yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Ama en cokta magıc sulanıyo gecelıgıme mafoldumben

debbiesue sen ne aldın kurbanına sositososito

kırmızı don olmazsa olmaz.kötükedihüso.beden diye yırtındım ama bi benim kurbanım bedeninin yazmadı:eek: südyen koyamiicam yanına :) ama daha vakti war :)) buyrunnnnnnnnn
soraaa örgü bişeee :hulya: ehehe sırnaşık şeysırnaşık şey omuzlarına almak içinnn...morrr....
çuku koyucam arkadaşımaaaa
we de avondan bir kaç bişe ekliicemm
titap
duygusal bi mektupppp ve de haftasonu eskişehirdendeeee bakıcam
opuyorumnanaktan

ben mor don istiyorum .....ilgili şahsa duyrulur.....

ayyyyy iyi ki ben çıkmışım sana kıııızzz zemuszemus opuyorumnanaktan

ayy üst bedenimde 90 onuda süleyim bari:))ayy yüzsüz dicek kız bana.......

ya biliyormusunuz ben aceleden arkadasıma not yazıp koyamadım içine ama kaynanamlara dıcem barı üzerine kumsalldan sevgilerle yazsınlar.özür dilerim arkadasım vallahi eşim eve geldi hadı cabuk paket yap yarına otobüs var hemen verelim deyince aceleden notumu yazamadım.
burdan söylüyorum canım nice mutlu seneler dilerimmmmmm... sevdiklerinle inş...

özlemciim 14 ağustosta aşkımlan nişanlandıııık opuyorumnanaktan

nişanlı bekarım hihoyyyt

ya arkadaşım sana ben çıktım demi itiraf et hadi meraklı bi prenses diyince herkes anladı zaten :kedi:

ya ben kime cıktıysam lütfen söylesin bana artıkkkk.zaten yazık bana hepinizden sonra hediyemi alabılecem.yazık bana acı banada msj at özelden benım dıye. mafoldumben

:kumsallın tüm yazdıklarını üzerine alınan üye simili:
kaydirigubbakcemile3

ya arkadaşım sana ben çıktım demi itiraf et hadi meraklı bi prenses diyince herkes anladı zaten :kedi:

a.s.opuyorumnanaktan ama prensesim dedim bennnn sadeceee :)

şimdik çıktın deseeeen olmaaz çıkmadın deseeeem diğer arkadaş anlar.. o da islio :)sırnaşık şey

kırmızı don olmazsa olmaz.kötükedihüso.beden diye yırtındım ama bi benim kurbanım bedeninin yazmadı:eek: südyen koyamiicam yanına :) ama daha vakti war :)) buyrunnnnnnnnn
soraaa örgü bişeee :hulya: ehehe sırnaşık şeysırnaşık şey omuzlarına almak içinnn...morrr....
çuku koyucam arkadaşımaaaa
we de avondan bir kaç bişe ekliicemm
titap
duygusal bi mektupppp ve de haftasonu eskişehirdendeeee bakıcam
opuyorumnanaktan

ben miyim, söyliyim hemen ziyan olmasın :jeyyar:

çıktım çıktttıııııııım kaydirigubbakcemile3 mektupta çok duygusal takılma ağlarım hee

Mısırın bittimi bana da ver çabuk ondan ne yıyorsan hacokacimcoook:bbo:

X