Yine ben,yine yaşadığım belirtiler :)

BENCE AKINTI BELİRTİ GİBİ DİĞERLERİ PSİKOLJİK OLABİLİR AMA AKINTI NASIL PSİKOLOJİK OLCAK CANIM TEST YAP DİYECEĞİM AMA TANIDIĞIM KADARIYLA İDRAR YAPMAZSIN BİR DAHA YARIN BİR KAN VER BAKALIM NORMALDE ADETİNE YA 2 GÜN VAR YADA BUGÜNLERDE ADET OLABİLİRSİN
Bugün de akıntım açık sarı uzayan yapıda geldi. Yumurtlama akıntısının aynısı ama rengi açık sarı. Bu ne demek acaba🤷🏻‍♀️

YİNE büyük harf yazıyordum bence şunu yapmalıyız zaten dr düzenli cinsel ilişkisi olanlar dr yumurtlama günü gerek yok çünkü strese giriyormuşuz..o yüzden bn test yapmıyorum gün aşırı ilişki))bol bol sevişin kızlar
TAVSİYE GİBİ TAVSİYE KÖŞEMİZDE BUGÜN C cge VAR :KK70:

• Komik
Reactions: cge
Bugün de akıntım açık sarı uzayan yapıda geldi. Yumurtlama akıntısının aynısı ama rengi açık sarı. Bu ne demek acaba🤷🏻‍♀️
TEST YAP DEMEK TEST :KK70: BENCE SEN 2022NİN SON VURGUNCULARINDAN OLACAKSIN İNŞALLAH GERÇEKTEN HAKEDİYORSUN ÇÜNKÜ BAYADIR TAKİP EDİYORUM DENEMEKTEN VAZGEÇENLER AMAN BOŞVER DİYENLER OLDU AMA SEN ASLA BIRAKMADIN PEŞİNİ İNŞALLAH RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR. GEÇEN 2022 YILI GEBELİK PLANLAYANLAR TOPİĞİNDE DE DEDİM EN ÇOK SENİN TESTİNİN SONUCUNU MERAK EDİYORUM BU AY

A
TEST YAP DEMEK TEST :KK70: BENCE SEN 2022NİN SON VURGUNCULARINDAN OLACAKSIN İNŞALLAH GERÇEKTEN HAKEDİYORSUN ÇÜNKÜ BAYADIR TAKİP EDİYORUM DENEMEKTEN VAZGEÇENLER AMAN BOŞVER DİYENLER OLDU AMA SEN ASLA BIRAKMADIN PEŞİNİ İNŞALLAH RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR. GEÇEN 2022 YILI GEBELİK PLANLAYANLAR TOPİĞİNDE DE DEDİM EN ÇOK SENİN TESTİNİN SONUCUNU MERAK EDİYORUM BU AY
Allah razı olsun🧡 2023 güzel başlayacak inşaAllah🧡 Umudum hep var o yüzden pes etmiyorum 😍

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak reglime 3 4 gün var birkaç saat önce bir test yaptım ilk çizginin kanı diğer taraflara bulaşmış neden olabilir ?

Kızlar yine ben :KK70: hepiniz beni tanıyorsunuz artık. Çoğunuzun testine cevap yazdım,tebrik ettim. Tebrik ettiklerim neredeyse doğuracak ama ben hala bir çocuk yapmayı beceremedim :KK70: neyse ben yine yazıyorum 🤣

Reglimin 3.günü clife karışımı tüketmeye başladım. Bilenler bilir içerisinde hayıt,civan perçemi,Arslan pençesi,bal,çörekotu olan bitkisel bir karışım.
5.günü reglim bitti.
8.gün az ama 9.gün bolca kaygan bir sıvı geldi uzayan yapıda ve sol kasığımda sancı ve hassasiyet vardı.
Fakat ben ovülasyon testine 9.gün başladığım için öncesi hakkında hiçbir fikrim yok pik oldu mu ya da olmadı mı diye.
Çünkü bu kadar erken olmayacağını düşündüm açıkçası ve teste başlamamıştım.
9.günden beri ovülasyon testlerim asla ama asla koyulaşmadı.
İlişkim de 7,8 ve 10.gün oldu.
Bugün döngüde 17.günüm ve 2 gündür Açık sarı akıntım ve azcık da beyaz sarı karışık uzayan minik minik parçalar geliyor.
İki gündür bel ağrım var ama daha çok eğildiğimde,hareketle artan gerginlik hissinde bir ağrım var. Kasıklarım dolu dolu. İğne batması hissi ve doluluk hissi var. Sanki alt karnımda gaz sancısı varmış gibi.

Geçen ay 21 günlük döngüde regl oldum. Pcos yüzünden böyle şaşabiliyor.
Yine mi erken olucam düşüncesi hep var bu belirtilerden sonra.

