Merhaba arkadaşlar kısaca özet geçmek istiyorum bazı şeyleri ,boşanmak için delil topluyorum eşimden bosanacam delilleri tamamlayana kadar bu süreçte kimsenin haberi yok neyse üniversite sınavına girdim ve şükür ki çok iyi geçti aldığım netlerle ben AÖF okumayı düşünüyordum ama örgün olarak hukuk bile geliyor burayı da kısa geçeyim asıl meseleye gelmem gerekirse uni sınavına girdim iki çocuğuma da babaları arabada baktı ben çıkana kadar ne kv ne görümce demedi bize bırakın birisini diye hatta sınavdan sonra kv ne aradı ne sordu onun torunu oda girdi onu aradı ben ise en kotu günlerinde hep gider kypederime bakardım o hastaneden çıkana kadar diğer bayram temizliği ben yaptım köye gidip yaşlı insanlar diye bayram günü beni gorumceme kotuledi şurayı temizlemedi vs gibisinden dedikodumu yaptı bende bayram akşamı çıktım geldim evime kayinvabam ise cok iyi Bir insan oda herşeyin farkında boşver kızım görme duyma diyor onlar ne dese desin diyor ve yine bayram geldi kurbanı ortaklaşa kaynanamgil eşim ve başka biri aldılar eşim dün diyor ki ne zaman gelecen köye kaynanan seni bekliyor diye ben de dedim keriz Yok hergun kimle konuşuyorsa kimi arıyorsa onlar gitsin insanlığa gelince bir defa aramaz hixmetcilige gelince mi aklına düşüyorum dedim çok istiyorsa Kendi arasın kızım gel yardım et diye. Dedim kızları yapsın temizliğini her hafta ordalar zaten dedim eşim ise babamin hatrina gidelim dedi bende bayram dan bir gün önce gidelim dedim oda o zaman ne anlamı kalır ki dedi sustu ne yapmalıyım kızlar