Kızlar bugun annem geldi. Yalvar yakar cagırdım. Tam cay icicektik, demez mi "senin günlüklerini ve hatıra defterini okuduk".
Öyle kızdım ki! Saygısızlık degil de ne denir buna? Hem de tek kendi de degil kız kardesimle... Ya ikinizde de akıl yokmu dedim. Birinizin bari demesi lazım ya bu ablamın ya da bu kızımın okumayayım, özeldir.
Saygı duy yaa!..
Çıldırdım tabi, bagardım, çagardım. Bir saat durdu ve gitti.
Kız kardesim kimse bir şeyini ellemesin diye eve misafir geldimi kapıyı kilitletir anneme. Odasına girilmesin diye. Ya da internetten alısveriş yapar, annem kutuyu bile actırmaz bana.
Ya da babama bi zarf gelir acamaz, babamdan korkar cünkü. Ama is bana gelince bir de kahkaha atarak anlattı. Sinir krizi gecirdim, mide kanaması bile gecirebilirdim yani.
Bir de demez mi bırakmasaydın. Ya sen benim koltuk altındaki esyalarımı neden karıstırıyorsun? bir sürü lise kitaplarım birkac hatıra var sen niye karıstırıyosun?
Allah askına kızlar haksız mıym ya?
Dedim insan size güvenip biseyini bırakamaz, sırrını yazamaz. Acık aramaya yer arıyosunuz...
Amme hizmeti yaparak azıcık düzelttim. Devrik cümlelerle uğraşamadım zira baştan yazman gerekirdi. Kk milletine hayırlı uğurlu olsun.
limoncu28
günlükler falan ailenin evinde bırakılmaz cicim. Gerçi bırakılsa da okunmamalı ama senin ailenin yapısı belli. Önlemini baştan almalıydın.