• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ayni kaderi yasiyorum

2. Sayfada guncelleme

Merhaba güzel hanimlar🙂
Canım sıkkın yine koştum buraya🥲
5 6 yil once sözlüm tanimadigi kadinlari ordan burdan sosyal medyadan ekledigi için soz atmıştım ve cook zor zamanlar gecirdim atlatana kadar..
Sonra karsima şimdiki erkek arkadasim cikti uzak mesafe iliskimiz vardı basta uzakliktan dolayi yurumedik ayrildik.
Simdi yaklasik 1 senedir ayni sehirdeyiz guzelde giden bir iliskimiz var bana gore. İlgili sevildiğimi hissettiriyor bana ama beni yine seytan dürtüyor surekli gizliden takipteyim. Ona bunu belli etmiyorum benim hoslanmadigimi biliyor bu durumlardan ama darlayip o kim bu kim diye asla sormuyorum
Fakat az once yuzde yuz tanımadığına emin olduğum birilerini takip etmis kendi ediyor kizlar geri takip yapmamış.. cok yorgunum şimdi nasil guvenebilirim?
Sorsam bir tarafi kalkicak egosu sisicek kendini degerli hissedicek daha cok yapicak..
Sormadan görmezden gelip devam etsem e ben ilk sözlümden o zaman niye ayrildim simdi cocugum olmus olurdu..
Sorsam kavga etsem ayrilsam bir sonraki kiside muhtemelen aynisini yapicak..
Ses cikarmayip evlensem huyuysa yarin oburgun devam ederse..
Bir insan neden sevgilisi varken aranir sosyal medyadan?
yaşlarımız 33 bu arada ben ne yapayim sizce??
Bu arada bir iki kisi degil takip ettikleri yaklasik listesinde tanimadigina emin olduğum 300 kisiden fazlasi var

33 yaşına gelmiş bir adet adam, uzaktan mesafe nasıl yürütebilir ki bana zaten saçma geliyor genç aşık olup romantizm yaşayacak delikanlı değil, biraz gerçekçi olun bence kendi şehrinizden birileri ile bişeyler düşünün

Okudum yazdiklarinizi haklisiniz ne diyebilirim. İlk konu actigimda bitseydi bu is belki suan daha az üzülürdüm

Tanımadığı bir sürü kadını sosyal medyadan ekleyen erkekler bana sapık gibi geliyor. Zaten tamamen kadınlara yürümek için ekliyorlar veya fotolarıyla kendilerini tatmin etmek için. Bir erkek tanımadığı sıradan bir kadını başka neden eklesin ki?

Bence bu kadınları nerden tanıyosun diye sorun derim. Bunlara yürüyor musun değil de nerden tanıyosun diyebilirsiniz.
aynen. huylu huyundan vazgeçmez, düzelmez

Bizim yaşlarda kişi listesindeki herkes tanıdık olan çok az insan var ama 33 yaşında kişilerin sosyal medyadan aranma dönemleri bitmiş olmalıydı sanki. Biraz acınası bir hareket. Önce sosyal medyadan konu açın sohbet havasında sonra bir şekilde takipçilerine bağlayıp hepsini tanıyor musun falan diyin.

Bizim yaşlarda kişi listesindeki herkes tanıdık olan çok az insan var ama 33 yaşında kişilerin sosyal medyadan aranma dönemleri bitmiş olmalıydı sanki. Biraz acınası bir hareket. Önce sosyal medyadan konu açın sohbet havasında sonra bir şekilde takipçilerine bağlayıp hepsini tanıyor musun falan diyin.
Evet tanidigini soyluyor sahsen tanimadiklari ni da benim icin silmis zaten
Gerekli gereksiz bir suru siyasi spiker komedi video icerik uretici takip ediyor. Yani direkt kadinlar gibi anlasildi konuda ama.. zaten ayrildik artik onemi de kalmadi. Tesekkur ederim cevabiniz icin size ve herkese

Back
X