Yine eşimle tartıştık suçlu ben oldum..

Sizin eşinizin sabit bir geliri yok.
Elbette ki bu kadar çalışacak.
Geleceğinizi düşünmek zorunda.
Bir gün hiç iş çıkmadığı zaman olursa ne olacak bunu göremiyorsunuz sanırım.
Çok kaba ve saygısızsınız.
Düşüncelerinizi söylerken güzel cümlelerle söyleseydiniz..
Gerek var mıydı bu kadar çirkinleşmeye.
bu konuyu 1 yıldır tartışıyoruz güzellikle söylemediğimi nerden biliyosunuz. pazar günleri çalışma diyorum mesela dinlemiyor

Sizin eşinizin sabit bir geliri yok.
Elbette ki bu kadar çalışacak.
Geleceğinizi düşünmek zorunda.
Bir gün hiç iş çıkmadığı zaman olursa ne olacak bunu göremiyorsunuz sanırım.
Çok kaba ve saygısızsınız.
Düşüncelerinizi söylerken güzel cümlelerle söyleseydiniz..
Gerek var mıydı bu kadar çirkinleşmeye.
Bu agir saldiri niye ki? Konu sahibesinin kocasinin akrabasi, ablasi vs sandim vallao_O

Zaten sabit bir isi oldugunu ama cok fazla ek is aldigini soylemistin degilmi konuyu anlamayanlar olmasinda.

evet az para çok huzur istiyorum
Esinizle hayat gorusleriniz farkli,sorun burda yatiyor sanirim.O elindekiyle yetinmeyen biri,hep daha fazlasi niye olmasin diye dusunuyor buyuk ihtimal.Bir de bazi erkekler borcu varken rahat olamazlar,bi sekilde bir an once bitsin isterler...

bu konuyu 1 yıldır tartışıyoruz güzellikle söylemediğimi nerden biliyosunuz. pazar günleri çalışma diyorum mesela dinlemiyor

Söylemediğiniz için bilemem.
Müneccim değilim.
Ben saygısız konuşmalara tahammül edemiyorum.
Haklı bile olsa insan nezaketini korumalı. Kavgasını da ölçülü yapmalı.
Kendime yakıştıramıyorumben böyle cümleleri..
Pazar günleri çalışma diye talimat cümlesi kurarsanız bu adam size karışma der.
Üstelik defol diye çok mahallevari bir şekilde evden kovmuşsunuz.
Ya gitseydi ne olacaktı?
Adamın düzenli maaşı olur da hafta sonu da sizi almadan gezmeye gider amenna.
Ama bu adam eline gelen her işi değerlendirmek zorunda..
Garantisi yok.
Siz de bunu anlasanız sorun kalmayacak..

kredi borçları var yavaş yavaş ödüyoruz
demek ki adam ev,araba bişeyler aldı..yani bu durumda ben olsam anlayış beklerdim..böyle konuşmak yerine şu tarzda söyeleyebilrsiniz..
canım bu pazar günü ailece bir yemek yiyelim,çok özledik birbiriimizi..vsss gibi.örnek çoığaltılır.dışarı çıkalım olabilir,evde film izleyelim olabilir..
evet bizim içn çalışıyorsun ama biz de seni özlüyoruz,en azından bir pazar beraber olsak...
mesela hangi pazar olduğuna da eşiniz karar versin..
bu tarz kavgacı konuşmlarla sonuç alamazsınnız neticede adam çalışıyorum,karı kıza pavyona git iyorum diyecektir.kalsik erkek mantığı olarak..

Söylemediğiniz için bilemem.
Müneccim değilim.
Ben saygısız konuşmalara tahammül edemiyorum.
Haklı bile olsa insan nezaketini korumalı. Kavgasını da ölçülü yapmalı.
Kendime yakıştıramıyorumben böyle cümleleri..
Pazar günleri çalışma diye talimat cümlesi kurarsanız bu adam size karışma der.
Üstelik defol diye çok mahallevari bir şekilde evden kovmuşsunuz.
Ya gitseydi ne olacaktı?
Adamın düzenli maaşı olur da hafta sonu da sizi almadan gezmeye gider amenna.
Ama bu adam eline gelen her işi değerlendirmek zorunda..
Garantisi yok.
Siz de bunu anlasanız sorun kalmayacak..
Hatalıysam inşallah anlarım boşu boşuna sorun yarattığımı düşünmüyorum. Belkide acımasızım bilmiyorum. sinirlendiğim zaman gerçekten biraz ağır konuşurum doğru. ama normalde eşime ilgili ve sevgi doluyumdur.

