Kızlar yine ben
hepiniz beni tanıyorsunuz artık. Çoğunuzun testine cevap yazdım,tebrik ettim. Tebrik ettiklerim neredeyse doğuracak ama ben hala bir çocuk yapmayı beceremedim
neyse ben yine yazıyorum
Reglimin 3.günü clife karışımı tüketmeye başladım. Bilenler bilir içerisinde hayıt,civan perçemi,Arslan pençesi,bal,çörekotu olan bitkisel bir karışım.
5.günü reglim bitti.
8.gün az ama 9.gün bolca kaygan bir sıvı geldi uzayan yapıda ve sol kasığımda sancı ve hassasiyet vardı.
Fakat ben ovülasyon testine 9.gün başladığım için öncesi hakkında hiçbir fikrim yok pik oldu mu ya da olmadı mı diye.
Çünkü bu kadar erken olmayacağını düşündüm açıkçası ve teste başlamamıştım.
9.günden beri ovülasyon testlerim asla ama asla koyulaşmadı.
İlişkim de 7,8 ve 10.gün oldu.
Bugün döngüde 17.günüm ve 2 gündür Açık sarı akıntım ve azcık da beyaz sarı karışık uzayan minik minik parçalar geliyor.
İki gündür bel ağrım var ama daha çok eğildiğimde,hareketle artan gerginlik hissinde bir ağrım var. Kasıklarım dolu dolu. İğne batması hissi ve doluluk hissi var. Sanki alt karnımda gaz sancısı varmış gibi. Geçen ay 21 günlük döngüde regl oldum. Pcos yüzünden böyle şaşabiliyor.
Yine mi erken olucam düşüncesi hep var bu belirtilerden sonra.
Ben bu belirtileri hep yaşıyorum.
Kesin hamileyim demiyorum bu sefer çünkü bu kendimi kandırmaktan başka birşey değil ama bir yanım da inşaAllah bu ay olacak demeden edemiyor
Sadece sizinle paylaşıp içimde kalmasın istedim. Her ay böyleyim. Sürekli kendimi dinliyorum. En büyük kötülüğü de burada yapıyorum kendime.
Birçoğunuz da artık ismime aşina olduğu için, yine yazıp fikirlerinizi almak istedim
Bunu biraz da dertleşme topiği diye düşünebilirsiniz
9.gün yumurtlama gören ve gebelikle sonuçlanan var mı
Destekleriniz ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim,çok da uzattım biliyorum,size yazdıkça rahatlıyorum,iyi ki varsınız