olmuyordu klomen kullandim yine olmadı falan derken bu dorumda da yazilan bir jelle hamile kaldım preseed diye..arastır tatlım bende bu forumda araştırıp aldım
Tam ismi mi
İnşaAllah canm araştırıp bakacam ilk fırsattaEvet tam ismi tatlım ben 150 tl ye almıştım insallah sende de işe yarar
İnşaAllah canm araştırıp bakacam ilk fırsatta
Şu an vajinal enfeksiyon var bende fitil kullanıyorum birisi önerilmediğini yazmış enfeksiyon geçirdiği içinAklina takılan başka sorular varsa yardimci olurum tecrubelendim artik
Şimdi ismi değişmiş canım bilgin olsun alırsanİnşaAllah canm araştırıp bakacam ilk fırsatta
Şu an vajinal enfeksiyon var bende fitil kullanıyorum birisi önerilmediğini yazmış enfeksiyon geçirdiği için
canım onu bi doktora sorayım o zaman çok teşekkür ederimBilmiyorum tatlim ben sadece o jelle hamile kaldim hatta doktorum bile hamile kalamayanlara onu onermeye basladı
Evet okudum çok teşekkür ederimŞimdi ismi değişmiş canım bilgin olsun alırsan
Tamam
canım onu bi doktora sorayım o zaman çok teşekkür ederim
Merhaba enfeksiyon için mi jel tam anlayamadım açarmısınız biraz rica etsemEvet okudum çok teşekkür ederim
Merhaba enfeksiyon için mi jel tam anlayamadım açarmısınız biraz rica etsem
arkadaşımın kocasının damar genişliği vardı doktor demiş amaliyat ol 6aya kadar çocuk olur 3 ay hamileydi arkadaşım bence bi başka doktora gidin devletteki doktor söylemişti bideCanım varikosel dediğin kasıkta damar genişlemesi mi ? Yada kanal genişlemesi .. yaa benim de 3şim de var bundan ama cocuga engel değil 2 ay sonra ameliyat olucak oda doktor dedi keyfine bağlı
Yok hayır hamile kalmak için hem sperm hızını arttırıyor öldürmeden hemde kayganlaştırıcı jel gibi vajinal sıvı ile ph sı aynıymış o yüzden çok öneriliyormuş. Başka br sitede bi bayan yeni enfeksiyon geçirdim önermiyorlar yazmış bende onu dedim doktora soracağım diyeMerhaba enfeksiyon için mi jel tam anlayamadım açarmısınız biraz rica etsem
:) merak ettim adı ne acabaHamile kalmak icin tatlim