• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün var

LeydiDaisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
71
22
3
Reglime 3 gün var 4-5 gündür rahatsız edici ara ara giren sağ kasık batması yaşıyorum normalde reglden önce göğüs hassasiyetim olurdu arada göğsüme sancı giriyo ama hassasiyet hiç yok akşamları hafif bel ağrım oluyo elimde hiç test yok kan versem çıkar mı ovülasyonun üstünden 10 gün geçti

Reglime 3 gün var 4-5 gündür rahatsız edici ara ara giren sağ kasık batması yaşıyorum normalde reglden önce göğüs hassasiyetim olurdu arada göğsüme sancı giriyo ama hassasiyet hiç yok akşamları hafif bel ağrım oluyo elimde hiç test yok kan versem çıkar mı ovülasyonun üstünden 10 gün geçti
En azından 12 gün olsun salı günü verin varsa düşük miktarda çıkabilir

Evet regl çarşamba gösteriyo ama beklebilirsem dediğinz gibi salı versem dha net olabilir gibi
Ya da o zamana kadar test alın kan vermekten daha kolay bence her ay kan vermek hem psikolojik hem fizyolojik yorar bence testte şüphe ederseniz verirsiniz

Bende 13ünde pik gördüm regl de 26sında olacak hemen hemen aynıyız İnnovita gebelik testi vardı yaptım ilk 5 dk da silik çizgi çıktı ama pek dikkate almayın diyorlar gölgeyi kafam karıştı

Back
X