- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #1.601
Acayip ağırlık çöküyor resmen bayılıyorum. sizde akşamları iyi kaynatıyorsunuz burdaBende diyorum hiç uğramıyor buralara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acayip ağırlık çöküyor resmen bayılıyorum. sizde akşamları iyi kaynatıyorsunuz burdaBende diyorum hiç uğramıyor buralara
Tabi sahura yakın hep burdayızAcayip ağırlık çöküyor resmen bayılıyorum. sizde akşamları iyi kaynatıyorsunuz burda
Yeni ayda yeni bekleyişlere beraber gireceğiz belli ki canımKızlar ben adet oldum sizden güzel haber bekliyorum Mucizemm222 abdest alınca okuycam ben kuzum arkadaşlar için haberin olsun
Bu aya nasip değilmiş kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için. Bu ay nasip değilmiş. Yeni aya bomba gibi hazırlanırız.Yeni ayda yeni bekleyişlere beraber gireceğiz belli ki canım ❤
Tamam canimm adet olmana üzüldüm hayırlı haber diğer aya inşaallahKızlar ben adet oldum sizden güzel haber bekliyorum Mucizemm222 abdest alınca okuycam ben kuzum arkadaşlar için haberin olsun
İnşallah canım benim. Senden umutluyum ben bu ay inşallah ilk müjdemizi verceksinTamam canimm adet olmana üzüldüm hayırlı haber diğer aya inşaallah
Aynen canım ben hayıtıma başladım bir de çörek otu yağı kapsülüm var doğal. Bu ikisini yumurtlama günüme kadar içeceğim sen neler yapacaksın var mı planınBu aya nasip değilmiş kuzum allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için. Bu ay nasip değilmiş. Yeni aya bomba gibi hazırlanırız.
Bana da öyle geliooooorrrİnşallah canım benim. Senden umutluyum ben bu ay inşallah ilk müjdemizi verceksin
Ben küt uygulamaya korkuyorum durduk yere başıma iş almayımAynen canım ben hayıtıma başladım bir de çörek otu yağı kapsülüm var doğal. Bu ikisini yumurtlama günüme kadar içeceğim sen neler yapacaksın var mı planın
Ben de çok karıştırmadan sade öz bi şeyler yapmaya çalışıyorum canım maksat şifayı aramak aslında inandığım şey şu “CENABI HAK ne zaman isterse o zaman verir” bize dua etmek düşerBen küt uygulamaya korkuyorum durduk yere başıma iş almayım
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Zamanı değilse istediğimiz kadar uğraşalım olmayacak. Zamanı gelince herşey. Bide sorun ne onu bilmediğimiz içinde korkuyorum belki eşimle ilgili bir problem var. Adetlerim düzenli kan sonuçlarım iyi kulandığım bişey dengemi bozsun istemiyorum.Ben de çok karıştırmadan sade öz bi şeyler yapmaya çalışıyorum canım maksat şifayı aramak aslında inandığım şey şu “CENABI HAK ne zaman isterse o zaman verir” bize dua etmek düşer
Ah canım keşkeİnşallah canım benim. Senden umutluyum ben bu ay inşallah ilk müjdemizi verceksin
Ah canım keşke