yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

bana alacak arkadasta oyle bır ısık yakmadı ,tarıfte etmedı :umursamaz:

valla ben anladım dedim hatta herkes tamam sensin dedi ama du bakalım kandırıyo mu yoksa gerçektn o mu haftaya anlarız :jeyyar:

bende küstüm işte gidiyom.hadi öpt sizi ıyıgeceler kızlar....yarın görüşürükkk opuyorumnanaktan

ben bu gün gidip S beden güzel bir kırmızı don aldım ama bana çıkan arkadaşa olurmu acaba diye tereddüte düştüm :KK43:
ben iç çamaşırlarımı La Senza dan alıyorum,54 kiloyum ama oranın S bedeni bana oluyor,arkadaş daha zayıf galiba :s
acaba içine değiştirme kartımı koydursaydım kızlar
ayyy herşeyide dert ettim kendime senağlama

bence gerek yok ,yanı olur herhalde ,kılo alınca gıyer kaydirigubbakcemile3

yok ya ayıp olmaz ,belkı benım aldıgım da olmaz ,nasıl bılebılıcegız kı her kalıp ayrı ayrı

yok kız 1 bucuk tl lik gecelik olmaz çeyize sey olur benım aldıgım gibi olur sankım.gerci ben hiç giymedim diye kendimede bir tane aldım aynısından içimde kalmasın dedim. :kedi:
neyse 2 dk kızım gece vaktı pasta istiyor bir dilim koyemde gelem tabaga cokacimcoook

Olmaz değil mi kumsalcığım?:roflol::roflol:

iyi geceler kıslar napıyonuz bakim kim kime don almış süleyin yahu ben kaç beden don giydiğimi bilmiyom hee sadece bedenim 36 okadar hahaaaaa

sen ve theshe :nazar:

he yaa gofret alcakmış yollıcakmış bide geceliğin sahibi :roflol: :roflol: :roflol:

olmaz olmaz demeyin olur olur :roflol:

:roflol::roflol::roflol: Gofret iyiydi:roflol:
Ben birşey almıyorum nan Dişi alacak:dilcikar:

X