- 25 Mart 2014
- 1.487
- 2.358
Çocuğunuza ayrımcılık yapılmasına sinirlenip, sinirinizi çocuğunuzdan mı çıkardınız gerçekten. Bence sizin sinirlerniz bozuk. Konu ayrımcılık değil de siz patlayacak yer arıyormuşsunuz gibi geldi bana. Birincisi fazla muhabbet tez ayrılık getirir ne olursa olsun bu kadar bir arada olmak bana göre hoş değil sonuçta herkesin yaşantısı ayrı ben annemlerle bu kadar bir arada kalsam 3. Dünya savaşı çıkar herhalde. İkincisi çocuğunuza yapılan bir ayrımcılık göremedim ben. Ki olduysa bile bu kadar kıyamet koparmak yerine gayet normal bi şekilde çocuğunuzu korusanız zaten etrafınızdakiler de dikkat eder hareketlerine. Misal bizim kedimiz var biz kedimizin sevmediği şeylere karşı çok hassassızdır. Kedimiz misafir çocuklarından hiç hoşlanmaz. Görümcemin çocuğu da kedimizle oynamak için can atar. Ben kedimin hoşlanmadığını ve çocuğun yaklaşmasını istemediğimi çok net bi şekilde söyledim görümcem başta alındı bi kedi için diye ama onun için kedi olabilir benim için evlat diye çizgimi çizdim. Şimdi geldiği zaman çocuğunu kendi uyarır kediye yaklaşmayacaksın diye. Bu en basit örneklerden biri. Yani siz ailenize verdiğiniz önemi değeri dışarıya göstermezseniz anne babanız kardeşiniz bile olsa hor görme hakkını kendileride görebilirler.