- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
- Konu Sahibi simonskitty
-
Desteginiz icin tesekkur ederim. Amin. Allah razı olsun.Ben neler yaşadım gözümün yaşı yeni dindi. Oncesinde bir olumsuz aşılamam da var. Aynılarını söyledim kendisine biz bir aileyiz ne bu ayri gayri dedimİnsan tek gitmek istese neden evlensin birlik olsun ki hele ki bayram günü. Bayramda aile birleşir ama bu tutum kendi çekirdek aileni ayirmak oluyor. Evlilik onceside siz kendi ailenizde o kendi ailesinde. Umarım çocuğunuza tez vakitte kavusursunuz bu dönemde morale ihtiyaciniz var he deyin geçin uzmeyin kendinizi
Belki siraya koymayı deneyebilirsiniz bi bayram sizinkiler bi bayram onunkiler öncelikli olacak şekilde.Desteginiz icin tesekkur ederim. Amin. Allah razı olsun.Ben neler yaşadım gözümün yaşı yeni dindi. Oncesinde bir olumsuz aşılamam da var. Aynılarını söyledim kendisine biz bir aileyiz ne bu ayri gayri dedim
Babasinin mezarina gitmek icin de mi izin isteyecekmiş benden..bu laftan sonra susmak zorunda kaldım. Artik he diyip geçcem yoksa sinir hastasi olurum
Ben rizeliye gelin geldim onlarda da öyle, görümcem Malatyalı ya gelin gitti onlarda da öyle. Her neyse siz kavga edin ne diyeyim. Hiç anlatmakla uğraşamam şimdi.Böyle bir gelenek yok.
Ilk erkek tarafina gidilir diye bir gelenekte yok.
Bu Adana osmaniye gaziantep ve maraş 'ın uydurdugu birsey.
Aslinda benim öyle bir inadım yok yani ilk onun annesine gittik dönüşte bizimkilere gibi.. benim ailemde oyle bir beklentide degil bayramin 1.günü 2 aile de ziyaret ediliyor.nasilsa ayni memleketteyiz hepimiz bana fark etmez. Bana sacma gelen memlekete gidilmesi. Benim akrabalarim cok cok uzakta malesef gidemiyorum beni gariban buldular sanirimBelki siraya koymayı deneyebilirsiniz bi bayram sizinkiler bi bayram onunkiler öncelikli olacak şekilde.
Allah kolaylık versin. Rica ederim.
Umarım tez zamanda kucağına alirsin yavrunu. En önemlisi o tabi. Ama insani çıldırtıyor hakkaten bunlar. Bayram gelmesi kavga sebebi.Hazreti görümce gelecekmis haftasonu bugunde annesi onu söylüyor
Esimde arabada eee pazar gunu gelecek simdi bayram hangi gün dedi bende salı dedim
Tovbe estağfurullah.
E beklesin ama kocam da... pazar ptesi kossun kardesinin yanına.. gitmicem evde uzancam bayramda bir kuru selam veririm cok lazim sanki hanimefendi! Ay suanda cok sinirliyim
Konu sahibi sen git ailenin yanina ciddiyim.
O da sonradan gelsin yanina madem
Bu denli istiyorsa otoban e 5 heryer onun gitsin ailesinin yanına . Biz disimizi gösteriyoruz ama ise yaramiyor da görüyorsun haline sukret ben asilama tedavisi görüyorum bu islerle ugrasiyorum bide
Yok illa bayramın ilk günü anne babasına gidecek. Bir kere daha gitmeyecem demişti. annesi hastanelere düştü yine getirtti oğlunu. Aslında kabullensem rahat olacak ama insanın ağrına gidiyor böyle deBence bu kadar takmayın kafanıza gidin eşiniz de sonra katılsın. Sonuçta bayramlar mutlu olmak içim :) Eşinize de bir dahaki bayramda mazeret istemem diye şimdiden söyleyin.
Amin Allah razı olsun canım. Ben zannediyordum bir tek bizim evde kavga oluyor. Kk ya bakınca dedim yalniz değilmişim,babama sordum kızım cook eskiden beri var bu mubabbetler dedi. Bu erkeklere noluyo yaaa. Az evel benimki stres olcaksan gitmeyelim memlekete dedi hayreet. Bende yok artik geçti dedim. Ya bi de vicdan yaptiriyorlar insana var ya. Psikolojik zulum.sen sakinligini koru canim benimUmarım tez zamanda kucağına alirsin yavrunu. En önemlisi o tabi. Ama insani çıldırtıyor hakkaten bunlar. Bayram gelmesi kavga sebebi.
