yine ailem yine :((((

canım annemin evi baya büyük 249 mk yani 6 oda 1 salon yani hani yer yok muhabbeti falanda dgeil kullanılmayan bos cekyatta onun altında duruyor
kızıcagımı bile bile baktı cünkü bilir benim malım kıytmetli
bide baktım madem söyleme gülerek dalga gecerek insanlar kücük umutlar hayallerde yazı yazıyor ayıp yani ,
bide kardesime yapamaz babama yapamaz ama nedne ben yani beni neden saymıyosun

Ah be canim uzme tatli canini olmus bikere onlemini al bence dahakilere

kızlar bugun annem geldi yalvar yakar cagırdım tam cay icicektik demezmi senin günlüklerini okuduk hatıra defterini okuduk
öyle kızdım kı saygısızlık degilde ne denir buna hemde tek kendide degil kız kardesimle ya 2 nizdede akıl yokmu dedim birinizin bari demesi lazım ya bu ablamın yada bu kızımın okumıyım özeldir
saygı duy yaa
cıldırdım tabi bagardım cagardım durdu 1 saat gitti

kız kardesim kimse biseyini ellemesin diye eve misafir geldimi kapıyı kiitlettiri anneme odasına girilmesin diye yada netten alısveris yapar annem kutuyu bile actırmaz bana
yada babama bi zarf gelir acamaz babamdan korkar cünkü ama is bana gelince bide kahkaha atarak anlattı sinir krizi gecirdim migde kanaması bile gecirebilirdim yani

bide demezmi bırakmasaydın ya sen benim koltuk altındaki esyalarımı neden karıstırıyorun bi süür lise kitapların bi kac hatıra anılarım var sen niye karıstırıyosun

allah askıan kızlar haksızmıym ya

dedim insna size güvenip biseyini bırakamaz sırrınız yazamaz acık aramaya yer arıyosunuz
haklısınız ben ilkokul 5 e falan giderken benim de günlüğümü abim anneme okumuştu bende çok sinirlenmiştim ama şimdiki aklım olsa olayı bu kadar büyütüp annemin ve hatta abimin kalbini kırmazdım.. çünkü an gelir insan söylediği 1 söze 1000 pişman olur .. :KK1::KK64:

Benimki lerde anamin evinde sayısını bile bilmiyorum en son eşimle gittiğimde şunları bi al git atiyomusun yakiyomusun napiyosan yap bela oldular başıma demişti okudunmu kız doğru söyle dedigimdede okumadım napicam senin karınca duası yazılarını okuyup zaten merakta etmiyorum demişti...seninkiler biraz ayıp etmiş...Lakin sende kalp kirmasaydin keşke

Limoncu yuanlış anlama ama her konun aılene karaı ofke kızgınlık kınn dolu sureklı bı memnunıyetsıLık ıcındesın aen kaçarak evlendım sanırım ve demkkı baban sana okada guvenmıskı aradan yıllar gecmesıne rahmen senı tammıyle affedememiş buda sana olan sevgısınden eşin neladar ıyı olursa olsun ınan aılenın yerını tutmaz aılene ne kadar kızarsan kız kı senınde hataların cok eşine aılenden cok guvenme ve esını aılenden üstun tutma babasını kaybetmıs bırı olarak soyluyorumki anne baba karded heraey demek allah kımseye yaşatmasın yaşayan bırı olarak soyluyorumkı bır avuç topraga baba demek nekadar Zor yaşayan bılır evet belkı babama kızgınlıklarım oldu ama hıc bızaman sesımı yukseltmedım saygısızlık etmedım herzaman destek oldum ve ınan buna rahmen ıcım sızlıyo keske evlenmeseydım hep yanında olsaydım keske her dedıgını yapsaydım keşkeler hıc bıtmıyor aramızın cok ıyı olmasına onu cocukluk harıc hıc uzmememe ragmen oyuzden yaDıklarımı yanlıs anlama ve otur ıyıce dusun ve aılenın kıymetını bıl ne olursa olsun kımse sebı aılen kadar sevemez sana kırgın olduklarını dusunuyorum hala babanın davranısları oyuzden boyle neyse yazdıklarımı yanlıs anlama kendı dusuncelerımı yaZdım konunla ılgısı yok ama actıgın butun konulara ıstınaden yazdım allaha emenet ol

