yine ailem yine :((((

benım de esıme yazdıgım mektuplar kayınvalıdemın cantasından cıktı

cantasınıda kurcaladıgımdan bulmadım tamamen tesaduf gordum sarı mektup kagıtlarıydı

esımde aylarca evde o mektupları aradı sakladıgı kutudan bulamadıydı....

Okunmasını istemiyosan evine getirseydin. Evet yaptıkları çok yanlış. Ama senin annene bağırıp çağırman daha büyük yanlış. Yazık kadıncağıza Evlat azarı kimseye tattırmasın Rabbim.

Buraya yazdıklarını hep okuyorum . Resmen ailenden nefret ediyorsun herseyi çok buyutp abartiyosun. Bagirman gereksiz olmuş bu yüzden asla anneme bagrmazdim

haksızsınız,evden ayrılırken derleyip toplamanız gerekirdi:)lise kitaplarınızı falanda atın kadının evini kalabalık etmeyin bence..

Ben toplamda 6 adet günlük yazmışım hepsini atmıştım evlenirken, son kez okudum güldüm ağladım ve attım ama annemler bulsa da okumazdı o ayrı
benim yazdıklarım çocukça şeylerdi ağlamadım yırttım attım

Ta lise Döneminde yazdığın günlüğü bulup okudu ve bunu sırf gülmek ve eskiyi anmak için sana anlatan anneni boşu boşuna kırmışsın.
Art niyetli bir yabancıdan değil, annenden söz ediyorsun farkına var istersen limoncu.
O kadar önemliyse Alıp evine getirseydin günlüklerini. Ne demeye onlarda bırakıp hem de trip atıyorsun ki?

Benim amcam okumus ortaokulda tuttugum gunlugu. Utanmadan bir de anlattilar gulerek o kadar kizdim ki, cok iyi anliyorum seni

Vallahi haklısın Limoncu, ben evde değilken odama girilmesine bile sinir olurum bırak günlüğün okunmasını.

Okumaktan hatalılar da siz de madem önemli niye bıraktınız

Ben şehir dışına taşındım tek çöpümü bırakmadım

Belki de artık üstünden yıllar geçti önemsiz diye düşünmüştür

Bu arada bana da hatırlattınız şurda hikâyelerim vardı eskiden yazdığım göz gezdirip bilgisayarda temize mi çeksem acaba 22 yıl önceden kalma

Kadın haklı, günlük gibi bir eşya aile evinde bırakılmaz. Önemsiz bir şeymiş koltuğun altında duruyorsa gelen okur, giden okur.

valla annenin yaptığı yanlış , senin ki ondanda yyanlış ... yalvar yakar çağırıp üstüne axarlayıp göndermişsin kadını
..senin ailen ile olan sorunların bitmez limoncu ... bence sen ailen ile görüşme onlarda rahat etsin sende :)

Ben eskiden 2 ajanda bir hatira def gunluk doldurmustum.simdi hepsi baba evinde valla..hatta yerini bile bilmiyorum suan..:)
Bunun icin kalp kirmasaydin keske ailen sonucta

Kötü olmuş ya okudular bari söylemeseydiler dalga geçer gibi , ne annen ne kardeşin sana saygı duymuyo ben öyle anladım.

Bence sizde "başlık açmazsa ölecek" hastalığı var. Hayatınızda hiç mi güzel bir şey olmuyor? Neredeyse hergün size ait bir başlık görüyorum.

Başkasına ait bir günlüğü okumak ayıp. Siz de annenize kızmışsınız, bitmiş zaten. Eee?

Böyle en ufak bir şeyi dillendirip, kocaman bir sorun haline getirmekle hayat geçmez. Dostça bir tavsiye..

ahhh cnm ahh sen tek basına olmak yasamak hep güclü olmak nasıl bisey bilemezsin esime her seyi anlatamam elalemi hic yazaman eee kim kaldı burası kimi anlıyo kimi tersliyo ama yapcak bisey yok be cnm allah kimseyi her zaman kendini savunucak kisi olarak bırakmasın
bende isterdim arkamda dag gibi babam var sahin gibi bana kol kanat gerek anam var ama olmayınca hep kendinis savunanda sen olunca böyle oluyosun iste

Çok terbiyesizce bi hareket. Ben bu yüzden anneme bi lere fena çıkışmıştım. Sonra elini bile sürmedi hiçbirşeyime. Ama çantama kadar karıştırırdı ona hatırlattım benim özelim olduğunu.
Ben de çok günlük tuttum severim de ama evlenirken sanırım hepsini toplar götürürüm diye düşünüyorum.
Tepkinizde çok haklısınız ama keşke daha hafif tepki verseydiniz zaten yine alırlardı mesajı.

Eh be limoncu alsaydin ya oyle ozel seylerini kendi evine
canım annemin evi baya büyük 249 mk yani 6 oda 1 salon yani hani yer yok muhabbeti falanda dgeil kullanılmayan bos cekyatta onun altında duruyor
kızıcagımı bile bile baktı cünkü bilir benim malım kıytmetli
bide baktım madem söyleme gülerek dalga gecerek insanlar kücük umutlar hayallerde yazı yazıyor ayıp yani ,
bide kardesime yapamaz babama yapamaz ama nedne ben yani beni neden saymıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…