Olan bize oluyor gerçekten. Siz de umarım bir an önce kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Ben de çok kötü şeyle yasadım esimin aile mevzuları yüzünden tam hallettik iyiyiz derken yine bastı gidiyo beyefendiDesteginiz icin tesekkur ederim. Amin. Allah razı olsun.Ben neler yaşadım gözümün yaşı yeni dindi. Oncesinde bir olumsuz aşılamam da var. Aynılarını söyledim kendisine biz bir aileyiz ne bu ayri gayri dedim
Babasinin mezarina gitmek icin de mi izin isteyecekmiş benden..bu laftan sonra susmak zorunda kaldım. Artik he diyip geçcem yoksa sinir hastasi olurum
Zaten iyi ki bu kk varAmin Allah razı olsun canım. Ben zannediyordum bir tek bizim evde kavga oluyor. Kk ya bakınca dedim yalniz değilmişim,babama sordum kızım cook eskiden beri var bu mubabbetler dedi. Bu erkeklere noluyo yaaa. Az evel benimki stres olcaksan gitmeyelim memlekete dedi hayreet. Bende yok artik geçti dedim. Ya bi de vicdan yaptiriyorlar insana var ya. Psikolojik zulum.sen sakinligini koru canim benim
O da ikinci gün atlayıp gelecekmiş. Boşu boşuna hem masraf hem ayrı yorgunluk. Bir de bizim orda ilk gün bayramlaşması güzel olur. 5 yıldır ben de sayılı gittim. Eşim ilk gün hiç gelmedi. Insanlar yaşlı ne olacak belli değil. Eş tarafinin bayramlaşma gibi bi derdi bile yok. Ne bir aile toplantısı ne birine ziyaret. Normal gunden farkı yok. Ama adına gelince bayram.Iyi tarafindan bak ya eşin seni zorla goturseydi daha mi iyi olacakti bin arabana dinle dinlene git oda orda naparsa yapsin
Onların isleri bu elestirmek. Ve hic bitmiyor. Benim kv ve kp de bu çocuk niye zayıf bakamıyorsunuz çocuğa yedirmiyo musun bilmem ne diye diye mahvettiler beni. Ne kadar benden uzaklar o kadar iyi. 2 senedir görüşmüyordum arayıp sormuyordum ama cocuk olunca mecburen görüştük. Neyse mesafe iyidir buna şükürCanım ben asilama tedavisi görüyorum suanda cuma gunu kontrole gidicem bide .. düşün. Adam arefe günü pazartesi bana aşılama yapabilir
Napcam ben. Akrabalarindan nefret ettim artik her gitmemize cocuk sormalar. Yok ben zayıfmışım bilmemne diye eleştirmeler. Ay ağlıcam
Gidiyo zaten. Ama kendisi de artık baba oldu. Aile kurdu. Bunu pek anlamiyo karşı tarafİnat olan sensin. Adam sana ailene gitmeyeceksin benim aileme gideceğiz demiyor. Adam seninle evlendi ama bayramda annesini babasını bırakacak değil. Senin kendi ailen sana mükemmel geliyodur ama eşinin ailesi de eşine göre mükemmel. Bir ay önce gelmiş olması farketmez bayramda anne babanın yanına gidilir. Adamı rahat bırak bayramın ilk günü annesinin yanına gitsin.
Ay bir bitmedi şu zayıf insanlara "hastalıklı " muamele yapan insanlar. Saka gibi. Televizyon dami izlemiyorlar nerede yasiyorlar acaba kilo hastaliktir gelde anlat.Onların isleri bu elestirmek. Ve hic bitmiyor. Benim kv ve kp de bu çocuk niye zayıf bakamıyorsunuz çocuğa yedirmiyo musun bilmem ne diye diye mahvettiler beni. Ne kadar benden uzaklar o kadar iyi. 2 senedir görüşmüyordum arayıp sormuyordum ama cocuk olunca mecburen görüştük. Neyse mesafe iyidir buna şükür
Sen hic kendini doldurma canım. Bir söz vardır. İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı var diye. Öyle düşün. Sakin kal. Hepi topu 1 gün 2 gün. Nasilsa mesafeliymissinZaten iyi ki bu kk vardün buraya yazmasam kendimi kontrol edemeyecek iyice patlayacaktım esime. Olaylar büyüyecekti. Buraya yazınca kendi sakinligimi de koruyabildim. Daha salim kafayla düşünebiliyorum. Ama esimin ailesine karşı kendimi doldurmaktan hala alıkoyamıyorum. Insan evladının evliliginde mutlu huzurlu olmasını ister. Hep ben hep benle olmuyor.
Siz de haklısınız ama insan her şeye alışıyor. Ben evlendiğimden beri eşimle bayram ziyareti yapamadım mesela buna bile alıştım.Ziyaretlerimi ailemle yapıyorum. Eşim hep problem çıkardı.Yok illa bayramın ilk günü anne babasına gidecek. Bir kere daha gitmeyecem demişti. annesi hastanelere düştü yine getirtti oğlunu. Aslında kabullensem rahat olacak ama insanın ağrına gidiyor böyle de
SevgilerBen sizin böyle bir olay hakkında öfkeli olduğunuzu söylemedim siz bana söylediniz söylediğiniz içinde bende durumumu söyledim. Şimdi siz sanki ben sizin aileniz hakkında yorum yapmışım gibi yapiyorsunuz ve aileniz hakkında bilgi veriyorsunuz bana ama benim böyle bir sozum yok size karşı.
Empatik demek sempatik demek değildir. Ben kendimi bayanin yerine koyduğumda hep benim dediğim olcak sana heves verdim madem git ben sonra gelirim dese es kisisi 5 yilda bu adam hep kendi ailesini öne koysa evet s. git derim.
Sanırım hisimla yazan sizsiniz çünkü size yaptığım bir atıf bile yok ben konu üzerinden gittim yazdığınıza bide böyle mi baksak diye yazdim sonra siz bana "him bu konuda ofkeniz var heralde" diye soyleyince uslubunca cevap verdim size. Ben sormadıgim halde hisimla yazmış gibisiniz haleti ruhiyenizi. Neyse anlayasamayacagiz iyi aksamlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?