bu konuyu 1 yıldır tartışıyoruz güzellikle söylemediğimi nerden biliyosunuz. pazar günleri çalışma diyorum mesela dinlemiyorSizin eşinizin sabit bir geliri yok.
Elbette ki bu kadar çalışacak.
Geleceğinizi düşünmek zorunda.
Bir gün hiç iş çıkmadığı zaman olursa ne olacak bunu göremiyorsunuz sanırım.
Çok kaba ve saygısızsınız.
Düşüncelerinizi söylerken güzel cümlelerle söyleseydiniz..
Gerek var mıydı bu kadar çirkinleşmeye.
kredi borçları var yavaş yavaş ödüyoruzpeki madem işleri bu kadar iyi,bu borç nereden??
Bu agir saldiri niye ki? Konu sahibesinin kocasinin akrabasi, ablasi vs sandim vallaSizin eşinizin sabit bir geliri yok.
Elbette ki bu kadar çalışacak.
Geleceğinizi düşünmek zorunda.
Bir gün hiç iş çıkmadığı zaman olursa ne olacak bunu göremiyorsunuz sanırım.
Çok kaba ve saygısızsınız.
Düşüncelerinizi söylerken güzel cümlelerle söyleseydiniz..
Gerek var mıydı bu kadar çirkinleşmeye.
Esinizle hayat gorusleriniz farkli,sorun burda yatiyor sanirim.O elindekiyle yetinmeyen biri,hep daha fazlasi niye olmasin diye dusunuyor buyuk ihtimal.Bir de bazi erkekler borcu varken rahat olamazlar,bi sekilde bir an once bitsin isterler...evet az para çok huzur istiyorum
bu konuyu 1 yıldır tartışıyoruz güzellikle söylemediğimi nerden biliyosunuz. pazar günleri çalışma diyorum mesela dinlemiyor
demek ki adam ev,araba bişeyler aldı..yani bu durumda ben olsam anlayış beklerdim..böyle konuşmak yerine şu tarzda söyeleyebilrsiniz..kredi borçları var yavaş yavaş ödüyoruz
Bu agir saldiri niye ki? Konu sahibesinin kocasinin akrabasi, ablasi vs sandim valla
Hatalıysam inşallah anlarım boşu boşuna sorun yarattığımı düşünmüyorum. Belkide acımasızım bilmiyorum. sinirlendiğim zaman gerçekten biraz ağır konuşurum doğru. ama normalde eşime ilgili ve sevgi doluyumdur.Söylemediğiniz için bilemem.
Müneccim değilim.
Ben saygısız konuşmalara tahammül edemiyorum.
Haklı bile olsa insan nezaketini korumalı. Kavgasını da ölçülü yapmalı.
Kendime yakıştıramıyorumben böyle cümleleri..
Pazar günleri çalışma diye talimat cümlesi kurarsanız bu adam size karışma der.
Üstelik defol diye çok mahallevari bir şekilde evden kovmuşsunuz.
Ya gitseydi ne olacaktı?
Adamın düzenli maaşı olur da hafta sonu da sizi almadan gezmeye gider amenna.
Ama bu adam eline gelen her işi değerlendirmek zorunda..
Garantisi yok.
Siz de bunu anlasanız sorun kalmayacak..
maalesef 3 çocuğum var çalışimam imkansızBence borçlarınız varsa siz de çalışın. Baktınız ki hala işi,mesaiyi bahane edip evde zaman geçirmiyor,o zaman bütün tilkiler başınıza üşüşmeli.
Hatalıysam inşallah anlarım boşu boşuna sorun yarattığımı düşünmüyorum. Belkide acımasızım bilmiyorum. sinirlendiğim zaman gerçekten biraz ağır konuşurum doğru. ama normalde eşime ilgili ve sevgi doluyumdur.
sinirime yenik düşmesem iyi olucak ama elimde değildemek ki adam ev,araba bişeyler aldı..yani bu durumda ben olsam anlayış beklerdim..böyle konuşmak yerine şu tarzda söyeleyebilrsiniz..
canım bu pazar günü ailece bir yemek yiyelim,çok özledik birbiriimizi..vsss gibi.örnek çoığaltılır.dışarı çıkalım olabilir,evde film izleyelim olabilir..
evet bizim içn çalışıyorsun ama biz de seni özlüyoruz,en azından bir pazar beraber olsak...
mesela hangi pazar olduğuna da eşiniz karar versin..
bu tarz kavgacı konuşmlarla sonuç alamazsınnız neticede adam çalışıyorum,karı kıza pavyona git iyorum diyecektir.kalsik erkek mantığı olarak..
yeminlen paranoyak oldum ben burdaDur ,ortaligi karistirma simdi
Evet haklı olbilirsiniz aslında başka hiçbir problemimiz yok. arayıp gönlünü alsammı acaba. şimdi o da huzursuzdurSizin konuştuğunuz şekilde isteğiniz anlaşılmıyor ki..
Ona ihtiyacınız var ve haklısınız.
Bunu bu şekilde söylerseniz itici olursunuz.
Bunu söylemek istedim ben.
Arada saygı biterse sevgi de tükenir..
evet canım aynen öyleZaten sabit bir isi oldugunu ama cok fazla ek is aldigini soylemistin degilmi konuyu anlamayanlar olmasinda.
3 çocuğunuz var,ve evinize tek maaş giriyor..bu devirde sizin söylediğinizi yapması lüx..kusura bakmayın..maalesef 3 çocuğum var çalışimam imkansız
Sizin siniriniz ilgisizlik daha dogrusu sevgisizlikten kaynaklidir , bazi yorumlarin da sert oldugunu goruyorum ama hakli olduklar yerlerde var sen alttan alarak iyilikle kendine dondurmelisin bence relax ol canim benimHatalıysam inşallah anlarım boşu boşuna sorun yarattığımı düşünmüyorum. Belkide acımasızım bilmiyorum. sinirlendiğim zaman gerçekten biraz ağır konuşurum doğru. ama normalde eşime ilgili ve sevgi doluyumdur.
çocuklarınız küçük mü?size yardımcı olacak birleri var mı yanınızda?sinirime yenik düşmesem iyi olucak ama elimde değil