• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine fikir istiyorum kızlarrr :)

meral89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
453
22
68
şekerlerim bu sefer küçük ev aletlerimi alcam ama su ısıtıcısında çok kararsız kaldım aslında hepsini bosch seçmiştim ama diğer modellerde aklımı karıştırdı şunlar kesin alacaklarım

$1d5b80fa-33a0-420d-bb56-1b6e67711428.webp

$3e1d8f8a-1bb1-4012-9ae4-45ed5eea7b90.webp

$a82a7306-6886-4c1a-bb9b-c52e94335c48.webp

şunlarda fikir istediklerim sizce hangisi uyar yada hangisini yada rahat kullanırım???
$[img][2][1][174x239].webp

$asdfghjklşş.webp $sdfghjk.webp

$sdfgvhbjnmk.webp $zxcfvbnm.webp

$29111013591860163.webp

canım üstten tutacaklı olanlar çok hoş görünüyor ama çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum diğerleri de oldukça şıklar :32:

sonuçta günlük kullanılacak eşyalar sağlam ve kullanışlı olması önemli :42::42: hangisini alırsan iyi günlerde kullannn :16::16:

canim ben arzum kullaniyorum cok kullanisli gercekten :) bunlarin sadece gösterisi var arkadasim kullanmisti memnun kalmadi yinede kendin bilirisin

sonuçta günlük kullanılacak eşyalar sağlam ve kullanışlı olması önemli :42::42: hangisini alırsan iyi günlerde kullannn :16::16:

saol tatlmmm çok teşekkür ederim

bence bosch canım

yorumlara göre o ağır basıo saol canım fikrin için

canim ben arzum kullaniyorum cok kullanisli gercekten :) bunlarin sadece gösterisi var arkadasim kullanmisti memnun kalmadi yinede kendin bilirisin

deneyim önemli canm bnde böyle bişey bekliodum doğrusu kararımı etkiledin baya :D

canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch küçük ev aletlerimde öyle bence çok kararsız kaldım delonghi ve kenwood hep aklımı karıştırdı ama garanti ağı en geniş olan bosch olunca kararım kolaylaşmıştı dilerim içine sineni alırsın

Canim hepsi bosch biri farkli olmsn oda bosch olsun bence ton olarsk ayni hepsi

canım benim bütün beyaz eşyalarım bosch küçük ev aletlerimde öyle bence çok kararsız kaldım delonghi ve kenwood hep aklımı karıştırdı ama garanti ağı en geniş olan bosch olunca kararım kolaylaşmıştı dilerim içine sineni alırsın

bence bosch meralcim :34:

bence de hepsi bosch olsun takım olsun daha hoş durur.

Bir bosch da benden :)
Hayırlı olsun canım

görüntü olarak çok güzeller ama hiç işlevli değil bunlar blender mutfak robotu için şöyle bir seçenek daha kullanışlı olacaktır.

Arzum AR161 Soprano Max Multi Blender Seti - Netsiparis.com

kızlarrr ilk başta şunu söylemeliyim annem sizi acayipppp kıskanıyo beraber beğendiklerimizi bile dur bi kızlara gösteriyim onlar ne dicek diyorum elimde olmadan eee alışkanlık olmuş :D fikirleriniz için çok teşekkür ederim çoğunlugu ve kalbimin sesini dinleyerek karar verdim az önce takım olarak bosch aldık..

Bence de bosch şekerim :)
ama diğerleri de güzel. hangisini alırsan güle güle kullan :)

Back
X