Bir gün hiç unutmuyorum, doktora gittim, kafamda büyütmüşüm de büyütmüşüm, anlattım anlattım anlattım... o da dinledi dinledi dinledi, sonra "eee..yani?" diye sordu. Sonuç ve anafikir istedi benden. Ve ben o ee yani'nin cevabı veremedim kaydirigubbakcemile3 zira doktor pat diye öyle sorunca baktım ki hakikaten de ee yani, öyle işte'lik bir olay. Olay bile değil... tamamen benim hüsn-ü kuruntum, büyütmem. O kadar detaylarda kayboluyormuşum ki olayın özünü kaçırıyormuşum. Ve ben muayenehanede gülme krizine girdim zira anlattığım olayı kendi sesimden dinleyince bana bile o kadar saçma geldi ki. a.s
Bunları seni gaza getirmek için yazmıyorum inan, şu anda senin de bir sürü ee yani'lik olay yaşadığını bilmen için yazıyorum.
Ve dilerim en en kısa sürede sen de yahu buna mı takmışım ben diyecek bir moda girersin.
Bunları seni gaza getirmek için yazmıyorum inan, şu anda senin de bir sürü ee yani'lik olay yaşadığını bilmen için yazıyorum.
Ve dilerim en en kısa sürede sen de yahu buna mı takmışım ben diyecek bir moda girersin.