yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

HEHE yürü gıt kız ordan sımdı sewgulun gelır benı vurur murur.Bızı ayırıyon dieyerimsenibendelikafadulden

ama benim görümcem yoktu şakkıdı

sana görümcem diyebilir miyimm lülülülülülü

opuyorumnanaktan

anacım kumsal kime çıktıysa süülesin ya oralarda helak oldu bacım haklı da yani hediyesi de geç gidecekmiş :teselli:

ayy canım yaaaa a.s. cok sagol o kadar yırtındım cok afedersiniz kımsede bana acımadı.hepsi gününde alacak hediyesini ben erken heralde yılbasından sonra alabılırım hedıyemı.daha kaynanamların bana yollaması 1 hafta sürer. offf offffffff yazık bana yaaaaaa :gitme:

papatyamm bana başka prenses çıktı...:kedi:

Ayyy bugun tam hamış moduna gırdım ya belkıde bebısım mı olacak kı kızlar:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

inşallah öyledir canım opuyorumnanaktan
ben nedense öyle biliyodum içime doğmuştur belki zemuszemus

kumasallıııım sen helak olma yawruum ben gönderirim sana hediyeee :)))

yemezler bekar ve eğitimci demiştin zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

olmadı demii haklısın kafamçokkarıştı uyduramadım kılıfını.anam sende kac gün önceki yadıgımı hatırlıyon zekii karı seni.bosuna ingilizce ögretmeni olmamaıssın zaten :nazar: :nazar:

Ben cok yorgunum kızlar bugun dr.gıtttımde guatr ıcın yatmaya gıdıyom sabah cok erken kalktım hepınızı optum yarın devamını beklıyorum iii geceler size sohbet guzeldı.Şeniz:1hug:kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum mafoldumben sonra kalkamıyorum kaydirigubbakcemile

iyi geceleeer :1hug: yarın 5 ten sonra burdayım inşallah :)

hadi kimse kalmasın :eek:klava: sşzde yatın len ayrımcılık yok

olmadı demii haklısın kafamçokkarıştı uyduramadım kılıfını.anam sende kac gün önceki yadıgımı hatırlıyon zekii karı seni.bosuna ingilizce ögretmeni olmamaıssın zaten :nazar: :nazar:

meslek sırrı :kedi: kaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnmmmopuyorumnanaktan

yatan herkese ii geceler opuyorumnanaktan

yatan yatar kalan üyeler bizimdir :roflol:

yaaa tüm hayallerim yıktın debbiesue ne güzel buldum die seviniyodum :gitme:

bebetom canım gecmiş olsun.inş kötü birşey yoktur.

bana cıkan arkadasta hamişmiş. bebegınede ciciler aldım

X