Limoncu yuanlış anlama ama her konun aılene karaı ofke kızgınlık kınn dolu sureklı bı memnunıyetsıLık ıcındesın aen kaçarak evlendım sanırım ve demkkı baban sana okada guvenmıskı aradan yıllar gecmesıne rahmen senı tammıyle affedememiş buda sana olan sevgısınden eşin neladar ıyı olursa olsun ınan aılenın yerını tutmaz aılene ne kadar kızarsan kız kı senınde hataların cok eşine aılenden cok guvenme ve esını aılenden üstun tutma babasını kaybetmıs bırı olarak soyluyorumki anne baba karded heraey demek allah kımseye yaşatmasın yaşayan bırı olarak soyluyorumkı bır avuç topraga baba demek nekadar Zor yaşayan bılır evet belkı babama kızgınlıklarım oldu ama hıc bızaman sesımı yukseltmedım saygısızlık etmedım herzaman destek oldum ve ınan buna rahmen ıcım sızlıyo keske evlenmeseydım hep yanında olsaydım keske her dedıgını yapsaydım keşkeler hıc bıtmıyor aramızın cok ıyı olmasına onu cocukluk harıc hıc uzmememe ragmen oyuzden yaDıklarımı yanlıs anlama ve otur ıyıce dusun ve aılenın kıymetını bıl ne olursa olsun kımse sebı aılen kadar sevemez sana kırgın olduklarını dusunuyorum hala babanın davranısları oyuzden boyle neyse yazdıklarımı yanlıs anlama kendı dusuncelerımı yaZdım konunla ılgısı yok ama actıgın butun konulara ıstınaden yazdım allaha emenet ol
işte canm iş sadece es ile baba aile kıyaslamak degil
gecengün bile annemlerdeyiz sacma sapana babamın takıntıları annemin susmaları deidm icimden sen 22 sene nasıl durdun kızım bu evde diye yani nasıl anlatsam bak dige rkonularımı oku ben ailem daha a demeden orda olurum ama onlardandan bekliyrom sen ana sın ya gec babayı kızının sesindne anla gözünden anla ihtiyacım oldugunda hep yalvar yakar getiriyoruz geldigindede normald evinde ne yemiyosa ne yoksa alıyoruz ki rahat etsn diye bense onlara karnm tok gidiyorum babam senin evinde yemek yokmu demisti onlarda yedim diye kısın odayı kulland haftada 3 gun diye dogalgaz parası istedi bankada bilmem kac gm altını parası evi var kacarak evlenmis olailirm ama annem ya insna bi damada göster bari bi bardak al bi tabak al esim bilmez ben gene ona ki eismin parasıyla anneler gününde karacadan catak bıcak seti aldım gecen sene pasta takımı aldım yani benim cebimde para olmasın kartla ceker borca girer gene alırım is pahalı bisey degil kızına bisey ay yaa nolur yani offf cok yazıcak sey varda gece gece gene agladım ....

Hadi okumuş anladıkda ne diye gelip sana söylüyor okuması bile hatayken 2. Hatasınıda rahatlıkla söylüyorlar kırılmakda haklısın keşke evine alsaydın ben herşeyi unutmuşdum eşim birgün annemlerdeyken anne magıckin diplomaları özel eşyalarını alabilirmiyim dedi neyim varsa aldı benim hiç aklıma gelmemişti iyiki almış yoksa bidaha bulamazdım hiç değer vermezler hele kardeşimin afacanlarından annemin neyi var neyi yok ortalıkda

kızlar bugun annem geldi yalvar yakar cagırdım tam cay icicektik demezmi senin günlüklerini okuduk hatıra defterini okuduk
öyle kızdım kı saygısızlık degilde ne denir buna hemde tek kendide degil kız kardesimle ya 2 nizdede akıl yokmu dedim birinizin bari demesi lazım ya bu ablamın yada bu kızımın okumıyım özeldir
saygı duy yaa

