- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.821
Bende 24 yaşındayım kızlar yaşlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan ki bekleyeceğim bari ikimiz test yaparız benim negatif çıkarsa senin pozitif çıkarsa sana seviniriz ikimizinde negatif çıkarsa birbirimizi teselli ederizİnşAllah canım benim de sen bekleme kız ben yap çatlayacağız
Genç anne olacaksın sende ne yaşlanmasıBende 24 yaşındayım kızlar yaşlandım
İyi hadi bari öyle yapalım kuzumİnan ki bekleyeceğim bari ikimiz test yaparız benim negatif çıkarsa senin pozitif çıkarsa sana seviniriz ikimizinde negatif çıkarsa birbirimizi teselli ederiz
Anca ben test alana kadar senin günün gelir zatenİyi hadi bari öyle yapalım kuzum
Olabilir canım zaten sokağa çıkma yasağı burada hangi memleketdeydin canımm unuttumAnca ben test alana kadar senin günün gelir zaten
Günaydın canım inşallahGünaydınnnbugun güzel haberler gelicek diye hissediyorum
Ben iyiyim canım oyun oynuyorumsen napıyorsunNapıyosunuz kızlar
Bende oya yapıyorm canım boş durmayım diyeBen iyiyim canım oyun oynuyorumsen napıyorsun
Napıyosunuz kızlar
Yemek yapacamNapıyosunuz kızlar
Ne güzel hiç beceremem el işi çok özeniyorum yapanlaraBende oya yapıyorm canım boş durmayım diye
Eline sağlık canımYemek yapacam
üzülme canımArkadaşım doğum yapmış bebeğin resmini attı bana hemen ama yüzü emoji li nazar ederim diye korkmuş sanırım çok üzüldüm ☹☹☹
Öyle dengesizlikler yapıyorlar Malesef kiArkadaşım doğum yapmış bebeğin resmini attı bana hemen ama yüzü emoji li nazar ederim diye korkmuş sanırım çok üzüldüm ☹☹☹
Güzel oluyor canım insanın kafası dağılıyorNe güzel hiç beceremem el işi çok özeniyorum yapanlara