Bence borçlarınız varsa siz de çalışın. Baktınız ki hala işi,mesaiyi bahane edip evde zaman geçirmiyor,o zaman bütün tilkiler başınıza üşüşmeli.

Bence borçlarınız varsa siz de çalışın. Baktınız ki hala işi,mesaiyi bahane edip evde zaman geçirmiyor,o zaman bütün tilkiler başınıza üşüşmeli.
maalesef 3 çocuğum var çalışimam imkansız

Hatalıysam inşallah anlarım boşu boşuna sorun yarattığımı düşünmüyorum. Belkide acımasızım bilmiyorum. sinirlendiğim zaman gerçekten biraz ağır konuşurum doğru. ama normalde eşime ilgili ve sevgi doluyumdur.

Sizin konuştuğunuz şekilde isteğiniz anlaşılmıyor ki..
Ona ihtiyacınız var ve haklısınız.
Bunu bu şekilde söylerseniz itici olursunuz.
Bunu söylemek istedim ben.
Arada saygı biterse sevgi de tükenir..

demek ki adam ev,araba bişeyler aldı..yani bu durumda ben olsam anlayış beklerdim..böyle konuşmak yerine şu tarzda söyeleyebilrsiniz..
canım bu pazar günü ailece bir yemek yiyelim,çok özledik birbiriimizi..vsss gibi.örnek çoığaltılır.dışarı çıkalım olabilir,evde film izleyelim olabilir..
evet bizim içn çalışıyorsun ama biz de seni özlüyoruz,en azından bir pazar beraber olsak...
mesela hangi pazar olduğuna da eşiniz karar versin..
bu tarz kavgacı konuşmlarla sonuç alamazsınnız neticede adam çalışıyorum,karı kıza pavyona git iyorum diyecektir.kalsik erkek mantığı olarak..
sinirime yenik düşmesem iyi olucak ama elimde değil

Sizin konuştuğunuz şekilde isteğiniz anlaşılmıyor ki..
Ona ihtiyacınız var ve haklısınız.
Bunu bu şekilde söylerseniz itici olursunuz.
Bunu söylemek istedim ben.
Arada saygı biterse sevgi de tükenir..
Evet haklı olbilirsiniz aslında başka hiçbir problemimiz yok. arayıp gönlünü alsammı acaba. şimdi o da huzursuzdur

maalesef 3 çocuğum var çalışimam imkansız
3 çocuğunuz var,ve evinize tek maaş giriyor..bu devirde sizin söylediğinizi yapması lüx..kusura bakmayın..
yani adamın böyle bir lüksü yok ki,çalışmak zorunda..üstelik kredi borcunuz da var...
çocukların masrafları ,kredi ev giderleri derken adam evde otururken rahatsız olur:) bence dediğim gibi arada bir ona süpriz yapın bir oragnizasyon yapın o da rahatlasın siz de..
yoksa eşiniz kötü birşey yapmıyor..
bence .siz 3 çocukla devamlı berabe rolmaktan bunalıyorsunuz,arada bir de olsa nefes almak isteyip eşinize yükleniyorsunuz??

Oturup konuşman gerekti işle ve aileye ilgiyi eşit götürmesi gerek ,yinede tabi çalışkan adam tembel adamdan iyidir, ve genelde genç erkekler gençken daha fazla çalışıyor ama bu düzen her daim aynı değil

Sizin siniriniz ilgisizlik daha dogrusu sevgisizlikten kaynaklidir , bazi yorumlarin da sert oldugunu goruyorum ama hakli olduklar yerlerde var sen alttan alarak iyilikle kendine dondurmelisin bence relax ol canim benim

sinirime yenik düşmesem iyi olucak ama elimde değil
çocuklarınız küçük mü?size yardımcı olacak birleri var mı yanınızda?
tahammül sınırı düşünce insanın,ağzından ağır laflar çıkabiliyor çünkü..bence sizinki patlama olmuş..tamammen gerçek düşünceleriniz değil snaki?

X