kız kardesim kimse biseyini ellemesin diye eve misafir geldimi kapıyı kiitlettiri anneme odasına girilmesin diye yada netten alısveris yapar annem kutuyu bile actırmaz bana
yada babama bi zarf gelir acamaz babamdan korkar cünkü ama is bana gelince bide kahkaha atarak anlattı sinir krizi gecirdim migde kanaması bile gecirebilirdim yani

bide demezmi bırakmasaydın ya sen benim koltuk altındaki esyalarımı neden karıstırıyorun bi süür lise kitapların bi kac hatıra anılarım var sen niye karıstırıyosun

dedim insna size güvenip biseyini bırakamaz sırrınız yazamaz acık aramaya yer arıyosunuz

elbette okumaması gerekirdi ancak kötü niyeti oldugunu sanmıyorum tatlım bence yazdıkların kadar abartılacak birsey yok.

Bende çok uzun süre günlük tuttum yanlış hatırlamıyorsam 5 ajandaydı

Annem babam ayrı ve ayrı sehirlerde her gittiğimde yanımda tasırdım o zamanki aklımla içinde çok özel seyler vardı.

Babama geldiğim bir günün gecesinde babam tüm günlüklerimi okudu ve annemin baskasıyla evli oldugnu benim günlüklerimden öğrendi . ( söylememiştik daha ) ve bunun gibi daha bir çok sey

aman hersey gelip geçiyor kimseyi kırmaya değmez ayrıca kimse senin gibi düşünmez düşünmekte zzorunda değil.

Ama hata sende cnm o günlükleri madem kimse okumasın istiyorsun yanında götürecektin

Üzme tatlı canını

Hemen herkesin basına gelir benimde erkek kardsm okumustu

Bende günlüğümün okunmasından nefret ederim ve annemi birkaç kere gördüm gizlice okurken hiç sesimi çıkarmadım ama. Sinirden kudurdum fakat bir şey diyemedim.
Zaten ben moralim bozukken kimseyle konuşmaz kendimi odaya kapatırdım hep o dönemlere denk geldi. Biliyorum derdimi öğrenmek için yaptı iyi niyetli nasıl kızayım.
Ama hiç tasvip etmiyorum çok ayıp. Keşke ya atsaydın yada evine götürseydin.

Annen de abartmış, sen de abartmışsın.
Ortada gereksiz yere abartılmış bir konu gördüm.

Bence kim olursa olsun annenizin ve kizkardesinizin yaptigi hiç dogru davranuslar degil. Herkesin ozeli vardir ve buna saygi duyulmasi lazimdir...

Kiz limoncu bi bitmedi senin su ailen de ha :KK66:
Ayip etmisler ozel esyadir okunmamasi karistirilmamasi gerekir haklisin elbet
Benim de gunluklerim annemde ama bizimki baya saygilidir kafasini kesseler elini surmez

kk nın Limoncularını bi türlü çözemedim ben..anneye bağırdın öyle mi günlüğünü okudular diye..ne bırakıyorsun sende evde madem sıkıntın var al yanına..anneye bağırılmaz taş olursun taş:KK67:
anne moduna girmiş parkbyull sendromu:KK53:

Gerçekten çok kötü bir durum yaptıkları terbiyesizlik hiçbir eşyayı birakmayin artık o eve
saygı duy yaa

Ben olsam inanilmaz kizardim..okudular madem, bari okuduklarini soylemeselerdi.en azindan bilmezdiniz..benim de vardi, ben getirdim evime evlenince, ama sakliyorum, esimin haberi yok..atsam mi acaba..gizli seyler sonucta.

ahhh cnm ahh sen tek basına olmak yasamak hep güclü olmak nasıl bisey bilemezsin esime her seyi anlatamam elalemi hic yazaman eee kim kaldı burası kimi anlıyo kimi tersliyo ama yapcak bisey yok be cnm allah kimseyi her zaman kendini savunucak kisi olarak bırakmasın
bende isterdim arkamda dag gibi babam var sahin gibi bana kol kanat gerek anam var ama olmayınca hep kendinis savunanda sen olunca böyle oluyosun iste

Biliyorum, hayat bazıları için zor olabiliyor. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Elbette insan paylaşacak birilerini arar hep. Ama birçok sorunu da görmezden gelmek lazim ki, zor olan hayat iyice çekilmez hale gelmesin.

X