neden biliyomusun? hep gelin şöyle yapar gelindir böyle yapar hizmet eder bilmem ne zihniyeti yüzünden bunlar oluyo. bizde eşimle bu konularda tartışıyoruz hatta ailemin yanına gidiyoruz diye sanki bana lütfediyo. halbuki damatlarında görevleri var bunlar empoze edilmiyor ondan.
konuşulacak birisiyse al karşına adam akıllı anlat derdini. senin ailen benim ailem diye ötekileştirmenin yanlış olduğunu ve hemen zıtlaşmasının huzurunuzu kaçıracagını belirt kesin bir dille.
Ya ama Türk milleti böyle istisnalar hariç.bizim de bayramlarimiz böyle geçiyor size has değil ki.gidin önce onun ailesine sorun yapmayın zaten normali bu.onlarda kahvaltı edin sizinkilerde akşam yemeği yersiniz bayram günü siz olgun davranın.
aynen öyle.benim ailem bana git kayınpedirinde kal diyor.ama onlar benim zor hastalık dönemlerinde daha ayaklarına çağırdılar yürrüyemeceğim durumda.eşimi zırt pırt aradılar.bana da abisi eşimin yanında hiç gelmiyosun diye bi ton laf soktu. git eşin hasta demediler.hiç bi şekilde tek başlarına yardım etmediler.hep yardım istediler.
eşim asla problemi çekip te konuşmaz.direk kendini savunur. sözde o hiç senin benim ailem demez.sadece dile getirmediği için öyle der.ben diyormuşum sen ben ediyormuşum.lakin o kadar yüzsüz insanlar ki her şeye karışıyorlar ve yapmacıklar
Haklisiniz tabi ama bu insanlar değişmez zaten düşünceli olsalar olgun davranirlar.inada bindirince de siz mutsuz olursunuz.farkindaysaniz şuan herkesin keyfi yerinde siz sinir kupusunuz size zarar...hep yaptım....bunu böyle düşünürsek bizim çocuklarımız da aynı sıkıntıyı yaşıycaklar.ben gitmedim mi ? gittim.hiç aileme gidelim demedim.eşim de size gidelim demedi.abisi girdi konuya teyzeleri varmış bi tanecik.işte mahalledeki kan bağları olmayan insanlar gezilecekmiş.benim ailemi hesaba katan yok.beni tınlayan yok.bayramın 4 gün olduğunu mu unuttu bu insanlar acaba ??? tabiki de hayır.
Balık hafızalı erkek milleti. Sözleriyle yıkıp geçerler sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatım,aşkım,bitanem diye tam tur dönerler.
can sıkıcı bir durum. aynı durum kendi tarafından olup da laf etsen sorun değilde eşinin tarafı olunca göze batıyo işte.
düşüncesiz insanlarsa sende onlara düşüncesizce davran eşinin her dediğine he demk zorunda değilsin. gitme yapma etme. ha o zaman da daha beter olur durumlar.
o zaman napıcaz idare edicez
Haklisiniz tabi ama bu insanlar değişmez zaten düşünceli olsalar olgun davranirlar.inada bindirince de siz mutsuz olursunuz.farkindaysaniz şuan herkesin keyfi yerinde siz sinir kupusunuz size zarar...
Gitmeyin sizde.
Her bayram once annemlere.giderim esimle..
Annrsine sonra gideriz ..
O beni istedigi yere cekemez.
Cantasimiyim sanki , sende gitme aabahtan ailene git bakalim.ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?