• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine enfeksiyon kapmışım

fatimete

fatimete
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
49
0
36
A.B.D.
kizlar cok kotu enfeksiyon kapmisim yuruyemiyorum resmen batiyor tuvalete kapisindan giremiyorum korkudan boyle bir iskence olamaz ya aniden oldu sabah cok iyiydim ama aksam kiyametler kopuyor bende cok zor ya annatamam randuvu alanakadar doktorla gorusene kadar benim olum gunum gelicek demek ne yapsam ya akil fikir verin lutfen ya...:uhm:

Sorununuz idrar yolları enfeksiyonu ise çatlayana kadar su için. Birincide ikincide zorlanırsınız ancak acınız ve şikayetiniz zamanla hafifler.

Ayrıca kaynar su buharına, daha da iyisi içinde maydonoz kaynatılmış süt buharına oturmak faydalıdır, epey rahatlatır.

Ama doktora görünmeyi de ihmal etmeyin, bu geçici rahatlamalar yüzünden boş vermeyin, kronikleşebilir, Allah korusun.

Su için.

çok su içersen tuvaletini rahat yaparsın bide orana sıcak su torbası koy baya acısını alıyo adaçayı yağı da sürebilirsin ben bunları yaptım bende çok çektim geçmiş olsun

kizlar cok kotu enfeksiyon kapmisim yuruyemiyorum resmen batiyor tuvalete kapisindan giremiyorum korkudan boyle bir iskence olamaz ya aniden oldu sabah cok iyiydim ama aksam kiyametler kopuyor bende cok zor ya annatamam randuvu alanakadar doktorla gorusene kadar benim olum gunum gelicek demek ne yapsam ya akil fikir verin lutfen ya...:uhm:

geçmiş olsun şeker

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim ben daha fazla dayanamadigim icin hemen acile gittik esimle, sadece bir hap verdiler enseksiyon resmen yalan oldu simdi cok iyiyim ..allah kimseye gostermesin bu 4 sefer oldu ama bu cok kotuydu ya ...:teytey:

Ben de enfeksiyonu çok yaşadım felaket akıntım oluyordu çok şükür kurtuldum...
Geçmiş olsun sana da tatlım...

Back