yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

içinizde en şanssız benim herhalde..bana alacak kişi daha çıkar çıkmaz haber verdiği için merak etmiyorum.::nazar::..ama kendisi buralara da uğramıyor.,,birkaç kere bana özelden yazmıştı...benim de ona alcağımı zannediyordu.CADIARZU..öyle olmadığını anlatınca,bir kere kendini tanıt topiğine girmiş kendini kısaca anlatmış..sonra yine kayıp....

hediye alacağım arkadaş desen hiç ortalarda yok:1ninca:.bir kere bile kendini anlatmamış.profilinde ki bir kaç cümleden ve bulunduğu durumdan faydalanarak hediyelerimi aldım.hatta don almayacaktım ama
buradaki arkadaşlar olmaz alınmalı diyince onu da ekledim.umarım yamlış anlamaz.süprizzzzz

bir de şu var acaba benim hediye alacağım arkadaş kime alacak.?...burada o kadar çok kendini paralayan arkadaşımız var ki kime çıktım diye.:emir_bebek:belki de ona çıktınız ve o sizi hiç okumuyor.:umursamaz:

bana alıcak arkadaşta söyledi konuştuk anlaştık hep buralarda takılıo kendisi :1hug:
benim alacağım kişide hergün topiğe 1-2 mesaj yazıp kayboluyo :kahve:

içinizde en şanssız benim herhalde..bana alacak kişi daha çıkar çıkmaz haber verdiği için merak etmiyorum.::nazar::..ama kendisi buralara da uğramıyor.,,birkaç kere bana özelden yazmıştı...benim de ona alcağımı zannediyordu.CADIARZU..öyle olmadığını anlatınca,bir kere kendini tanıt topiğine girmiş kendini kısaca anlatmış..sonra yine kayıp....

hediye alacağım arkadaş desen hiç ortalarda yok:1ninca:.bir kere bile kendini anlatmamış.profilinde ki bir kaç cümleden ve bulunduğu durumdan faydalanarak hediyelerimi aldım.hatta don almayacaktım ama
buradaki arkadaşlar olmaz alınmalı diyince onu da ekledim.umarım yamlış anlamaz.süprizzzzz

bir de şu var acaba benim hediye alacağım arkadaş kime alacak.?...burada o kadar çok kendini paralayan arkadaşımız var ki kime çıktım diye.:emir_bebek:belki de ona çıktınız ve o sizi hiç okumuyor.:umursamaz:

acaba ben onamı çıktım:1shok:

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hepinize,hadi bu gün söyleyin ben kime çıktım kaydirigubbakcemile2

olsun be e canım boşver ...bak sende merak etmion ögrenmişin oda güsel...

aaa herkes sölemiş birbirine bee...
ben kime çıktım söleyinhadi..benim tahminim var hemide %100 diyorum ama yinede bilemem tabi...

kim kime çıkmış ya ben hiç anlamadım valla :)

bana alıcak arkadaşta söyledi konuştuk anlaştık hep buralarda takılıo kendisi :1hug:
benim alacağım kişide hergün topiğe 1-2 mesaj yazıp kayboluyo :kahve:

benmıyım yoksa mügecık söle bakem:kedi:

ben kimin kurbanıyım 2 kişiden şüpheleniyorum ama hiç açık vermiyorlar hadi ama biraz ipucu verin.
benim kurbanı buraya yazmasamda olur aranızdan hiçbiri değil çünkü hiç bu siteye girmiyor bile

ben merak etmiyorum :))))
benim kurbanımda bir anne

ya bana çok ipucu verin artık ayy yoksa buralarda değilmi ya ben çok merak ettim artık hediyelerin gelmesinede daha çok varr üfffffff

bi dakkaya ben olayı kacırdım söylendimi kimin kime alcagı
lütfen bana alcak arkadas söylemesin ben bu heycanı yasamak istiyorum ve alacagım arkadasada söylemiycem kargo eline gecince nasılsa ögrencek bi mektupda yazcam ben zaten:)

yok pamugum kımse bısı dımedı bazı sabırsızlar dıdı sadece sen meraklanma hersey gızlı yınee:))

Kızlar ben arkadasıma hedıyemi aldım çok acele oldu ama insallah beğenir hedıyemi..2,5 aylık kızım oldugu ıcın dısarı cıkamıyordum bu hafta sonu kaynanama gıdınce aldım ve kargoya gonderılmek üzere tarihi beklıyorum..mektup yazamadım ama içinde küçük bir not yazdım..umarım beğenir yaa.ben kime çıktım hala bulamadım..ipucuda vermıyor Allahım çıldıricim şakkıdı

Ama arkadslar lütfen bırbırımıze sölemeyelım ya:eek:lmaz:

X