Yine bayram yine esim yine problem

Haha pek sosyaller yani esinle gidersin ilerde insallah

bayramin tadida oyle cikiyor. Bayram demek ziyaret bi araya gelme yeme icmedir benim icin. Hele kucukken yeni kiyafetler seker toplama para toplama.. istiyorumki cocuklarimda aynisini yasasinlar.. ama hic birsey eskisi gibi degil: (

Bakalım inşallah =)) öyle gerçekten zaten iş güç kimse kimseye gidip gelemiyor diğer vakitlerde. Sanırım 90lar nesli ile kapandı o devir ya. Anneler öbür odaya giderken bırakmaya korkuyor şimdi

5yildir hep erkek tarifina gidilip mutlu edilmesi bencillik olmuyor mu? Babasi yillar sonra gelip planlarnida bozmuş ve ayni sehirdelermis iki bayram var bi o mutlu olsun bi o. Hem ayri ayri bayram kutlamak bence sacma yani kız kizmakta haklı basta sizinkilere gidilim demiş damat heves etmis kizda

Sanki bi erkekler evlat biz kendimiz dünyaya geldik. Bi kendilerini el bebek gül bebek görmeler bi sen ana babasin sanki

N
Arada bir razı edip götürün mecbur. Önden bileti filan ayarlayın. Kızınız da varmış ona deyin babanı çağır diye belki ailecek gidilmesi gerektiğini bilir. Normalde de mi böyle size karşı?
Epeydir sorunlarımızı çözmüş her şey yolunda gibiydi. Ya biliyorum ben de ona kinlenicem obur bayram gitmek istemiysem hatta bu bayram bile onun ailesini aramiycam. Karsi tarafin ailesiyle gerilmek de en zor cozuleni

Benim sıkıntım bu işin uzayacak olması. Yine sar başa

Bence abartmissiniz biz de her bayram bayramın ilk günü gerekirse ilk iki günü eşimin tarafına gideriz sonra kendi tarafima gideriz. Bu gelenektir. Ha sana hiç gitme illa benim arabama gel dememiş ki sen git ben de geleyim demiş ayrı kalacağınız 3 gun bile değil adam gelirim de diyor. Yok bizi ayırıyorlar vs diye abartmaya da gerek yok. Siz hiç eşiniz olmadan başka ile gidip kalmıyor musunuz? Bayram seyran bunlar huzursuzluk için değil aile birliği için var. Rahat olun siz de huzurlu olun eşinizle de huzur verin. Çok istiyorsanız gidin işte akrabalariniza gitmeyin de dememiş adam. Ben de bu sene 3. Senem daha anneannemi hiç görmedi eşim biz İstanbul'da oturuyoruz anneannemler Osmaniye'de dedim bu bayram gidelim hayatım diye. Ki iki hafta tatili var. Bayramın ilk günü için eşim kendi akrabalarını görmek istedi ikinci günü yola çıkacağız ve sırf bu yüzden 3 gün de geç gidip evde kalacağız. Ama sonuçta gideceğiz şimdi ben kavga Edip sorun çıkarsam ne olur ? Ağzımızın tadı kaçar e ben bu adamla bir ömür geçireceğim neden aramızdaki ilişkiyi böyle yipratayim ki? Neden kendimi onu uzeyim? Söylemek istediğim bu. Kendinizi de eşinizi de uzmeyin. Mantıklı davranım gerekirse de 2 gün ayrı kalın ama yipranmayin yipratmayin. Olan ilişkinize olur.

bu sene de en azından bayram vesilesiyle görebileceğiniz kanınızdan canınızdan insanların varlığına şükretmek yerine yok önce bana gidelim yok önce sana gidelim gibi gereksiz ego savaşı yapmasanız da mutlu olsanız biraz keşke.

Haklısınız ama neden peki canim diyen biz oluyoruz? Ben annemle kaç sefer tartıştım sonunda kabullendi. Şimdi annemle ilişkim eskisinden bile çok daha iyi. Bir sefer de eşim tamam dese. Gerekirse bazı şeyleri göze alsa ne var. O konforlu alanında mutlu. Hep kadınlar mi çekip çevirecek hayatı. Işine gelince de erkek . Biz biye hep onları hoş tutmak zorundayız ki

Işte insan hep birlikte olmak istiyo. Canımdan olan biri yok yanimda. Sevgili miyiz evli miyiz ? Biz aile değil miyiz?

İnanın bunu ben de çok sorguladim. Hele ki anne olunca işten çıktım ve orda kayışlar koptu. Ev işi bende çocuk bende her iş bende ve çok yoruluyorum diye. Çok ağladım çok tartıştım ve vardigim sonuç şu oldu. Eğer karşıdaki kişi böyle yetismemisse sen istediğin kadar ağla sizlan anlat bir şey değişmiyor. Olan sana ve sinirlerine oluyor. E sonra ne oluyor adam senden uzaklaşıyor sen adamdan. Hatta belki o kızgınlıkla çocuğa bile patlamaya geliyor iş. Ne gerek var he diyip geçiyorum artık. Ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Bizim yapabileceğimiz tek şey ( erkek annesi olarak diyorum) evladımızı böyle yetistirmemek.zaten boşuna değil bu ah garip anam çilekeş anam sözleri. O analar bziz ve bu aileyi de kendi ruh sağlığımızı da biz koruyacağız gerekirse her türlü fedakarlıkla. Kavga kavga kavga sonuç ? Hep aynı. Eeee bir yere varamiyorsak neden daha fazla kavga edelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…