- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
mağlesef öyle ve ciddi şiddetten bahsediyorlar 7.5 8 şiddetinde umarım olmazÖnlem konusunda hiç umudum yok hemde hiç. Helen yayı varmış orada bekliyorlar depremi
Önlem konusunda hiç umudum yok hemde hiç. Helen yayı varmış orada bekliyorlar depremi
Bu sayfayıda incelenirseniz daha net anlarsınızHelen yayı ne demek
Valla kim ne diyor belli değil birkaç uzman var işte ben onları dinleyip rahatlıyorum birazmağlesef öyle ve ciddi şiddetten bahsediyorlar 7.5 8 şiddetinde umarım olmaz
Ben marata yasiyorum ve suan panik atak oldum resmen aglayasim geliyor surekli asiri korkuyorum beni rahatlatacak biseyler soyleyin lutfen bide esim vardiyali calisiyor gunduz bile kotuyum sol koluma vuruyor sinir depremden degil kal0 krizinden gidecem yakinda
Evt alacak seviyeye geldim suan marasa gidince ilk is psikiyatrist dua etmistim Allahim beni bu kapiya bi daha getirtme diye ama yenidenBir terapi mi alsanız?
bende öyleydim dün gece sanırım bu biraz da bizim karakterimizle alakalı, benim en büyük endişem çocugumu o an koruyamamak tek olsam bu kadar panik olmazdım sanırım. Enkazda 2.5 yaşindaki o kızı kurtarınca aklıma ya bende böyle bir şey yaşarsam naparım ya da ben ölürüm o kalır yapayanlız diye de endişeleniyorum. Elazığ depremine kadar atlatmıştım ama o depremde alt üst oldum eğer birkaç haftaya geçmezse bende gideceğim tedavi içinBen marata yasiyorum ve suan panik atak oldum resmen aglayasim geliyor surekli asiri korkuyorum beni rahatlatacak biseyler soyleyin lutfen bide esim vardiyali calisiyor gunduz bile kotuyum sol koluma vuruyor sinir depremden degil kal0 krizinden gidecem yakinda
Bende oglum icin cok kotu oluyorum hatta aglayinca oglum annesiz kaldim deyip agliyor daha cok agliyorum ona sarilip ya cok asiri kotu oluyorum ben ilcedeyim ile gidince ilk is psikiyatri hamile kalmayi dusunuyordum ama su durumda aslabende öyleydim dün gece sanırım bu biraz da bizim karakterimizle alakalı, benim en büyük endişem çocugumu o an koruyamamak tek olsam bu kadar panik olmazdım sanırım. Enkazda 2.5 yaşindaki o kızı kurtarınca aklıma ya bende böyle bir şey yaşarsam naparım ya da ben ölürüm o kalır yapayanlız diye de endişeleniyorum. Elazığ depremine kadar atlatmıştım ama o depremde alt üst oldum eğer birkaç haftaya geçmezse bende gideceğim tedavi için
Aynen öyle suç bakanlıkta ve belediyelerde nasıl ki van depreminde hasarlı olmasına rağmen oturulmaya devam eden mavi göl apartmanı gibi binlerce bina var ve hiçbir şey yapılmıyor. haberlarde gördünüz mi bilmiyorum istanbulda o binaların sayı çok fazla kolonlar parçalanmış neredeyse ve halen daha oturulmaya devam ediliyor napsın bu insanlar ve benim tanıdıklarımda kanser tedavisi görüyor elinde avucunda yok ve oturtmaya devam ediyor buna devletimizin çözüm bulması lazım bu kader değil ilk büyük depremde yıkılacağını bilinen binalarda oturulmamalı tek temennim depremin olmamasıBirazda biz bu belediyelerimiz yuzunden bu haldeyiz abi adamlar marasta deprem olacak diyorlar bilmem kac yildir olmamis buyuk bekleniyor merkez ussu turkogluymus ordan baslayarak binalari tespit edip ona gore onlem alsaniza hic bisey yok ölümumuzu bekliyorlar ölursek de kader derler arkamizdan ki marasta yikilacak o kadar ev varki anlatamam magrali sakarya pinarbasi bahcelievler tekke orman dairesi dogukent zaten o tarafin alti kaya degil daha once maras depreminde yerle bir olmus o yuzden oraya bina yapilmiyordu suan baska bir dunya gibi heryerine apartman dikildi binevlerde de eski apartmanlar var maras talan olur elazigi geceriz
Insallah olmaz evet can guvenligimizi bile saglayamiyorlar once denetlensin alinacak onlem varsa alsinlar sonra ölüm olursa ecel deriz ama bunlar deprem olack deprem olacak cok buyuk bekliyorz marasta diyorlar hic bise yapmiyorlar insanlari korkutmaktan baskaAynen öyle suç bakanlıkta ve belediyelerde nasıl ki van depreminde hasarlı olmasına rağmen oturulmaya devam eden mavi göl apartmanı gibi binlerce bina var ve hiçbir şey yapılmıyor. haberlarde gördünüz mi bilmiyorum istanbulda o binaların sayı çok fazla kolonlar parçalanmış neredeyse ve halen daha oturulmaya devam ediliyor napsın bu insanlar ve benim tanıdıklarımda kanser tedavisi görüyor elinde avucunda yok ve oturtmaya devam ediyor buna devletimizin çözüm bulması lazım bu kader değil ilk büyük depremde yıkılacağını bilinen binalarda oturulmamalı tek temennim depremin olmaması
Bakın yanlış bilgilendirmek istemiyorum asla insan canından bahsediyoruz ama lutfen olası bir depremde yine de beyaz esyalarin yanında durmayin eğitimlerde de bu bilgi veriliyor fotoğrafları biraz inceleyince çok acı ama yıkılan binalarda hayat üçgeni oluşturan şeyler tamamen eşyalar oluyor benim gözlemlediğim.kadariyla gerçekten keşke biri de %100 bilgi aktarsa ama yine de iyiliginiz için soyluyorumAkut şu an neden buzdolabı çamaşor makinesi yanında durabilirsiniz diyor o zaman
Çok ilginç
Keşke birisi yüzde 100 doğru bilgi aktarsa