Yine ayni kaderi yasiyorum

Şimdi herkes herkesi ekliyor.O kisilere bakiyormu ? Bunu iyice öğrenin.Cok incelerseniz mutlu olamazsınız.

karşına alıp konuşmalısın bu durumun seni rahatsız ettiğini seviyorsa keser takip etmeyi sevmiyorsa devam eder bi taşla 2 kuş vurursun

bu tarz travmalar kalıcı oluyor malesef,sanırım tedavisi yok,genelde yapıcı ve çözüm odaklıyım ama aldatılma,şiddet vb. durumlar yeni birisiylede unutulmuyor ne kadar düzgün olursa olsun gecmisten gelen güven kaybı yada olumsuzluklar dürtüluyor bizi ve aynı senaryoları kuruyoruz kafamızda,bu arkadaşta zaten baştan belli etmiş kendini,ne gerek varmış o kadar takibe o kadar arayışa,zaten bilenler bilir sürekli arayışta olan kadın yada erkekler durulmaz,ben ona yeterim beni seviyor vs. gibi hisler onlar için geçici oluyor ve bir süre sonra yeniden arayışa geçiyorlar,bu tipler hep aldatır hep arar,şimdi sizin aradığınız en önemli özellik bu gibi tiplerin tam zıttı,onuda siz tanıyarak secenekleri eleyerek bulup karar vereceksiniz,yoksa bunlarla ömür geçmez,doyumsuzlar çünki...

en sevmediğim şeydir. Hiç anlamam. Beni tanımadığım biri eklese ya kabul etmem ya da tekrar eklemesin diye direkt engellerim yürümeye yer arıyor gibi duruyorsa.
Eğer takipçi kasmaksa başka bir üyenin dediği gibi kadın erkek karışık takip ederdi. Ya da aralarda anonim hesaplar, büyük büyük teyzeler amcalar da olurdu:)
Hep güzel kadınlar ya da belli yaş aralığı varsa portföy oluşturmuştur o

Size bunca yıl sonra “aynı kaderi yaşatan” bi adam sizi hak etmiyordur.

Aradığını bulan aramaya devam etmez. Bu açgözlü doyumsuz adamı görmezden gele gele çıkarın hayatınızdan derim. Açıklamayı ya da hesap sorulmasını dahi hak etmiyor. Çok üzgünüm ama benim de hep başıma gelir. Artık asla kendimi sorgulamıyorum. Direkt çöp muamelesi.

Konusun, baktiniz verdigi cevaplar sacma arkaniza bakmadan kacin. 33 yasinda birinin artik olgunlasmasi lazim internetlerde tanimadigi kisileri takip etmek de ne demek liseli mi bu? Evlenmek icin evlenmeyin kizlar. Sonu hic iyi olmuyor. Hele ki cocuklar da isin icine girince isler sarpa sariyor, birakamiyorsunuz, kimildayamiyorsunuz cocuklarinizin gozlerinin icine bakip "onlar babasiz birakamam " diyorsunuz sonrra siz herseyden odun veriyorsunuz sonra mutsuz oluyorsunuz, gergin oluyorsunuz, gerginliginiz cocuklariniza yansiyor ve sonuc olarak kimse mutlu olmuyor(kendimi mi anlattim ne). Evlenmeyin kafaniza uygun birini bulana kadar.

Erkeklerde alışkanlık olmuş sanırım bu büyük çoğunluğu şuan böyle Allah şerlerinden korusun

İlişkinizin güzel gittiğini söylüyorsunuz ama bu düşünce sanırım sadece size ait.

Bakınız, gerçekten seven ve kaybetme korkusu olan hiçbir insan 300 kadını takip etmez. Üstelik travmanız olduğunu da biliyor.

Bence siz bu kişiye fazla bel bağlamayın. Ömür boyu bu listeyi kontrol ederseniz akıl sağlığınızdan olursunuz zaten. Yol yakınken iyi düşünün, adamın düşünceleri sizinkiyle aynı değil.

Kac bacım kaccccc

Merhaba herkese tekrar bu konuyu actigim gun sizin onerisiyle olay cikardim kendince mantiga uygun cevaplar verdi bazisini tadigini bazisi ortak arkadaslariymis falan filan. Neyse salakligim mi dersiniz duygularim mi agir basti ayrilamadim. Dun tekrar konu esnasinda kendisinin yakin kiz arkadaslari (cocuklukmus) oldugu bu kisilerle birebir gorusebilcegi bunun normal oldugunu soyledi. İste bende bana ters oldugunu vs yazarken oyle kucuk bir tartisma uzerine baktim yine bir iki kisiyi takibe almis bunun uzerinden tartisma devam edince kim olduklarini bildigini benim senaryo yazdigimi kotu dusuncelere sahip olduğumdan herseyi oyle gördüğümu söyledi. Bende dedimki sen kaybetmeden korkmuyosun bizi tabiki isteyen yapar ruhum duymaz ama sen gorucegimi bile bile yapiyosun. Soyledigi cevap bu tavirlarim yuzunden uğrasasi gelmiyormus..

Cok uzgun cok yorgunum hakettim mi bilmiyorum

Bence bu ilişkiden kurtulduğun için ilerde çok dua edeceksin ..
Asla sana göre biri değil, kendin diyorsun normal gelseydi eski nişanlımla evlenirdim diye. Şimdi bunu neden kabul edesin.
Zaten biliyorsun, normal ilişkiler böyle olmuyor. Şimdi yapan ilerde daha fazlasını yapar, baska sosyal medya hesapları kullanmadığını da bilemezsin. Bu şüpheyle ilişki yürütülmez

Ohooo önüne dişi sinek çıksa basmıs takip ete.dikkatini çektiği birkaç kişiyi takip etse biraz açık kapı kalırdı en azından.bu nedir yaa. Abazan dayılar gibi. Çok soğutucu bir hareket.ben eskisi gibi olamazdım.yuhh yani.

