yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

benim kurban bu aralar ugramaya basladı ama yazıp hemen gidiyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh kokulu kokulu öpücüklere boğdum hepiniziii Şeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Pambık yoksa ben sanamı cıktım ya dogru süle ben ugrayıp cıkıyom buraya habıreŞeniz

benim tanımıma uyan tek bi ipucu yok heralde bana alcak arkadas firar etti delikafadulden

Hepınıze kokulu öpücükler cicilerrrrŞeniz:dance:

Pambık yoksa ben sanamı cıktım ya dogru süle ben ugrayıp cıkıyom buraya habıreŞeniz

söylemem süprizzz :1ninca: opuyorumnanaktan
evli ve bir yavrusu var benim alcagım kişinin ve ona cok özel br hediyem var delikafaduldendelikafadulden

söylemem süprizzz :1ninca: opuyorumnanaktan
evli ve bir yavrusu var benim alcagım kişinin ve ona cok özel br hediyem var delikafaduldendelikafadulden

Hıııı benım yavrum yok kı ellerım bomboş yüregımde bır sızımafoldumben:1no2:

yaaa kızlar durmadan yazıyorumm...üst ve alt bedenlerinizi yazın daa ekstra yılbaşı aksesuarlarınızı doğru alalım :) böyle giderse bizzzat kendim sorucam arkadasıma :)))zemuszemus

75 beden - küçük kalıp 80 beden tam destekli- alt small bukkadaaaaar

aldığıma değsin kenara koymasın diyee :çok üzgünüm:

a.s.

benimki arada yazıp cee deyip kaçıyor sankim zemuszemus

yaaa kızlar durmadan yazıyorumm...üst ve alt bedenlerinizi yazın daa ekstra yılbaşı aksesuarlarınızı doğru alalım :) böyle giderse bizzzat kendim sorucam arkadasıma :)))zemuszemus

a.s.
Ama benım kı canlı renklı olsun ben cıvıl cıvıl sewwerııııım.:sm_cool:

a.s.

benim üst benden 80 destekli kesinlikle kullanmıyorum alt bedende genelde M :kedi:

X