Öncelikle iyi akşamlar,
Ben 3 kişilik bir kyk yurdunda kalıyorum.Şöyle söyleyeyinm diğer iki oda arkadaşım normaldede çok yakın arkadaş,aynı sınıftalar ama yine de aramız iyi yani iyiydi.Zaten ben de çok samimiyet arayan bir insan değildim ama oturup bir şeyler paylaşıp konuşabiliyorduk.
Fakat birinin bana birkaç gündür soğuk olduğunu fark ettim.Normalde bana hep laf atar bende ona atardım konuşurduk falan.Ama birkaç gündür ben ona bir şey demediğim sürece bir şey demiyor,ben odaya girince garip garip bakıyor felan.Bir gün odada yalnızdı gidip bana küs müsün birkaç gündür bana soğuk gibisin dedim.
O da sınav haftasındayız,yorgunum,modum düşük her şeyi üstüne alınma bir şey yok dedi.Ama fark ettim sadece bana karşı böyle yani ne hikmetse ben olunca modu düşüyor.
Dediğim gibi normalde de bu kızla öyle aşırı samimiyetim yok zaten ama yine de konuşuyorduk böyle olunca ister istemez rahatsız oluyorum ama sorduğumda da bir problem yok dedi.Ben anlamıyorum tekrar tekrar üstüne gidip de bıktırmak istemiyorum ama bana karşı o neşeli tavırları yok ben bir şey sorunca duzgunce cevap veriyor ama ne biliyim bir garip gibi.
Aynı odada olmasak inanın umrumda olmaz ama sürekli aynı odayı paylaştığımız biriyle bu ruh hali beni kötü etkiliyor,kafama takıyorum.
Siz bana bir tavsiye verebilir misiniz,ne yapmalıyım,neden böyle yapıyor sizce?