Çocuklul arkadaşıyla görüşmesi normal, 300 tanımadığı kadını takip.etmesi normal değil bence.aralarında birşey olsa sizden önce yıllarca olurdu zaten.

Hayır susmak görmezden gelmek çözüm değil.
Güven verici bir hareket değil bu.
Henüz sevgiliyken böyleyse evlenince düşünemiyorum ben.
Bu tip bir nedenden dolayı erkek arkadaşımdan ayrıldım güven benim için önemli.
Aldatmak her zaman fiziksel değil.
Hem şöyle düşün niye ekliyor tanışmak için o kişi ona yüz verse koşa koşa gidecek.
Bu benim için yeterli sebep.
Sen sözlünden bile bu nedenden dolayı ayrıldın madem onla olsaydın değil mi.
Her erkek böyle diye masumlaştırmayın her erkek böyle değil.
33 yaşında koskoca adam ergen gibi hala sosyal medyada bu tip işlere giriyorsa yanlış bir adam daha olgunlaşmamış .
Ömür tüketmeye değer biri mi sor kendine.
Bence çok basit bir hareket.

Bende böyle bir adam tanıdım deli divane peşimden koşuyor ama günde 3 - 5 Kadın ekliyordu. Bu adamlar iflah olmaz evlendiğinde balayında bile kadın ekler. Ayrıca bunlarınki sapıklık bence.

Sıkıyorsun bunaltıyorsun oluyor hemen boşver aynı şeyi yaşadım üstte çıkarlar.
Bu kişileri sanal dünyada bırak sanal adamlar bunlar takip ettikleri kadınlarda onlara koşmuyor emin ol .
Zaten yüksek segment tipleri takip ediyordu benimki ayrıldıktan sonra da iyice çoştu inat yaptı iyice gözümden düştü koskoca adamlar böyle yaptıkça birşey olucağını sanıyorlar işte .
Üzücü gerçekten onların adına.
Sanal dünyada takılsın bırak salla.
Yeni insanlarla tanış.
Bir erkeğin instadan ne mal olduğunu anlarım artık .ders oldu buda bana.
Benimkide ilgiliydi başlarda herkes öyle zaten

Güvenmediğiniz biriyle ne işiniz var? Hayatınızda erkek olmadan olmuyor mu? Sırf ilişkiniz olsun diye neden bu kadar zorlamak?

Bende böyle bir adam tanıdım deli divane peşimden koşuyor ama günde 3 - 5 Kadın ekliyordu. Bu adamlar iflah olmaz evlendiğinde balayında bile kadın ekler. Ayrıca bunlarınki sapıklık bence.
Sapıklık tabi röntgenciliğin kolay olanı bir farkı yok .
Çok ezikçe bir kere ben erkek olsam utanırım mesela .
Ünlü tipleri takip edersin ona bir şey söylemiyorum benim ex böyle blogger tayfaya bakıyordu bide kadının altında BMW var sana mı bakacak saf ya .
Onlara takipçisin sen sadece bu tipler takipçi kasıyor Abaza kaynıyor listeleri .

Birde içine o şüphe bir defa düştükten sonra geri dönüşü olmuyor. Adamın listesini takip etmek uzun vadede akıl sağlığını bile bozar. Sen fazla takıyorsunuz getirir şurdan tanıyorum eklediysem nolmuş demeleri birmez

Ya bırakın eklesinler ya sadece eklerler zaten.
Bizi de ekliyorlar yani biliyorsun her gün kaç tane takip isteği oluyor gidip görüşüyor mıyız.
Çoğu kadın takipçisi artsın diye bunları kabul ediyor zaten.
Özellikle çok takipçili hesaplar.
Bu abazalardan prim yapıyor.
Bunu kendine yakıştıran adamı ne yapayım ben salağın teki işte.
Bide söyleyince havaya falan giriyorlar çapkınlık yapıyorlar güya gerçekten saflar ya .
Benim eski konuştuğum adam THY de kaptan pilot az takipçisi vardı tanımadığı tipler yoktu listesinde bu adamın zaten ihtiyacı yok ki adama kadınlar koşa koşa geliyor tipi de düzgün ihtiyacı yoktu zaten.
Kariyerli paralı yakışıklı adamlar zaten böyle bir ihtiyacı olmadığı için sosyal medya da bile takılmıyot fazla.
Çok eski bir erkek arkadaşım yabancıydı sosyal medya hesabı bile yoktu adam yakışıklı kariyerli her kadını elde eder istese ama sosyal medya da karı kız kovalamıyor.
Böyle sosyal medyada onu bunu ekleyenler ezik zaten.
Bir erkek arkadaşım var normal arkadasım böyle sürekli story paylaşıyor ekliyor falan kızlar yüz vermiyor gelen de gidiyor zaten hep yalnız ve mutsuz ilişkisi bile olmuyor.
Yani verdiğim örnekler gercekler.
Bu tip ezik bir adama gönül verdiysen maalesef oluyor bunlarla karşılaşıyorsın özgüvenleri artıyor birden bu sefer arayışa giriyor zavallılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…