Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

Profili az takipçili kendi halindeyse istek atmanız yanlış düşündürmüştür. Popüler doktorları birçoğumuz takip ediyoruzdur zaten ama sizinki gereksiz bir hamle olmuş bence adam hoşlandığınızı falan sandı.
Ee farzelim hoslandigimi sandi beraber film izleyelim ne yaa ;nerde izlenilecek bu film, ben film izlesem evimde internetim var kendim izlerim beraber baska bir sehirde bir yesilcam filmi icin ne diye adamin ayagina gideyim ne saniyo bu kendini; ustelik tanimiyorum insan nisanlisinin evine bile gitmez elin adaminin evinde ne diye film izleyeyım bu filmi hastanede izletmeyecegine gore

Bazı doktor sayfaları vardır ben de takip ederim hastalıklar hakkında bilgi verir çok takipcili açık hesap vs. anladigim kadarıyla siz böyle bir hesaba değilde özel bir hesaba istek göndermişsiniz haliyle adamda sormuş tanımak istemiş. Rahatsız olsaydınız takipten çıkardınız yetmemiş paylaştığı videoya yorum yapmışsınız sonra adam gel filmi beraber izleyelim deyince gereksiz tavirlara girmissiniz. Bu saatten sonra takipten çıkarsınız olur biter yani. Günlük tutar gibi yazı yazmışsınız, sorun nerde sormak danışmak istediğiniz konu ne , beklediğiniz yorum ne?
AdChoices
ADVERTISING​
Adam ozel mesaj gondermis sayfasinda paylastigi videoya mi yorum yazdim sanki

Adam ozel mesaj gondermis sayfasinda paylastigi videoya mi yorum yazdim sanki
Evet şimdi tekrar okudum ve gördüm mesaj olarak atmış size. Sizin adamı takip etmenizdeki amaç neydi. Ben doktorlarımin ismini randevu anında görürüm muayeneden çıkınca aklımda adı sanı kalmaz kaldı ki instegramda arkadaşlık isteği göndereyim. Siz de olası bir flört için eklediniz sanırım beklediginiz bu olmayınca sinirlendiniz. Tanıdık tanımadık doktorların özel paylaşım alanına neden dahil olmak istiyorsunuz ki istek gönderiyorsunuz. Sağlık hastalık bilgisi içinse adamlar zaten bunu herkese açık hesaplardan yaparlardı, arkadaşlık isteği göndermenize gerek kalmazdi o zamanda.

Yok valla calisiyorum telefonu hic elime almadim aksam gordum adamin mesajini hayal kirıkligina ugradim.sapik midir nedir adami da taniyordum hani o beni hâtirlamiyor ekledigim icin yanlis bir dusunce olustu diycem sizi takip edenleri taniyor musunuz dedim ucu ucuna dedi yani tanimafigini da ekliyor garip.

Ne munasebet zamaninda hastasiydim zaten hastasi oldugum icin ekledim sadece onu degil tanidigim diger drlari da takip ediyorum.Her ekleyene bu sekilde mi davranilir bir doktora yakistiramiyorum.
Sen niye surekli doktorlari ekliion

Yok valla calisiyorum telefonu hic elime almadim aksam gordum adamin mesajini hayal kirıkligina ugradim.sapik midir nedir adami da taniyordum hani o beni hâtirlamiyor ekledigim icin yanlis bir dusunce olustu diycem sizi takip edenleri taniyor musunuz dedim ucu ucuna dedi yani tanimafigini da ekliyor garip.

Ne munasebet zamaninda hastasiydim zaten hastasi oldugum icin ekledim sadece onu degil tanidigim diger drlari da takip ediyorum.Her ekleyene bu sekilde mi davranilir bir doktora yakistiramiyorum.
niye doktorlarin ozel sayfalarini takip ediyodsunuz? hastaliklqrdan falan bahseden influencer doktorları takip etsen anlarim hani sağlık icin falan ama bunu anlamask zor.
adamin ozel hayatini, ailesini, hobisini paylastigi hesabini takip etmenizim yarari ne?
adam tabii ki iş attiginizi düşünebilir

Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
İşte sizinle hasta doktor ilikişi kurmaya çalışıyor anlamadın mı? Film izleyerek seni daha iyi analiz edecek kaldı mı böyle doktorlar be sende hemen kötü düşünme lütfen 🥰

2013te katılmış siteye evet. Yine de anlam veremiyorum bu duruma.
2014te de ayniymis huyu suyu, hayalperestligi, erkekler beni kullanacak hissi

Back
X