yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

Kızlar ben arkadasıma hedıyemi aldım çok acele oldu ama insallah beğenir hedıyemi..2,5 aylık kızım oldugu ıcın dısarı cıkamıyordum bu hafta sonu kaynanama gıdınce aldım ve kargoya gonderılmek üzere tarihi beklıyorum..mektup yazamadım ama içinde küçük bir not yazdım..umarım beğenir yaa.ben kime çıktım hala bulamadım..ipucuda vermıyor Allahım çıldıricim şakkıdı

Ben sana cıktım dimiiiiiiiiiiiiiiiisengözlerimebaksanab

bana cıkmadın yemın ederım :) ben kime cıktım söyle bende sana kımın cıktıgını soylerım canım şakkıdı

Gerçekten cadısın ya esracıgım yaman senı senı olmaz sülemeeeeem merak et:eek:lmaz::sm_cool::sm_cool:

Ya benım kurban bızımle pek takılmıyo neden kı bıraz agır heralde :umursamaz:

tübbee tübeeee
bugun bi ilk kez heyecanlandım nann
kim alıyoki banaa

citol sen bana çıktın bebegüm..........

ben kimseye cıkmadım gibi geliyo nedense :)

bna çıkan kişi bekar
benden büyük..
tatlı bişey :)

keske ben de katilsaydim tühh :KK43: heyecaninizi gorunce pek özendim ammaa :) neyse artik bi dahakine :)

selam kızlar.sanırım bem kimseye cıkmadım.kimse benimkide uzak diyarlarda şöyle böyle diye beni tarıf etmedi.aslında şüphelendıgım 2 kişi var ama bilmiyorum.sanırım ben tek taraflı alacagım hedıyemı ama olsun genede bu heyecana deger. :kedi:

kafamçokkarıştılaelaelaelaelaeoku oku bitmiyo kızlar gelişme varmı ya.......

akannehiray ben kime çıktımki ya :sm_confused:

ben kime çıktım ya sölesin biri çok üzülmeye başladım heyecan yaptım dayanamauacam yaa :KK43::KK43::KK43:

iyi geceleeeeeeeeeeer kıslaaar :)kim waaar

kaydirigubbakcemile5ben varım............

X