Ben bu belirtileri hep yaşıyorum.
Kesin hamileyim demiyorum bu sefer çünkü bu kendimi kandırmaktan başka birşey değil ama bir yanım da inşaAllah bu ay olacak demeden edemiyor 🤲🏼
Sadece sizinle paylaşıp içimde kalmasın istedim. Her ay böyleyim. Sürekli kendimi dinliyorum. En büyük kötülüğü de burada yapıyorum kendime.
Birçoğunuz da artık ismime aşina olduğu için, yine yazıp fikirlerinizi almak istedim🙏🏼

Bunu biraz da dertleşme topiği diye düşünebilirsiniz :KK43:

9.gün yumurtlama gören ve gebelikle sonuçlanan var mı🙏🏼
Destekleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim,çok da uzattım biliyorum,size yazdıkça rahatlıyorum,iyi ki varsınız🌺
Umarım hamişsindir 🤩🤩🤩🤩 dualarımız seninle. Ben de bu sitede regl biter bitmez yumurtlama gören çok okudum. Yani neden olmasındı 😂😂

Umarım hamişsindir 🤩🤩🤩🤩 dualarımız seninle. Ben de bu sitede regl biter bitmez yumurtlama gören çok okudum. Yani neden olmasındı 😂😂
Ay olmayacak galiba ya 🥹 regl ağrısıyla uyandım sabah. Akşam da belim ve sırtım aşırı ağrıdı. Sağlı sollu kaşık batmasından bahsetmiyorum bile 🤷🏻‍♀️

Ay olmayacak galiba ya 🥹 regl ağrısıyla uyandım sabah. Akşam da belim ve sırtım aşırı ağrıdı. Sağlı sollu kaşık batmasından bahsetmiyorum bile 🤷🏻‍♀️
Du bakalım o hiç belli olmaz. Hamile kalanlar da bazen yaşıyor bu belirtileri. Arkadaşım hamile olduğunu öğrenene kadar bu belirtileri yaşadı, hatta regl günü hafif kan gelmiş ve regl oldum sanmış sonra kesilmiş. Birkaç gün sonra da test yaptı pozitif 🤩 şimdi 2 yaşına bile girecek maşallah

Hayır daha olmadım yarın sabah test yapıcam
Merhaba ınsallah Rabbım gonlumuza gore verır, kucagınızı doldurur, bana da hayırlısıysa verır bata uc gun kala ılk defa sılık cızgı cıktı (7 gun kaladan berıdır yapıorum) erken gebelık testı. yarın kan testı verıcem 5 ın altı gorursem predictor gercekten hatalı verıyor :KK43:

Merhaba ınsallah Rabbım gonlumuza gore verır, kucagınızı doldurur, bana da hayırlısıysa verır bata uc gun kala ılk defa sılık cızgı cıktı (7 gun kaladan berıdır yapıorum) erken gebelık testı. yarın kan testı verıcem 5 ın altı gorursem predictor gercekten hatalı verıyor :KK43:
Bence başka bir test ile teyit edin. Benim geçtiğimiz aylarda 3.dakikada çıktı çift çizgi. Ama kanda negatif. O yüzden güvenmeyin, yarın sabah ilk idrarla yeniden yapın. Varsa bi tık daha koyu çizgi çıkar. Sonrasında kana gidin.

Bence başka bir test ile teyit edin. Benim geçtiğimiz aylarda 3.dakikada çıktı çift çizgi. Ama kanda negatif. O yüzden güvenmeyin, yarın sabah ilk idrarla yeniden yapın. Varsa bi tık daha koyu çizgi çıkar. Sonrasında kana gidin.
Baska erken gebelık almadım normal adet gunu yapılan 30 tl lık testten var ama, dıgerı predictor 6 -104 tl olmus nasılsa hamle degılımdır dıye bıtane aldm kan testı aynı para kanda kesn sonuc dıye dusundum. acaba erken olmayanda bata 2 gun kala cıkarmı kı?

Baska erken gebelık almadım normal adet gunu yapılan 30 tl lık testten var ama, dıgerı predictor 6 -104 tl olmus nasılsa hamle degılımdır dıye bıtane aldm kan testı aynı para kanda kesn sonuc dıye dusundum. acaba erken olmayanda bata 2 gun kala cıkarmı kı?
Valla tamamen yumurtlama ile alakalı. Burada herkes adete yok 6 gün yok 7 gün kala öğrendim diyor ama yumurtladıkları günden haberleri yok. Geçen ayki adetlerine göre hesaplıyorlar ama Adete 7 gün kala daha rahme bile gelmez. O ay belli ki erken yumurtlama olmuştur diğer aya göre 2-3 gün vs.
O yüzden siz yumurtlama gününüzden eminseniz test veya akıntı ile, üzerine 12-13 gün sayarak test yaptırabilirsiniz.
Zaten yumurtlamadan 14-16 gün sonrası adet gelir gecikmezse herhangi bir sebepten .

X