evet o an çok sinirleniyorum. sonra bu kadar büyütmeme gerek yoktu diyorumçocuklarınız küçük mü?size yardımcı olacak birleri var mı yanınızda?
tahammül sınırı düşünce insanın,ağzından ağır laflar çıkabiliyor çünkü..bence sizinki patlama olmuş..tamammen gerçek düşünceleriniz değil snaki?
DEfol git demek yanlis ama bunu soyletene de bakmak lazim. ama erkeklerin yaptiklarinin ardinda bir ariza oluyor muhakkak. neden karisiyla cocuguyla da vakit gecirip ilgillenmek icin ozen gostermiyor mesela ya da bir hafta yogun calisip diger hafta ailesine zaman ayirma istegi duymuyor. Bilmiyorum ben hatali bir kadin gormedim, sadece ilgi ve sevgi bekleyen bir kadin var burda.Saldırmıyorum.
Defol git diye evden kovulmayı haketmeyen bir adam var.
Kaba ve saygısızca davranıldığını düşündüm.
Ve bu yönde yorum yaptım.
.
Simdi zipzip gibi yas kac diycem ama hadi deyim bari kac yasindasinevet canım aynen öyle
30 eşim 34Simdi zipzip gibi yas kac diycem ama hadi deyim bari kac yasindasin
Cocuklar kucuktur sanirim, 3 cocuk evde olmayan bi koca Allah yardim etsin, aslinda 7/24 calisan sensin.30 eşim 34
aynen öyle hiç oturmuyorum şu an hem kahvaltı hazırlıyorum hem yazıyorum. bu arada çocuklar bağırıyoCocuklar kucuktur sanirim, 3 cocuk evde olmayan bi koca Allah yardim etsin, aslinda 7/24 calisan sensin.
Evet haklı olbilirsiniz aslında başka hiçbir problemimiz yok. arayıp gönlünü alsammı acaba. şimdi o da huzursuzdur
Benimde yum var 33 yasindayim esim 38 . Birbirimize benziyormusuz , enerjini yuksek tutmaya calis vitamin felan kullan ise yariyor sinirinde gecer.aynen öyle hiç oturmuyorum şu an hem kahvaltı hazırlıyorum hem yazıyorum. bu arada çocuklar bağırıyo
DEfol git demek yanlis ama bunu soyletene de bakmak lazim. ama erkeklerin yaptiklarinin ardinda bir ariza oluyor muhakkak. neden karisiyla cocuguyla da vakit gecirip ilgillenmek icin ozen gostermiyor mesela ya da bir hafta yogun calisip diger hafta ailesine zaman ayirma istegi duymuyor. Bilmiyorum ben hatali bir kadin gormedim, sadece ilgi ve sevgi bekleyen bir kadin var burda.
3 cocugum var yazmistim hatali gitti pardonaynen öyle hiç oturmuyorum şu an hem kahvaltı hazırlıyorum hem yazıyorum. bu arada çocuklar bağırıyo
İş yapması ne kadar güzel aslında ama o yaptığı işin hayrını kaçırmış maalesef,eşine bu şekilde söylenerek.Bende de kopuk artık bazı teller.Sabah sabah ben de çemkirdim baya höykürerek hem de.Daha 15 aylık evli olmama rağmen iyi öğrendiğim bir şey var ki,eşini üzenin hiç bir şeyden tam anlamıyla mutlu olamayacağı.Kaşınıyor bunlar Rabbim görsün ve hakları ne ise versin artık.Dün aradım saat 7 de 1 saat sonra evdeyim iş görüşmesine gidiyorum dedi. eve geldiğinde saat 9 30 du. Neyse bişe demedim herzamanki halleri zaten. Eve geldi işte bir iş aldım (boyacı kendisi) 3 gün 12 ye kadar çalışcam dedi. Bende pazaar günleri bile çalışıyosun bu işi yapma dedim. O da benim işime karışma benim işim daha önemli dedi. Benim şarteller attı tabi bağırdım işin önemliyse defol git o zaman dedim. Biraz tartıştık ben çocukların yanında uyudum sabahta hiç konuşmadım. o da benle konuşmuyor tabi. Kendini haklı görüyor.Eve gelince de sürekli saatlerce telefonla konuşuyo iş iş iş. Bu ne hırs anlamadım Sanki hayatım boşuna kayıp gidiyo ellerimden. Akşam evden işe gelse evinde olsa çok mu zor anlamıyorum... Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
biri 9 öbürü 5 en küçüğü 1,5 yaşında. ben zaten anneme ablama gidiyorum çocuklarla. istediğim ailede düzen akşam yemeklerinin ailece yenmesi benim için çok önemli olmadımı sinirleniyorum. biraz otoriter bir yapım var ondan heralde.Canım çocukların kaç yaşında tek veyahut annenle çıkamaz mısın pazar günleri? Belki sonra eşinde hatasını anlar ve pazar günleri çalışmayı bırakır. İki haftada 1 aile gününüz yapıp etkinlik koyun. Avm gezisi olur piknik olur aile ziyareti vs.
umarım herşey güzel olur. şimdi düşünüyodur işyerinde bu kadın bana haksızlık ediyor diye. acaba soğurmu benden.Eşininin çalışması da senin bunalman da normal aslında. Annem de babamın çok çalışmasından,, 3 çocukla yalnız olduğundan şikayet etti ömrü boyunca. Öyle ki bütün ömrünü şikayetler geçirdi ama ilişkilerini düzeltmeye hiç yoğunlaşamadı. Eşine güveniyorsan, çalıştığını biliyorsan, bu kadar yorma sen de kendini. Akşam 9 da mı geliyor? Sen de o Zaman için güzel bir ayarlama yap. Güzel akşam yemeği, ya da sıcacık bir Türk kahvesi. Benim eşim de çok çalışıyor. Evliliğimin ilk 2 senesi pazar dahil eve girme saati gece 12 ydi, Ramazan da bile. İşleri olsun, yeter ki çalışsınlar. Ama eşinin de es geçtiği bir nokta var sanki. O da işe yoğunlaşmaktan senin 3 çocukla nasıl bir ruh hâli içinde olduğunu fark etmiyor ki kendini yorgun hissediyorsun. O da seni es geçmemeli. Bir öpücük, bir tatlı hitap bile insanın yorgunluğunu alabiliyor. İşten geldiği ilk yarım saatten sonra, o da seninle ilgilenmeli. Ama ilk yarım saati boş bırakmak lazım. Çünkü ev yolunda ve dışarıdan eve ilk girince insanın kafası gerçekten şişmiş, konuşmaya takati kalmamış oluyor. Sonra ev moduna girince iyi hissetmeye başlıyorsun tekrar. İkiniz de birbirinize özen gösterirseniz, çok daha iyi hissedersiniz.
evet eminim ama sanki zaman öldürmek için çalışıyo. Bu kadarda çalışılmaz. Sorduğumda çok borcum var çalışıyorum şükret diyor. Bende biraz az harca ek iş yapma diyorum zaten normal bir işi var iyi kazanıyo