Gebeliğe Hazırlık Yılmadan bebek hayalinin peşinden gidenler buraya 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı canım takılmaca var mı sende güzel haberler 🤗
Ay bilmiyorum canim umutlanmak istemiyorum ama hala gelen giden yok resmen ay atladı adetim hiç böyle olmamıştı belim çok ağrıyor midem bulanıyor durmadan birde göbeğinin sağ tarafından kasigima inen bir ağrı oldu sertlesti Allah hayırlara çıkarsın inşallah hiç böyle olmamıştım bu mübarek ayda Allah yüzümüzü güldürsün çok dua aldım bu ay Allah kabul etmiştir inşallah 🙏😍❤️❤️❤️

Ay bilmiyorum canim umutlanmak istemiyorum ama hala gelen giden yok resmen ay atladı adetim hiç böyle olmamıştı belim çok ağrıyor midem bulanıyor durmadan birde göbeğinin sağ tarafından kasigima inen bir ağrı oldu sertlesti Allah hayırlara çıkarsın inşallah hiç böyle olmamıştım bu mübarek ayda Allah yüzümüzü güldürsün çok dua aldım bu ay Allah kabul etmiştir inşallah 🙏😍❤❤❤
Kız sen hamilesin he diyeyim ben sana çatlattın bizi de bi Test yapaydın 🤗

Kız sen hamilesin he diyeyim ben sana çatlattın bizi de bi Test yapaydın 🤗
Ay agzin bal yesin inşallah ama hiç umudum yoktu bugün biraz umutlandim acaba göbeği sertleşen oldu mi sağ tarafimda sanki birşey var göbeğimi kaçtı diye düşünüyorum bakıyorum anlayamıyorum da kafam karıştı

Ay agzin bal yesin inşallah ama hiç umudum yoktu bugün biraz umutlandim acaba göbeği sertleşen oldu mi sağ tarafimda sanki birşey var göbeğimi kaçtı diye düşünüyorum bakıyorum anlayamıyorum da kafam karıştı
Aslında böyle olduğu iyi oldu allahın izniyle varsa aman kesesi aman kalp atışı diye beklemezsin varsa bebiş hepsini bir anda görürsün adetin baya geçti 🤭

Aslında böyle olduğu iyi oldu allahın izniyle varsa aman kesesi aman kalp atışı diye beklemezsin varsa bebiş hepsini bir anda görürsün adetin baya geçti 🤭
Ay atladı resmen sen son adet tarihime baktım 18 Mart'ta olmusum birde kahinvalidemle konustuk bugün üzüldüğümü gördü üzülme ablan sizin için iki kere istihare yapmış bebeği görmüş adını bile söylemişler olcak inşallah dedi kayinbabam üzülüyorum diye dualar yazdı bana oku bunları Allah kabul eder inşallah dedi iyice umutlandim Allah bu kez nasip etmiştir inşallah 😍🙏

Ay atladı resmen sen son adet tarihime baktım 18 Mart'ta olmusum birde kahinvalidemle konustuk bugün üzüldüğümü gördü üzülme ablan sizin için iki kere istihare yapmış bebeği görmüş adını bile söylemişler olcak inşallah dedi kayinbabam üzülüyorum diye fuar yazdı bana oku bunları Allah kabul eder inşallah dedi iyice umutlandim Allah bu kez nasip etmiştir inşallah 😍🙏
İnşAllah kuzum allahın izniyle vardır artık pazartesi test yap daa 🤗

İnşallah bu ay çok dua aldım okudum Allah kabul etmiştir inşallah hala korkuyorum test yapmaya o tek çizgiyi görmeye bıktım tek çizgi benden bikmadi 😆🙏
Seni çok iyi Anlıyorm içime bir gaflet bir hüzün çöktü çünkü anladım adet olacağım dan eminim eşimin gözümün içine umutla bakması beni daha çok yıpratıyor. Neyse napayım canım benim imtihanım da bu

Seni çok iyi Anlıyorm içime bir gaflet bir hüzün çöktü çünkü anladım adet olacağım dan eminim eşimin gözümün içine umutla bakması beni daha çok yıpratıyor. Neyse napayım canım benim imtihanım da bu
Öyle deme kuzum bak ben adet olayım diye yapmadığım kalmadı belki sen belirtileri yaşıyorsun çünkü aynı belirtiler hep belki gecikirsin inan ki seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım bende birde aynı yıllık evliyiz inan ki kendime üzülür gibi üzülüyorum biliyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor kendimden biliyorum üzülmemek elde değil lütfen üzme kendini Allah tan umut kesilmez olmaz dediğin anda olur 😘🙏🙏

Öyle deme kuzum bak ben adet olayım diye yapmadığım kalmadı belki sen belirtileri yaşıyorsun çünkü aynı belirtiler hep belki gecikirsin inan ki seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım bende birde aynı yıllık evliyiz inan ki kendime üzülür gibi üzülüyorum biliyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor kendimden biliyorum üzülmemek elde değil lütfen üzme kendini Allah tan umut kesilmez olmaz dediğin anda olur 😘🙏🙏
Ahh kuzum elbette umudumu kesmiyorum fakat gerçekten 2.5 senedir bu belirtileri çok iyi tanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah başka aylarda olur belki

İnan ki bende eşime artık test alalım demeye çekiniyorum tuvaletten çıkıp ne dicegimi dört gözle bekliyor o an daha çok üzülüyorum geçende adetip ay atladı her ihtimale karşı test alalım dediğimde bile gözlerindeki umut ışığını gördüm hep erteliyorum belki olurum diye onu da umutlandıran istemiyorum her türlü huzun 😔

İnan ki bende eşime artık test alalım demeye çekiniyorum tuvaletten çıkıp ne dicegimi dört gözle bekliyor o an daha çok üzülüyorum geçende adetip ay atladı her ihtimale karşı test alalım dediğimde bile gözlerindeki umut ışığını gördüm hep erteliyorum belki olurum diye onu da umutlandıran istemiyorum her türlü huzun 😔
Bu kez güzel haber vereceksin canım inşallah hayırlısı ile 🤗

X