Yine ben,yine yaşadığım belirtiler :)

Yumurtlama gunum 15 ıydı

Hayırlısı olsun cok tesekkurler bakalm bu markada cok yalancı pozıtıf cıkıomus yasayıp gorucez:) sızın ıcın de hayırlısını temennı edıyorum
Çoookk teşekkür ederim ben de siz ve diğer bu başlıkları bi umut okuyan herkes için hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum

Bende senin gibi böyle çok düşünüp kafaya takıyordum, sonra olmuyorsa hayırlısı değilmiş, diyip hiç düşünüp takıntı yapmadım, kafam rahattı düşünmedim hiç, o ay hamile kaldım. Yani böyle vücudunda olan herşeyi düşünürsen strese girersin. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah.

Evet benim en temel sorunum bu. Kafaya takmak. Ne yaptıysam olmadı düşünmeyi bırakamadım. İnşaAllah çok teşekkür ederim Amin demek istiyorum kocaman

17 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 18 Aralık gecesi çatlama oldu 3 gün değerlendirdik sonra gün aşırı değerlendirdik bu caylamadan sonraki 10.günüm kasıklarım çok ağrıyo göğüslerim çok ağrıyo heran adet olacakmış gibi hissediyorum çok yıpratıcı bu beklemek adet ağrısı gibi ağrı yaşayıp yinede hamile kalanınız var mı

Regl olucam sanıp hamile olan çok kişi okudum burada. En iyisi çatlamanın 14.günü test yapmak. Daha önce yaparsanız iğnenin etkisinden betayı yüksek görebilirsiniz sizi yanıltır.

Regl olucam sanıp hamile olan çok kişi okudum burada. En iyisi çatlamanın 14.günü test yapmak. Daha önce yaparsanız iğnenin etkisinden betayı yüksek görebilirsiniz sizi yanıltır.
Teşekkür ederim yanıtınız için Allah hepimizin kalbindekini hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallahh tüm bebek sahibi olmak isteyen herkes için hep dua ediyorum

Ben adet 28 Kasım'da oldum. 10 gün sürdü. 12. Gün yumurtlamam oldu. Yani adet bitiminden hemen sonra.

Hepimiz için kocaman bir Amin
Sürekli görüyorum sizi konumuzu görünce bütün yazılanları heyecanla okudum. Şimdi hamileyim yorumu görür muyum diye sonucunuz nedir çok merak ettim Allah gönlünüze göre versin Allah isteyen herkese nasip etsin ben de ikinci çocuğum için temmuz ayından beri her ay test yapanlardanım sanırım stres gerçekten büyük bir etken ama sizin hamileyim demenizi gerçekten bekliyorum o güzel kalbinize sağlıklı bir evlat nasip etsin

Yaaa Allah razı olsun çoookk teşekkür ederim Rabbim kimseye aratmasın inşaAllah Sizin de gönlünüzce olsun Henüz değilim adet oldum sonrasında. Bugün 10.günüm bakalım ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Elbet bir gün

Elbet bir gün tabii ki olacak. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamak lazım. Açıkçası şunu söyliyim benim kuzenime doktor tüp bebeksiz hamile kalamazsın demişti her şeyi ayarlayıp tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile olduğunu öğrendi şu an üç yaşında bir oğlu var gerçekten Allah’ım nasip ederse oluyor hiçbir zaman umutsuzluk yok dileğim isteyen herkese nasip etsin

Böyle hikayeler o kadar çok duyuyorum ki. Çünkü nasılsa olmuyor kafasındalar ve takmıyorlar. O ay oluyor Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inşaAllah Umudum sonsuz

Yumurtlama olmadan mı hamile kalan yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…