- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Keske karsima ciksa oyle biriGüven konusunda sıkıntı yaşıyorsanız sosyal medya kullanmayan biriyle tanışın derim
Maalesef günümüzdeki erkelerin hemen hemen hepsi aynı. Hem sevgili eder hemde yedekte birini bulundurmak için sürekli arar. Yani yüzde yüz dürüst birini bulmak çok zor.Keske karsima ciksa oyle biri
Bende anlamadim anlamicam sapik abaza adini ne koyarsak artikTanımadığı bir sürü kadını sosyal medyadan ekleyen erkekler bana sapık gibi geliyor. Zaten tamamen kadınlara yürümek için ekliyorlar veya fotolarıyla kendilerini tatmin etmek için. Bir erkek tanımadığı sıradan bir kadını başka neden eklesin ki? Bence bu kadınları nerden tanıyosun diye sorun derim. Bunlara yürüyor musun değil de nerden tanıyosun diyebilirsiniz.
Bence böyle erkeklerin sevgilisi olmamalı hiçbir kız sevgili olmayı kabul etmemeli. Ki yalnız kalıp kendilerini sorgulasinlar. Bence bunlar kim diye sorun mantıklı bir açıklaması yoksa terk edin. Sizi kaybetmekten korkan biri böyle işlere girismezdi diye dusunuyorumMerhaba güzel hanimlar
Canım sıkkın yine koştum buraya
5 6 yil once sözlüm tanimadigi kadinlari ordan burdan sosyal medyadan ekledigi için soz atmıştım ve cook zor zamanlar gecirdim atlatana kadar..
Sonra karsima şimdiki erkek arkadasim cikti uzak mesafe iliskimiz vardı basta uzakliktan dolayi yurumedik ayrildik.
Simdi yaklasik 1 senedir ayni sehirdeyiz guzelde giden bir iliskimiz var bana gore. İlgili sevildiğimi hissettiriyor bana ama beni yine seytan dürtüyor surekli gizliden takipteyim. Ona bunu belli etmiyorum benim hoslanmadigimi biliyor bu durumlardan ama darlayip o kim bu kim diye asla sormuyorum
Fakat az once yuzde yuz tanımadığına emin olduğum birilerini takip etmis kendi ediyor kizlar geri takip yapmamış.. cok yorgunum şimdi nasil guvenebilirim?
Sorsam bir tarafi kalkicak egosu sisicek kendini degerli hissedicek daha cok yapicak..
Sormadan görmezden gelip devam etsem e ben ilk sözlümden o zaman niye ayrildim simdi cocugum olmus olurdu..
Sorsam kavga etsem ayrilsam bir sonraki kiside muhtemelen aynisini yapicak..
Ses cikarmayip evlensem huyuysa yarin oburgun devam ederse..
Bir insan neden sevgilisi varken aranir sosyal medyadan?
yaşlarımız 33 bu arada ben ne yapayim sizce??
Bu arada bir iki kisi degil takip ettikleri yaklasik listesinde tanimadigina emin olduğum 300 kisiden fazlasi var
Bı ılıskım vardı bırını eklemış 2 defa olmuştu yanlışlıkla oldu hayatım iPhone yenı kullanıyorum ya demıstı. Yalancı pislık. Ertesı gün konuyu tekrar actım sen çok takıntılısın aramızdakı her şey bıttı deyıp ayrıldı benden. AMerhaba güzel hanimlar
Canım sıkkın yine koştum buraya
5 6 yil once sözlüm tanimadigi kadinlari ordan burdan sosyal medyadan ekledigi için soz atmıştım ve cook zor zamanlar gecirdim atlatana kadar..
Sonra karsima şimdiki erkek arkadasim cikti uzak mesafe iliskimiz vardı basta uzakliktan dolayi yurumedik ayrildik.
Simdi yaklasik 1 senedir ayni sehirdeyiz guzelde giden bir iliskimiz var bana gore. İlgili sevildiğimi hissettiriyor bana ama beni yine seytan dürtüyor surekli gizliden takipteyim. Ona bunu belli etmiyorum benim hoslanmadigimi biliyor bu durumlardan ama darlayip o kim bu kim diye asla sormuyorum
Fakat az once yuzde yuz tanımadığına emin olduğum birilerini takip etmis kendi ediyor kizlar geri takip yapmamış.. cok yorgunum şimdi nasil guvenebilirim?
Sorsam bir tarafi kalkicak egosu sisicek kendini degerli hissedicek daha cok yapicak..
Sormadan görmezden gelip devam etsem e ben ilk sözlümden o zaman niye ayrildim simdi cocugum olmus olurdu..
Ses cikarmayip evlensem huyuysa yarin oburgun devam ederse..
Bir insan neden sevgilisi varken aranir sosyal medyadan?
yaşlarımız 33 bu arada ben ne yapayim sizce??
Bu arada bir iki kisi degil takip ettikleri yaklasik listesinde tanimadigina emin olduğum 300 kisiden fazlasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?