Yine deprem oldu

kızlar benim tedavi vaktim gelmiş sanırım saat kaç olmuş uyuyamıyorum korkudan binam yeni ee sağlam olduğunu da söylüyorlar ama ben yine sevdiklerim için endişe duyuyorum ya ben hayatta kalırım ailemden herkesi kaybedersem diye endişe duyuyorum. Eski binada oturan eşime dostuma gitmeye korkar oldum ya orada yakalarınsam diye aklıma bir ton şey geliyor sürekli aklımda deprem

Kendim yazdım sandım.benimde durum aynı evim yeni.ama hergece uyuyamiyorum

Manisadayım.
Sürekli sallanıyoruz.
Allah korusun demekten başka çare yok.
Alınan deprem vergileri yapılan yardımlar nereye gidiyor bilen yok.
Kimse çıkıp şu kadar parayı şuraya harcadık, şukadar parayla şunu yaptık demiyor.
Elazığ değreminde toplanan para ile değil onarma , küçük bi şehir inşa edilir.ama hala köylere bile yardım ulaşmamış.akıllanmayız.

Kendim yazdım sandım.benimde durum aynı evim yeni.ama hergece uyuyamiyorum

ben de aynı durumdayım malesef. ev yeni de olsa o korku çok başka bir şeu

japonların yaptığı binalarda oturmadığım sürece sanırım korkusuzca uyuyamam

bugün küba da 7.7 olmuş

ve ben araştırınca bizim binalarımızın 7.5 a kadar güvenli yapıldığını öğrendim daha fazlası olmazmışmış

nerden emin oluyorlarsa bu kadar. inanılmaz gerçekten

Allahım hepimize ferahlık versin diye dua ediyorum.bilmiyorum benmi fazla abartıyorum ama çok fazla korkuyorum

Adımız sanımız gizli burada rahatca yazıyorum ben de bu elazığ yardım kampanyasına katıldım.bağış yaptım. Toplamfa cok buyuk pars topladılar. Ne demek ya bılmemkac mılyon oldu. Nerede bu yardımlar.sabkı elazığ baska ulke.sımdıye dek herkese yardım ulasmalıydı bence.

İhtiyaç sahiplerine ulastitmiyorlarsa çok büyük günah bence.

umarım ulaşmıştır zira o para yeni bir şehir inşaa edilir. çok diyecek şeyim var da ban yememek için yazıyorum sadece kader diyorum anlayan anladı zaten

Tam anlayamadım bakacağım

Hangi ildesiniz

Toplanan deprem vergilerinde olduğu gibi bağışlarla da yol otoban yapmışlardır ( yapmayı düşünüyorlardır)

Acun bile tv8 deki toplanan bağış paraları için devlete ricada bulunuyor lütfen yerine ulaştırın rica ediyorum diyor...
Düşünün artık

Valla Ankara’da 1150 odalı beyaz çayından tutunda, Ejder meyveli somoyth içeceği olan Saray’ımız var herşeyini biz halkımız(elektrik,su,doğalgaz vs..) ödüyor..

Milletin evi olsa ya saraymıdır külliyemidir. Ne olduğu da belirsiz.bütün Elazığ kardeşlerime, çadırda yerlerde yatan minnacık bebeklerimize birer o da verilse ya !!!
Battaniye gönderiyorlar onları da Suriyeliler evlerine götürüyormuş battaniye çorbayla olacak iş değil....

İçim parçalanıyor o minnacık bebeklere -15 derecede çadırd yerde yatan bebeklere hala çadır bulamamış başını sokamamış ailelere ....
Haluk Levent’e düşmüştü zaten oraya çadır göndermek ....
Kızılay zor durumlarda ihtiyaç halinde yardım dağıtacağına hesap no açıp yardım bekliyor ?

(Mune bu seferlik banlama valla son yazışım)

istanbuldayım, elazığ depremine kadar unutmuştum birazda olsa gönlüm rahattı ama şimdi yine aşırı panik haldeyim
Sanırım yapacak birşeyimiz olmadığını bilmek panik yaptırıyor geceleri uyuyamıyordum şimdi hiç uyuyamıyorum bana tesadüf gibi gelmiyor heryerde olması hani gitmeye kalksan nereye gidicen o var iş güç meseleside var. Kaldık böyle

73 trilyon toplandı. Resmen herkese bir ev alınır

Elazig depremi oldugunda istanbuldaydim. Ailemin yaninda. Elaziga cok yakin bir sehirde yasiyoruz. 3 gune donecegim. O kadar korktum ki deprem aninda orda olsam napardim dedim ve cevap bulamadim. 1 yasinda bebegim var. Onu naparim? Neremde saklarim? Nasil korurum diye dusunmekten deli oldum gunlerdir. Yasadigim yere donmek istemiyorum Deprem oldugunda ben cocugumla nasil saklanagim? Onu da onume alip oyle mi kivrilacagim Cok korkuyorum ve napacagimi bilmiyorum. Gunlerdir kotu ruyalar goruyorum. Kizimla saklandigimi, enkaz altinda kaldigimizi falan. Psikolojim bozuldu

Evimiz yeni sıfır bina 2,5 senelik ama gel gelelim ben endiseliyim neden mi çünkü atıyor 10 bin demir gerekiyorsa bunun çeyregini veya yarısini koymuş olabilirler
10 siddetine kadar dayanikliymiş öyle yaziyordu hiç inandırıcı değil evi ben yapsaydim evet herseyini bilirdim kafam rahat olurdu ama ben yapmadim içim içimi yiyor..1 yasında kızım var kedim var kusum var kendi annem esim ve ben
Olasi bir depremde sevdiklerimi kaybetmekten cok korkuyorum ben ölebilirim korkmuyorum ama sevdiklerime bişey olursa yasayamam atlatamam bu durumu
99 depremi 7.6 siddetindeydi dendi bence daha coktu onca ev yıkıldı onca insan hayatini kaybetti..neden ders çıkarilmadı bunun cevabi yok ya da cevabı para sırf daha cok para gelsin diye malzemeden kısip evler yuksek binalar yaparlar sonrada onca kisi deprem yüzunden hayatini kaybeder
Fobim oluştu oturdugum yerde sallaniyor muyuz diyorum
Deprem çantasi deniyor ama ben ne kadar sogukkanli olursam olayım o cantayi alamam buyük ihtimalle kızimimi alayım onun esyalarini mi telefonumu mu kediyi mi kusumu kac parcaya bölüneyim
Ülkemiz deprem ulkesi alışmak gerek ama bu biraz zor
Bakin japonyaya adamlar genelde hep sallaniyor ama yikilan tek bir bina yok herseyi düşünmüşler raylı sistemi kurmuşlar bide bize bakin burada endişe ediyoruz
Allahim hepimizi korusun bir daha kötü şeyler yasamasin guzel ülkem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…