Yine bir oda arkadaşı problemi

Melek2337

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
6
1
1
23
Öncelikle iyi akşamlar,
Ben 3 kişilik bir kyk yurdunda kalıyorum.Şöyle söyleyeyinm diğer iki oda arkadaşım normaldede çok yakın arkadaş,aynı sınıftalar ama yine de aramız iyi yani iyiydi.Zaten ben de çok samimiyet arayan bir insan değildim ama oturup bir şeyler paylaşıp konuşabiliyorduk.
Fakat birinin bana birkaç gündür soğuk olduğunu fark ettim.Normalde bana hep laf atar bende ona atardım konuşurduk falan.Ama birkaç gündür ben ona bir şey demediğim sürece bir şey demiyor,ben odaya girince garip garip bakıyor felan.Bir gün odada yalnızdı gidip bana küs müsün birkaç gündür bana soğuk gibisin dedim.
O da sınav haftasındayız,yorgunum,modum düşük her şeyi üstüne alınma bir şey yok dedi.Ama fark ettim sadece bana karşı böyle yani ne hikmetse ben olunca modu düşüyor.
Dediğim gibi normalde de bu kızla öyle aşırı samimiyetim yok zaten ama yine de konuşuyorduk böyle olunca ister istemez rahatsız oluyorum ama sorduğumda da bir problem yok dedi.Ben anlamıyorum tekrar tekrar üstüne gidip de bıktırmak istemiyorum ama bana karşı o neşeli tavırları yok ben bir şey sorunca duzgunce cevap veriyor ama ne biliyim bir garip gibi.
Aynı odada olmasak inanın umrumda olmaz ama sürekli aynı odayı paylaştığımız biriyle bu ruh hali beni kötü etkiliyor,kafama takıyorum.
Siz bana bir tavsiye verebilir misiniz,ne yapmalıyım,neden böyle yapıyor sizce?

Bir problem.i var o kesin ve çözmek de istemiyor. kendi haline bırakın daha iyi sormayın da bir daha diğeriyle samimi olup seni dışlama boyutuna gelecekse olay odanı değiştir

Bir problem.i var o kesin ve çözmek de istemiyor. kendi haline bırakın daha iyi sormayın da bir daha diğeriyle samimi olup seni dışlama boyutuna gelecekse olay odanı değiştir
Şu ana kadar hiç dışlama durumu olmamıştı ikisi çok yakın olmasına rağmen beni hiç dışlamamışlardı fakat dediğim gibi diğer kızla iletişimimiz çok normal fakat dediğim gibi bu kız bana karşı böyle.Daha önce ben bir şey olduğu zaman direk söyledim trip atmam demişti ama şimdi böyle yapıyor.Bende kendimi aşırı rahatsız hissediyorum bu durumdan dediğim gibi konuştum bir şey yok dedi.Bugün de sırf aramızdakı bu iletişimsizlik bitsin diye konuşmaya çalıştım cevap veriyor ama soğukluğunun farkındayım.Boşveremiyorum gerçekten çok kafama takıyorum.Oda değiştirme hakkım maalesef yok

Derdini soylemeyene dert mi soracagiz aynen onun gibi ol hayat boyu öyle ol varsa derdi konussun abuk sabuk trip yapmaya gerek yok japon balığı değil insanlar nazliyalim.Sakin ilk adımı atmayın

Siz bu huyunuzla çok üzülürsünüz ben size söyleyeyim boyle herkesi her hareketi kafaya takio suç bemdemi yok noldu çok ezerler üzerler.Bu huyu bırakın acil

Siz bu huyunuzla çok üzülürsünüz ben size söyleyeyim boyle herkesi her hareketi kafaya takio suç bemdemi yok noldu çok ezerler üzerler.Bu huyu bırakın acil
Öyleyim zaten bunlara odaklanmaktan kendimi başka bir şeye veremiyorum.Resmen bir bahane olsa da bir şey sorsam benle konuşsa içim rahatlasa diyorum.Dediğim gibi ama ben bir şey demediğim sürece benimle konuşmuyor ben gerçekten çok rahatsız oluyorum.

Başka insanlara bağlı ise sizin huzur mutluluk sizin ciddi sorununuz var iyi niyet değil bu bu sınır cizememek dışlanmaktan korkmak orta şeker insan olmak siz kendinize iyi gelmezsiniz bunu bilin en kötü ne olur ekmeğin suyun mu geliyor ondan elinde kozu mu var bilmem kaç sene sonra adını hatirlamazsiniz dişli olun biraz siz erken yaşlanırsız

Söylediklerinizde çok haklısınız maalesef o yüzden insanlar tarafından çok kullanılıyorum yeri gelince eşyalarımı vs.kullanıyor iyi şimdi böyle .
Dışlanmaktan,odadada bana tavır almasından korkuyorum hiçbir şey yapmama rağmen sürekli kendimi sorguluyorum ben ne yaptım diye hatayı sürekli kendimde arıyorum.Konuşmazsa da yapacak bir seyim yok surekli konu ariyorum benle konussun diye.Bu arada ayni odada olmasak inanin umrumda olmaz ama surekli ayni odadayiz o yuzden.

Zeyna olun bir kerelik başka birşey önermem adam sende yapın dikin burnunuzu ezik buzuk durmayın sormayın konuşmayın selam da vermeyin o vermeden gelirse normal konuşun eskisi gibi değil bakın böyle insanlar bazen güç denemesi yapar bakalım nereye kadar zorlayacak prim vermeyin o yok tamammi yok böyle hata bendemi ay ne oldu alındımı böyle yapmayın bu hata madem ortada birşey yok normal olun ona buz olun .Gerekirse üstünüze gelirsede nasıl gelirse aynen öyle gidin

Başka ne diyeyim yahu ben bir gidere bin gider yapılır sizin jargonla biraksaniza elin kızını kim o ya fazlası ne sizden biraz mantıklı olun konuşmasın para mı veriyorlar sohbetine sallayın yahu

Başka ne diyeyim yahu ben bir gidere bin gider yapılır sizin jargonla biraksaniza elin kızını kim o ya fazlası ne sizden biraz mantıklı olun konuşmasın para mı veriyorlar sohbetine sallayın yahu
Çok haklısınız kız bana bir şey dese mutluluktan havalara uçacak gibiyim sonra diyorum kim bu bu kadar yahu senle konuşsa ne konuşmasa ne seneye başka odaya geçersin olur biter.

o zaman üzerine düşme. madem kafası dalgın öyle devam etsin. hep oluyor bunlar hatta iki yıl once bana da oldu. diyet yaptım çok güzel kilo verdim tam bu zamanda yakin bir arkadaşım trip atmaya başladı soğuk yaptı sordum senin gibi neredeyse tribin alasını yaptı her davranışının sebebi sen misin diye ben de bilahare ne sordum ne salladım görmezden geldim uzun bir süre kendi gelip yanaşmaya basladi ama ben daha yüz vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…