2. Sayfada guncelleme
Merhaba güzel hanimlar
Canım sıkkın yine koştum buraya
5 6 yil once sözlüm tanimadigi kadinlari ordan burdan sosyal medyadan ekledigi için soz atmıştım ve cook zor zamanlar gecirdim atlatana kadar..
Sonra karsima şimdiki erkek arkadasim cikti uzak mesafe iliskimiz vardı basta uzakliktan dolayi yurumedik ayrildik.
Simdi yaklasik 1 senedir ayni sehirdeyiz guzelde giden bir iliskimiz var bana gore. İlgili sevildiğimi hissettiriyor bana ama beni yine seytan dürtüyor surekli gizliden takipteyim. Ona bunu belli etmiyorum benim hoslanmadigimi biliyor bu durumlardan ama darlayip o kim bu kim diye asla sormuyorum
Fakat az once yuzde yuz tanımadığına emin olduğum birilerini takip etmis kendi ediyor kizlar geri takip yapmamış.. cok yorgunum şimdi nasil guvenebilirim?
Sorsam bir tarafi kalkicak egosu sisicek kendini degerli hissedicek daha cok yapicak..
Sormadan görmezden gelip devam etsem e ben ilk sözlümden o zaman niye ayrildim simdi cocugum olmus olurdu..
Sorsam kavga etsem ayrilsam bir sonraki kiside muhtemelen aynisini yapicak..
Ses cikarmayip evlensem huyuysa yarin oburgun devam ederse..
Bir insan neden sevgilisi varken aranir sosyal medyadan?
yaşlarımız 33 bu arada ben ne yapayim sizce??
Bu arada bir iki kisi degil takip ettikleri yaklasik listesinde tanimadigina emin olduğum 300 kisiden fazlasi var